2013/12/16

väsynyt mutta onnellinen

officeiduikkaritpolapolaphoto9963asunenpolroiditleipabiitsiii

Long time no see! Huh heijjaa ku en oo kotona ehtiny käymään ku pyörähtämässä aina sillon tällön :-D Kauheesti kaikkee kivaa tekemistä ja haluun ottaa kaiken mahollisen ilon irti näistä viimesistä päivistä täällä Perthissä. Toivottavasti ketään ei haittaa että päivittelen sitten kaikkia mahollisia kuvia kunhan mulla on aikaa niitä muokkailla. Paljon siis on matskua postattavaksi mutta en vaan millään malta istua koneella kuvia muokkaamassa kun ulkona on +40astetta ja pilvetön taivas!

Sen verran kuulumisia että tänään oon ollu Fremantlessa (tosi kiva lähiö tässä Perthin rajalla) pyörimässä koko päivän Shannaen kanssa, hakenu lapset koulusta ja ollu meijän duunin pikkujouluissa. Oli ehkä hauskimmat pikkujoulut rannalla vaan jalkkista pelaillen ja grillaillen. Eilen sitä taas oltiin ulkona sunnareilla ja lauantaina meillä oli ne boat partyt. Ihan paras paras paras viikonloppu ja mulla on niin paljon kuvia niistä venekekkereistä että en tiiä mistä alottaisin niitten muokkauksen :-D Joten joo tämmöstä tällä kertaa, stay tuned!

17 comments:

 1. Ihania kuvia ja voi miten ilonen teksti=) Lisää kuvia vaan, can't waiiiittt

  ReplyDelete
  Replies
  1. laitan kun vaan ehin muokkaamaan! hihi :) kauheesti on rästissä näitä kommenttejakin, pitäis varmaan niistä alottaa..!

   Delete
 2. sun laiffi siel on iha mahtavaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no en voi kyllä valittaa! ^___^ hihi

   Delete
 3. oi että! en voi muuta sanoo, ku että tää blogi on ehottomasti iha ykkönen! oot tosi kaunis ja sulla on aivan mielettömän hienoja kuvia! ja ei tietenkään haittaa sun postausten määrä, iha huikeita kuvia! mikä siellä ausseissa on ollu ehottomasti parasta? kun lähdit sinne, olitko erityisen hyvä englannis? onks sun kielitaito parantunu? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi kiva kuulla<3 Australiassa ehottomasti parasta on tää ilmasto!! Ihana herätä aamulla ku on jo 30astetta lämmintä ja voi vaan hengailla shortseissa kaikki päivät :) oon niin kesäihminen henkeen ja vereen :-D

   ja oon aina ollu aika hyvä englannissa koska mut laitettiin jo pienenä englanninkieliseen leikikouluun ja sit olin enkkuluokilla..mut on mun kielitaito kyllä parantunutkin huimasti täällä ja oon oppinu kaikkii sanontoja ja semmosii arkikielen ilmaisuja tosi paljon (niitä kun ei yleensä koulussa opi) :--)

   Delete
 4. iiihania kuvia wow! mikä on sun blogin tekstin fontti? =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hitto ku en yhtään muista..!! dafontista latasin jonkun ilmasen :)

   Delete
 5. hahahh ei mitkää iha perus pikkujoulut, ainakaa tällee suomalaisen näkökulmasta :-D
  ihania kuvia taas ja tykkään hirmusesti tosta ekasta asusta!! oot ihana! :-*

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ei ollu perus pikkujoulut ei :-D mun mielestä oli paljon kivempi vaa rennosti hengailla ja tehä jotain yhessä kun vaan ryypätä ihan mahottomana..nimimerkillä semmosissakin pikkujouluissa on tullu oltua, haha.

   Delete
 6. Nää matkapostaukset on... ihan huippuja! Ja et tiedäkään miten usein tämmösten jälkeen tekee mieli mennä selailemaan omia matkakuvia tai pomppimaan jonnekki Finnmatkojen sivuille xD Nauti nyt niiin kovasti ajastasi siellä (sitä oot nähtävästi myös tehnytkin) ;-) ♥ Ja toi rusketus.. saa ihmisen hehkumaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos ihanasta kommentista<3 ja joo oon ihan samaa mieltä et rusketus saa kaiken näyttämään vähän kivemmalta!

   Delete
 7. vaude!:) oot innostanu mut! tein tunnukset sinne aupair worldiin mutta onko sulla vinkkiä että miten sais helpoiten paikan ausseista? mietin tässä että ootanko yhteydenottoja vai alanko ite kyselemään perheiltä, varmaan kannattais. se ongelma tässä on, että on kohta vasta 17 vuotta, mitä asiantuntijamme sanoo, onko liian nuori ikä tai ottaako perheet... hmmmm haluan jonnekki täältä suomen kurkuudesta, loskaa jäätä ja pimeyttä

  ReplyDelete
  Replies
  1. melkeenpä kaikkialle vaaditaan 18 vuoden ikää

   Delete
  2. moikka! kiva että oon innostanu sua, rohkeesti vaan aupairin hommia hakemaan! :) Monikin perhe varmasti ottaa sut jos ei vaan tarvitse kyyditsijää lapsille. Esim. mun perhe ei olis ottanu mua jos mulla ei olis ollu ajokorttia mutta toisaalta onhan semmosiakin perheitä jotka ei vaadi sulta ajokorttia eikä sen myötä tarvi ees kertoa niille että oot vasta 17 :-D haha..

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!