2014/02/06

and the world spins madly on

laskukuvakukkabwriinakukkakuvakukkaamaisemariinaa

Moikka! Arvatkaas miten köpelösti mulle on nyt käyny? Mun rakas MacBook on hajonnu!?!?!? Yhyy :( En tiiä yhtään mikä sitä vaivaa, mutta se ei vaan käynnisty enää. Muistan että se herjasi jotain käynnistyslevyn täynnä olemisesta jokunen aika sitten, joten voiskohan siinä olla vika? Ah kumpa olisinkin vähän vähemmän peukalo keskellä kämmentä näissä jutuissa..

Eniveis siirrytäänpä mun tän hetken kuulumisiin! Mulla on ollu tässä jokunen päivä vapaata toistä, joten lähin mun uuden miehekkeen kanssa Adelaideen pienelle yhen yon reissulle. Oli ihan huippukivaa! Käytiin eläintarhassa, ulkoilmaelokuvissa, juotiin skumppaa meijän hotellihuoneen kylpyammeessa ja kierreltin ympäri kaupunkia. Otin aika paljon kuviakin, mutta niitä päästään tutkimaan vasta sitten kun saan uuden koneen/tää nykynen korjataan. Nyt datailen Riinan koneella ja kiitän onneani, että mulla oli jotain kuvia tänne bloggerin luonnoksiin tallennettuna niin ei tullu ihan pelkästään tekstipainotteista postausta :D Toivottavasti tää probleema ratkeis pian koska mulla on kauheesti kuvia postattavana + kommentteja vastaamatta! Siihen asti hang in there!

30 comments:

 1. Anonymous6/2/14 09:00

  Mikäs mies sulla nyt on kierroksessa? :D

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia!! Pakko vielä mainita, että olen sun blogeja sieltä asti seuraillut kun vielä jennin kanssa kirjoittelit, eikä ole tarvinnut pettyä tähänkään päivään asti :') Keep it going girl!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihihi jee <3 aina kiva kuulla jos on naita "vanhan koulukunnan" lukijoita viela messissa!

   Delete
 3. Ihania kuvia taas, laitapa siitä uudesta miehekkeestä kuvia asap ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. laitan heti ku saan kuvia siirrettya johonkin koneelle ;)

   Delete
 4. Anonymous6/2/14 16:28

  UUU MIES KERRO LISÄÄ

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo mitas ma siita kertoisin..duunista sen bongasin, hirveen ihana mies!! semmonen taiteilijasielu :D

   Delete
 5. Anonymous6/2/14 17:22

  Ärsyttää ku et vastaile kommentteihin etkä vastannu noihin aikasempiikaa postauksii vaikka lupailit. Ymmärrän et sul on paljon muutaki tekemistä siellä ja varmasti kiireistä ja näin mutta ois mukava ku jaksaisit...

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo I know, mua stressaa taa kommenttien vastaamattomuus iha kauheesti ja mun pitiki vapaapaivana hoitaa ne alta pois mut sit mun kone hajos :(( buhuu !! Nyt yritan vastailla kaverin koneella mika on mulla lainassa! I'm working on this!!

   Delete
 6. Huhuh, mistä sä noita miehiä aina löydät ku täällä tuntuu et kukaa ei oo kiinnistava (tai kiinnostunu)? Pitänee muuttaa Austraaliaan! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo tanne vaan! taalta loytyy vaikka muille jakaa!! Ihan valinnanvaikeus valilla iskee..hahahah :D

   Delete
 7. Oon uus lukija ja oon lueskellu sun vanhoja postauksia ja nyt oottelen ihan superinnoissani aina uusia postauksia! Vaikutat tosi ihanalta tyypiltä :-) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos <3 toivottavasti saan sen koneen pian korjattua niin paaset lueskelemaan uusiakin juttuja! hirveesti kuvia jaettavana ja intoa postailla! :)

   Delete
 8. Anonymous7/2/14 01:03

  Miks julkaset puhki palaneita kuvia..???? sähän oot opiskellu valokuvausta ja kaikkee.. toi häiritsee mua niin paljon :D muuten blogis on kyllä ihanaaaa et ei valittamista !

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii no ma en kauheesti jaksa stressata tommosista, ei taa blogi kuitenkaa mikaan portfolio oo vaan enemmankin paivakirja missa kaiken ei tarvi olla niin loppuunasti viilattua :) kiitos! xx

   Delete
 9. Hei iik apua löysin sun blogin ihan sattumalta Annika o:n blogin kautta ja tunnen tuon Riinan! Onko Riinalla omaa blogia?
  http://kitty-wardrobe.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi on se maailma vaan niin pieni :) tassa linkki riinan blogiin:

   http://riinatikka.blogspot.com.au/

   Delete
 10. Anonymous8/2/14 15:26

  ootko aatellu ottavas lisää tatskoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon!! itseasias ihan viime aikoina on tullu taas kauhee tatskakuume :D

   Delete
 11. apua, miten upeita nää kuvat !!

  ReplyDelete
 12. Anonymous8/2/14 20:25

  kuinka usein törmäät sellasii tosi tosi isoihin hämähäkkeihin? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tiia mika on tosi tosi iso mutta semmosiin kammenen kokosiin melkeenpa joka viikko :s hyihyi!!

   Delete
 13. Anonymous9/2/14 14:22

  puhkipalaneisuudesta tai muista pilkunviilauksista viis, sun kuvissa ja tässä blogissa on jotain tosi maagista ja kadehdittavaa ja saan aina näistä kirjoituksista ihan mielettömän fiiliksen. kiitos sulle siis siitä :) tästä sunkin reissusta ja blogista inspiroituneena oon alkanut keräämään rohkeutta (ja ehkä rahaaki olis iha hyvä) että voisin ite ens syksyllä toteuttaa samankaltaisen repäsyn.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi jee kiva jos oot saanu inspista tasta blogista!! uskallusta ja rohkeutta vaan sinne <3

   Delete
 14. Anonymous10/2/14 18:09

  oliks sulla paljoo lastenhoitokokemusta ennenku lähit? ite musta tuntuu et mainostan aina liikaa mun profiilissa lastenhoitokokemusta vaikkei sitä kauheesti oo, siskojen lapsista jotai lähinnä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli mulla jonkun verran mutta itekin taisin vahan ylitsevuotavasti ylistaa omia lastenhoitotaitojani :DD mutta ei kukaan sulta mitaan kirjallisia vahvistuksia mistaan halua joten senkus vahan liiottelet, hehe..!

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!