2013/04/16

today I'd like to wear...


Tajusin tänään etten oo pitkään aikaan tehnyt kollaaseja tänne blogin puolelle ja innostuin heti ajatuksesta! Kokosin tämmösen toiveasun vähän naiviina, sillä eihän tää suomen "kevät" vielä ihan lämmitä niin paljon, että tossa asussa pärjäis ilman paleltumiskuolemaa :-D Mutta aina saa haaveilla! Tässä jotain juttuja mitkä on pyöriny mun mielessä:
tänään
♥ musta mekko SheInside, click! Mä tarvisin ihan ehottomasti jonkun perus mustan mekon, mikä menis hyvin sellasesta luottovaatteesta. Tollasen päälle olis helppo vaan heittää minkälainen takki tahansa ja asun henki muuttuis ihan täysin! 


 Lindexin leo loaferit!! click! Oon kuolannut näitä ihan kympillä ja oonkin ihan suruissani siitä, että noi ei käy mun jalkaan ollenkaan :-( Noiden väritys ja kuosi on mitä parhain..noh pitää koittaa löytää jostain samanlaiset mutta nahkaset..näköhavaintoja anyone?

 Topshopin farkkutakki, click! Farkkutakki mulla onneksi jo löytyykin kaapista (leviksen ihanuus, joku saattaakin muistaa sen?) mutta oon alkanut miettiä, että pitäiskö sitä tuunailla jotenkin..hmm

Laukusta en löytänyt mitään erityisen hyvää kuvaa, mutta yhdistäisin tähän ihan perus puuvillaisen kangaskassin (ilman mitään printtejä tms). Mitäs te? Iskikö asu vai oliko tää ihan no no? :-D

ps. blogin facebook sivulla on yksinkertanen ohje, miten tälläsen kollaasin voi rakentaa! Tässä linkki !

9 comments:

 1. Waaaa ihana toi farkkutakki.....:)

  ReplyDelete
 2. toi farkkutakki <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo se on kyl kiva! onneks mulla jo on oma :--)

   Delete
 3. Iiiihania vaaatteita ! just samantapasia hakusessa(::
  Millä ohjelmalla oot tehny kuvan ? (:
  henna-moi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis kollaasia meinaat? tossa postauksen lopussa on linkki tonne facebook sivulle missä on neuvottu yksinkertasesti että miten tollanen tehdään :) kurkkaa siis sieltä!

   Delete
 4. Anonymous2/5/13 13:17

  nyyh, haluun TON mekon mutta niitä ei enää oo! :--( satutko tietämään missä vois olla vastaavanlaisia?

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!