2012/09/30

informaatioasiaa! :-)

kuvioneule1nöödomenakuvioneule2 HELOU! Aattelin vaan semmosta tulla infoomaan, että oon vihdoin saanu tehtyä ton facebook sivun tälle blogille mitä oon jo pitkään harkinnu! :-) Halusin tehä ton sen takia, että oon tän itse blogin kanssa niin kriittinen aina ja sen takia paljon materiaalia/juttuja jää julkasematta, niin sinne on sitten helpompi postailla kaikkea vähän aiheen ohikin :-D Tänään oon päivittäny sinne pari juttua (mm. leivontaohjeen tohon kolmannessa kuvassa näkyvään omenakaurapaistokseen ja ennen ja jälkeen muokkauksen kuvia!). Käykää ihmeessä tykkäilemässä jos off-topic jutut kiinnostaa !

2012/09/29

nörttihipsteri vai hipsterinörtti?

nörtti4nörtti1nörtti2nörtti5nörtti3 Kuvia eiliseltä :-) Nyt mennään kirppiskierrokselle, adios!

2012/09/28

mulla on siivouspäivä laalaalaa

hajuvesipöst3pöst2jessebekkayhdetostoksia Here you go vähän jotain uudempia ja vanhempia kuvia! Muutamat nappasin sieltä vanhan blogin puolelta, toivottavasti ei haittaa :-D Mua muuten hirveesti kiinnostais, että onko täällä yhtään uusia lukijoita vai onko kaikki tullu high-streetstylen kautta tänne? :-)

2012/09/25

en osaa käyttää tätä uutta bloggeria..plöö

joulunenbwkuvaneletinoasapneule
Syksyn tietää tulleen siitä kun Krista hamstraa neuleita kaappiin..tässä siis (taas) uusi yksilö ja tälläkertaa Oasapilta (jos kiinnostaa toi samainen neule nii tästä linkistä pääsee siihen tuotteeseen!). Mulla on välillä tapana antaa nimiä mun vaatteille esim. perinneneule, lasten laukku (muistatte varmaan sen muovisen keltasen olkalaukun :D) yms..no tää neule nimettiin sitten jouluneuleeksi, hah. Noita oli kyllä mustavalkosinakin, mutta aattelin että punanen on jännittävämpi! Ja onhan toi nyt sitte kiva ku on joulu :-D

Ainiin ja "hyvänä bloggaajana" pitäis tietysti pyytää anteeksi tätä viikon postaustaukoa, mutta en jaksa :-D Koin että kirjotuksiin lukeminen on nyt tärkeämpää ja siihen se aika ja jaksaminen on nyt sitten mennykin. Nyt viimesenä päivänä en viitti enää lukea, vaan otan ihan rennosti tänään :-) Jännittääkö teitä, jotka ootte huomenna samassa veneessä kirjottamassa psykologiaa? Mua ainakin vähän..!!

2012/09/17

uus neule jeejee

neuleeneuleee
Iltaa! Eilen jo vähän lupailin, että esittelen sen sheinsideltä saadun neuleen teille tänään ja siinähän se nyt pönöttelee! Kauheen kiva jos multa kysytään :-) Niitä oli muuten ihan samantyylisiä mustavalkosenakin, jos jotain kiinnostaa! Nettikauppaan pääset tästä ja toi mun neule löytyy tästä linkistä! Päällä muuten oli ginan farkut (kirpparilta) ja ikivanha ginan nahkatakki. Nyt katotaan salkkarit ja vietetään vähän laatuaikaa ton miehekkeen kanssa, heipat!! :-)

ps. oon viimeaikoina laittanu tänne aika paljon asukuvia, is it a yes or no?

2012/09/16

tänään oli hyvä kirppis-saalis


syksyyyblogiin
SheInside:ltä tuli paketti tossa pari päivää sitten ja toi farkkupaita on toinen niistä jutuista mitä tilasin! Tästä linkistä pääsee siihen farkkupaitaan jos kolahti kyseinen paituli ;D Sain yhteistyön kautta myös yhen neuleen, mutta siitä lisää huomenna!
jenniferrlehdetkoirataasutassunen
Helou! Meillä oli viikonloppuna tuparit ja oli oikeen hauskaa :-) Melkeen kaikki kaverit pääs paikalle ja osa jopa helsingistä asti..! Jenniferin kanssa tänään sitten vielä käytiin kirppareilla kiertelemässä ja kuvailtiin siinä samalla vähän :)

2012/09/12

sadepäivän ilo

kanakananen
Minä+mun nahkatakki=lyömätön parivaljakko !! Kiitos tiiu kun lähetit rakkaan takaisin kotiin <3 Oon myös aika fiiliksissä mun uusista kengistä (eccot, kirpparilta!) ja repusta (kirpparilta sekin :D). Nyt katellaan simpsoneita kotosalla ja keitetään sadepäivän ilo-teetä :-) Hyvät illanjatkot kaikille siellä ruudun toisella puolella!

EDIT: osaako kukaan kertoa miten ton kommenttihomman saa silleen, että pystyy vastaamaan kaikille yksitellen? olis varmaan helpompaa teijänki löytää vastaukset sillä tavalla :-)

2012/09/10

Makoisa maanantai

tsaja1lempparitkorumiee
Atte kirjottelee teillä pitkästä aikaa:
Tänään syödään ja juodaan letkeissä merkeissä Kristan ja Jonnen kermaisessa lukaalissa, myös minut (atte) on kutsuttu jee! :) Ainii kävin tänää tsekkaa yht kämppää keskustast ja hyväl säkäl muutto on jo ens kuus. Oon semi innoissani! Hitto syksy tulee ja kylmä, ei hyvä :/ Ainii ja seuratkaa mua instagrammis -> attek :p

2012/09/09

hiohuu

kollaasi
Elämäni surkeimmat "sneak peak" kuvat :-D Haaha..

ps. Haluisko joku ostaa multa noi hennesin kukkahousut? ne on kokoa 34 ja voisin pyytää niistä vaik kympin! :-)

2012/09/08

random kuvia

minäärusettijonnerakaslaukku
Random kuvia viime päiviltä..vikassa kuvassa mun uus laukku :-) Meillä toimii nyt jotenkuten netti joten taidan postata sneak peak kuvia kodista tässä huomenna viimeistään..;)

2012/09/04

jonne+sikarit=hyii

viitta1viitta2jonnesöpöviitta3
Hola! Tässä alle viikon sisällä on tapahtunu kaikenmoista jännää mm. meikäläinen muutti ton miehekkeen kanssa yhteiseen kotiin ja sen semmosta :--) Meille tuli jotain ongelmaa (lue: Sonera sählää jotain) meijän nettiyhteyden kanssa ja siinä saattaa mennä nyt hetki ennenkun se saadaan toimimaan..joten postaustaukoa saattaa vähän tulla, mutta koittakee kestää :-D Voisin kyllä ajastaa teille jonkun postauksen kun mulla tässä kuvia kuitenkin on koneella..hmm..