2012/05/14

yöllisiä höpinöitä

kuvakollaasi11
Ihanainen Jennifer heitti mua tämmösellä kysymysjutulla ja vaikka en ikinä teekkään näitä (koska oon laiska) niin nyt päätin tehä poikkeuksen :-) Oon siis pahoillani kaikille kenen kyssärijuttuja/blogihaasteita en oo toteuttanu!!
1.Lemppari leffa? Hitto ku on vaikee valinta! Tai oikeastaan ei oo, mulla lyö päässä vaan tyhjää :-D Sanotaan vaikka Step Up (eka versio) kun se tuli ekana mieleen! 2.Missä näät ittes viiden vuoden päästä? Entä missä haluisit nähä :-D Tää on paha!! Sanoisinko vaikka, että nään itteni jossain opiskelemassa..haluisin varmaan silloin olla töissä, koska opiskelu on joskus puuduttavaa :-D Jokatapauksessa haluisin olla jossain ulkomailla töissä tai sitten opiskelemassa..mutta eihän sitä tiedä, elämä jaksaa aina yllättää! 3.Mikä susta piti tulla isona? Tällä varmaan tarkoitetaan, että miksi halusin pienenä tullessani isoksi..hmm..kaipa mä oon pienestä pitäen halunnu johonki taide-alan töihin..ja joskus halusin hääsuunnittelijaks ja toisinaan halusin pitää vanhustenkotia..don't ask, mun bisnesidean selittämisessä menis koko yö! :D 4.Mitä nettiselainta käytät? Chromea käytän uskollisesti, kun Ida sen mulle latas..en uskalla vaihtaa mihinkään muuhun..oon tapojeni orja! 5.Tähän astisen elämäsi onnellisin hetki? Nyt heitti pahan!! Totaaah luultavasti joku parhaiden ystävien tai poikaystävän kanssa koettu hetki :-) Jotenkin vaikee laittaa "paremmuus" järjestykseen jotain hetkiä..pystyisittekö te muka? häh? ei oo helppoo olla bloggaaja :--D 6.Mihin maahan haluaisit tällä hetkellä eniten matkustaa? Ja miksi? Aaaa ihanaa matkakysymyksiä lisäämään mun suomi-tuskaa !! No ei vaineskaan..mutta jos johonkin pitäis lähteä niin nyt tekis mieli mennä vespalla huristelemaan johonkin italiaan ja syömään pastaa mahan täydeltä tai shoppailemaan johonkin bankokin vilkkaille kauppakujille ja löllyä luksus hotellissa..decisions, decisions.. 7.Parasta bloggaamisessa? No ei ainakaan näihin himputin vaikeisiin kysymyksiin vastaaminen!! haha :D Jos totta puhutaan niin parasta on se, että saa julkasta ottamiaan kuvia muille ihmisille ja niitä jopa kiinnostaa se jossain määrin! Se on oikeesti ihan huippuu! Ja sitte te ja teijän kommentit tietysti antaa mielenkiintoa jatkaa :-) Ja vaikka en aina vastaa kaikkiin kyssäreihin niin luen silti ne kaikki! Muuta hyvää bloggauksessa on se, että joskus tulee mielenkiintosia yhteistyöjuttuja yms ja oon saanu monta hyvää ystävää blogin kautta! Jee!
8.Kissat vai koirat? Koirat koska oon allerginen kissoille. Snif. 9.Mitä ajattelet nyt? siis en yhtikäs mitään.....mulla vaan soi tää biisi päässä joka sekunti..en kestä....ja sit menin vielä lataamaan sen mun ipodiin, että en vahingossakaan pääse siitä eroon..taidan olla vähän mielenvikanen :-D 10.Mukavin tapa herätä? Hahaa!! Kerranki kysymys mihin osaan oikeesti vastata! Ehdottomasti parasta on herätä viikonloppuna ilman mitään kiirettä ja kun poikaystävä halaa ja toivottaa hyvää huomenta..ja lisätään tähän vielä auringonsäteet jotka tulee ikkunasta nii on koko paketti koossa! Tää on ihan parhautta!! 11.Mitä kaikkea laittaisit oma valintaiseen pizzaan? Kaikki mut tuntevat ihmiset vois sanoa, että: "ei se Krista siihen pizzaan mitään kuitenkaan laita, ehkä ketsuppia.." mutta totuushan on, että oon skarpannu ihan hirveesti viime aikoina! Mun pizzaan voi sen ketsupin lisäks laittaa jopa kinkkua ja juustoa tai sitten katkarapua ja salamia. Ei kuitenkaan näitä kaikkia sekoitettuna, joku roti pitää olla! :-D

Semmosta semmosta..tulihan haaste tehtyä! Nyt toivotan hyvää yötä kaikille, gott natt!!! :-)

ps. ja loppuun vielä se biisi, etten oo ainut kenen päässä tää tulee soimaan koko yön ja seuraavan päivänki..muhahaha

2 comments:

  1. Anonymous15/5/12 16:13

    kui vanha oot ja mitä sä teet että pysyt hoikkana?=) oot tosi nätti ja blogis on ihana!

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: muutaman viikon päästä huimat 18v! Hoikkana pysyminen..jaa-a..:D noh kyllä mä lenkkeilen ja silleen!

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!