2012/12/26

5 picks

tahtoo
neule ja kengät Topshop/laukku Cambridge Satchel Company/printti sekä kello Urban Outfitters

Arvatkaa ketkä lähtee Köpikseen hiihtolomalla?! Ostin meille (mulle ja poikaystävälle) joululahjaksi lentoliput jo reilu viikko sitten ja mulla on ollu kyllä kieltämättä suuria vaikeuksia olla sanomatta siitä oikeen kellekään. Onneksi joululahjaylläri pysyi salassa, sillä ton miehekkeen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, kun se avasi kirjekuoren missä oli ne lentoliput! Matkasta inspiroituneena aloin vilkuilemaan netistä mitä kauppoja siellä nyt oikein onkaan ja hypin riemusta kun tajusin, että siellä on Urban Outfitters (ja tästä innostuneena aloin kasaamaan tota kollaasia) :-) Olis muuten kiva tietää jotain hyviä shoppailu/ruoka/menovinkkejä myös teiltä, jotka ootte kyseisessä kaupungissa käyneet. Eli sana on vapaa; kertokaahan omia kokemuksianne köpiksestä!

27 comments:

  1. EIKÄ! tahon kanssa sinne :) ihania juttuja valkkasit

    t. jennifööör

    ReplyDelete
    Replies
    1. hih vieläku olis varaa noihin kaikkiin!! :)

      Delete
  2. toi laukku on aivan IHANA <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sanoppa muuta!! hinta vaa pikkasen kirpasee ! :D

      Delete
  3. ihana toi kello! ja hyvää matkaa jo näin etukäteen :D

    ReplyDelete
  4. miks et halunnu viettää joulua sun oman perheen kanssa? ku mun mielestä ainakin joulu kuuluis viettää oman perheen kanssa ja te ootte seurustella kuitenki vaan jotain vuoden. et ettekö te pysty olemaan sun poikaystävän kanssa edes paria päivää erossa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. me kyllä vietettiin joulua pari päivää ennen aattoa mun äidin kanssa, mutta tänä vuonna se halus lähteä sen uuden miehen kanssa viettämään joulua sen omaan kotikotiin sen sisarusten kanssa, joten mä tulin sitten tänne. Mun mielestä jokanen saa viettää joulunsa missä ite haluaa, toi oli vähän epäasiallinen kommentti..

      Delete
  5. voi vitsi miten kiva lahja! :-D kade oon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hih oli saaja ainakin ilonen! :)

      Delete
  6. köpiksessähän tuo strøget on ihana shoppailukatu ja sitä mielellään päästä päähän kävelee, kun matkanvarrelta löytää urban outfitterssit, sephorat ja topshopit yms. christianiassa suosittelen käymään, siellä oli sen verran leppoisat meiningit :-D...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyt kuulostaa hyvältä!! heh !

      Delete
  7. eikä oon kateellinen! mäki oon haaveillu köpiksestä jo vaikka kuinka kauan, mut seura on vaan aina uupunu! :( pitäkää hauskaa siellä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyllähän sitä yksinkin voi reissuun lähteä :) ja pidetään varmasti!

      Delete
  8. Hei mistä ostit ne teidän lentoliput? :) Ajattelin itsekkin lähteä enkä tiedä mistä mahtais saada halvimmalla.

    ReplyDelete
  9. Hahah et oo ainut joka on keksiny ostaa poika/tyttöystävälleen samanlaisen matkan juurikin köpikseen, mm. mun sisko osti poikaystävälleen ja myös serkku osti tyttöystävälleen :D

    ReplyDelete
  10. Minä ja mun kaverikin mennään viikoksi Köpikseen helmikuussa, ja lennot hankittiin myös Norwegianilta :) Ja coolness, en tiennyt että siellä on UO! Nyt pitää pistää entistä enemmän matkarahaa sivuun palkkapäivinä... :D

    ReplyDelete
  11. ah toi kello .............

    ReplyDelete
  12. Köpis on ihana! Mutta kallis. :D Ainakin kesäaikaan siellä oli kyllä hauskaa vaan kävellä ympäriinsä ja ihailla paikkoja, ja eiköhän se helmikuussakin onnistu, jos ei tuu jotain arktisia pakkasia. Stroget on tosiaan kiva, ja keskusta on muutenki sen kokonen, että se on helppo ottaa kävelemällä haltuun. Nyhavn on söpö. Ja onhan siellä niitä kauppoja tosiaan!

    ReplyDelete
  13. Haluisikko tehä postausta sun suosikkiblogeista?:-) Noi kaikki mitä linkkailit tohon vastauspostaukseen oli niin huippuja, että kaipailisin lisää:-D Kivoja vikoja joulun hetkiä!

    ReplyDelete
  14. Siellä on sitten ihan kauhean kylmä tuuli... Olin siellä pikavisiitillä tossa kuun alussa, ja säätiedotus lupas +2, järkytyin kun tajusin kattoa Realfeelin (Accuweatherissa) joka näytti -16.... Ja siltä se myös tuntu :D Ja tosi kallista siellä on, ittelläni oli siinä vaiheessa enää 5e jäljellä (luulin vielä ennen sinne majoittautumista että olisin kotona jo sillon!!) eikä sillä paljoa ostettu! Selvisin kuitenkin yhen yön ostamatta mitään :D

    Ja ainiin, varmaan ihan hyvä varoittaa; syy miks jouduttiin jäämään sinne oli kun meillä oli vaihto Tanskassa kun tultiin Saksasta, ja Köpiksessä oli sitten satanut pari senttiä lunta niin koko lentoliikenne oli sekasin. Eikä tietenkään saatu laukkujakaan kun siellä kentällä oli 10 000 muuta laukkua kuulemma jumissa.. Eli mun kuva Köpiksestä on vähän negatiivinen tällä hetkellä, mut empä mä nähny sitä kaupunkia ku vilkasulta :D Toivottavasti teillä sujuu matkustus vähän paremmin ;)

    ReplyDelete
  15. Siis tuo kello! Ihan mieletön! pitää yrittää houkutella joku tilaileen mun kans, kun ne postikulut on vähän hintavat. :-)

    ReplyDelete
  16. Christiania :-)

    ReplyDelete
  17. ei ainakaan välttämättä kannata mennä sinne pienelle merenneitopatsaalle......ainakaan kävellen ja jos on wc hätä jo hotellilta lähtiessä.....ja jos kokoajan tuulee sata metriä sekunnissa.... XD XD eli kulttuuri sikseen

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!