2012/03/26

now you are just somebody I used to know

pola1polaaapolapola
Hola! Viikonloppu tuli ja meni ja nyt ollaan taas duunissa..enää viikko töitä! omg!! :-D 4.4. lähtee siis lento takasin suomeen, ihan laittoman nopeesti menny tää aika! Nyt vähän stressaa noi portfolio hommat, kun pitää kasata tästä työssäoppimisjaksosta semmonen kokonaisuus esitettäväks opettajille. Psykologian itsenäiset tehtävät kanssa on vähän viimetippaan jätetty, aika perus....:-D (Oon siis kaksoistutkintolainen, joku kuitenkin taas ihmettelee! :))
Viikonloppuna aateltiin pitää jonkinmoiset läksiäiset mihin kutsutaan kaikkia meijän uusia kavereita..hassua miten näin lyhyessä ajassa on voinu saada niin kivoja kavereita ketä tulee aivan varmasti ikävä! Toivottavasti siellä Suomessa olis ees jotenki ne lumet sulanu, en ehkä kestä mitään loskapaskaa mikä mua odottais Helsinki-Vantaan kentällä...:D Toisaalta musta on tosi kiva tulla kotiin, sillä kavereita ja perhettä on ollu jo vähän ikävä ;>

Ja ainiin oon ihan kokonaan unohtanu hakee kesätöitä....mites siellä ruudun toisella puolella, onko löytyny jo duunia?

»»Hola! Weekend is now gone and it's time for work..only a week and my work is done and I'm heading back to Finland 4.4. !! Now I'm stressing about my portfolio and some other exercises I haven't yet done. Next weekend we have planned to arrange some "byebye party" and invite our new friends whom I'm going to miss so much! Hope that the snow in Finland has melted already, I really couldn't take it after this +20 degrees :-D Otherwise it's really nice to come back home, I have missed my friends and family ;>

5 comments:

 1. Nää kuvat on vaan niin kivoja kaikki!(:: Ja suomestaki on aikalailla jo tiet kuivia, että ei täällä kauhia loska helvetti oo kun tulet, ellei tuu mitään hurjaa lumisadetta:D Ja ite oon kyllä hakenu töihin, mutta eipä täällä meinaa päästä ku suhteilla töihin..

  ReplyDelete
 2. voiei mikä ihana toi koira on !!

  ReplyDelete
 3. millä oot muokannu nää polaroid kuvat? :) ihania kuvia!

  ReplyDelete
 4. Anonymous30/3/12 17:03

  Hei olitko sillon joskus enialla töissä? Otetaanko sinne 16 vuotiaita ja saako siellä mitään myytyä? Ku eikö sun palkka ollu aika iso ni myit vissiin paljon?? :) (tarvin töitä)

  ReplyDelete
 5. -Kuvat on muokattu polaroid ohjelmalla! Harmi vaan että sen saa vaan mac koneisiin..ainakin mun tietämyksen mukaan :D Korjatkaa jos oon väärässä! (ohjelma on siis ilmanen !)

  -Otetaan sinne 16 vuotiaita ja saa myytyä jos on myynti-ihminen ja osaa jutella ihmisten kanssa yms..:) Ite oon just tommonen ihminen nii sain aikas hyvin myytyä :-) Kannattaa laittaa hakemusta! (ps. toivottavasti et oo Lahesta, koska Lahen toimistolla on nykyään tosi nihkee ja epämiellittyvä tunnelma, minkä takia mä sieltä sitten lähin..)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!