2014/05/05

autumn is here!


Helloo everyone! Täällä Australiassa vietetään nyt syksyä enkä todellakaan enää tarkenisi noissa vetimissä ulkona..tällä hetkellä meininki enemmänkin sellanen neule+huppari+farkut combo. Tuntuu kivalta tulla Suomeen kesäksi. Tai tuskinpa kolmen viikon päästä siellä vielä kesä on kun kuulemma justiinsa tuli rakeita taivaan täydelta, haha. Oon henkeen ja vereen niin kesä ihminen, että tuntuu etten oikeen osaa olla oma itteni kun on kylmä :-D Nää kuvat siis parin kuukauden takaa, mutta kohta näätte tuoreempaakin matskua sillä tänään pidettiin pienet photoshootit Riinan kanssa. En millään malttais odottaa että saisin uuden koneen ja pääsisin kunnolla postailemaan!! Postausinnostus kun ei oo mihinkään kadonnu tässä parin kuukauden hiljaiselon aikana :-)

ENG: Helloo everyone! Here in Australia it's starting to get really cold and I defs couldn't go outside in these clothes anymore..so these pictures are taken already a while ago. Now during nighttime the degrees can go as low as +5degrees and it's raining a lot..so happy to go to Finland soon since summer is just about to start there. I feel like I'm such a summer person and can't really be my true self when it's really cold if you know what I mean haha :-D Soon you will see some new photos taken by my friend today..just have to borrow my friends computer to do that since I still haven't got a new one. Can't wait to get it tho so I can start blogging again every day :-)

10 comments:

 1. Anonymous5/5/14 07:17

  Hahah hauska lukee tätä "kiva mennä suomeen kun siellä tulee kesä" kun tälläkin hetkellä ulkona satelee lumihiutaleita :Ddd Perus suomalainen toukokuu, ehkä se kesäkin sieltä aikanaan...

  ReplyDelete
 2. Anonymous5/5/14 07:56

  aloin miettii et mitennii syksy mut sit tajusin:D hassuu ku siel on kaikki ihan väärinpäin

  ja jooo, ei iha kesä oo vielä ku lunta sataa ja maa iha valkosena:)) ja asun sentää espoos

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5/5/14 13:58

   Turussa ei ole enää yhtään lunta. :o

   Delete
 3. vitsit toi sun kuvas on niin hieno! otin just itekkin ensimmäiseni :3 miten sulla meni parantuminen ja aiotko ottaa tulevaisuudessa vielä lisää tatuointeja?? :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on niin sama ton kesäihmisyyden kanssa, en oo ollenkaan oma itseni talvisin/ kylmässä säässä. :-D Hyihyi!

  ReplyDelete
 5. Ihan huikea toi sun tatska! (:

  ReplyDelete
 6. Anonymous5/5/14 20:50

  Haluisitko tehä reissun lopussa sellasen postauksen missä kokoat tunnelmia, asioita mitä opit, miten muutuit matkan aikana jne? Musta ois kiinnostava lukea :) Aion itse lähteä au pairiksi nyt valmistumisen jälkeen (johonkin päin Eurooppaa) ja Australian-vuosi ois haaveissa AMK-opiskelujen jälkeen.

  ReplyDelete
 7. Anonymous6/5/14 08:00

  oii ihana:)

  toi biisi ei toimi:c

  ReplyDelete
 8. hei mulla olis pari kysymystä koskien sun aupair aikaa siellä perthissä!
  Koetko et tällänen ihminen jolla ei oo lähes ollenkaan kokemusta lastenhoidosta vois lähtee auppariks? (oon miettiny perheitä jossa lapsi/lapset ois 5+ vee ettei ihan mitään kakkavaippoja XD) En oo koskaan ennen sun blogia haaveillu/ajatellu lähteväni just au pairiks mutkun haluaisin ihan kamalasti matkustaa ausseihin ja ajattelin että se olis ehkä helpoin keino, kai siihen lasten hoitoon suht nopeesti tottuu...? :-D Totta kai se on haasteellista ja rankkaakin toisinaan mutta yleisellä tasolla ?! Ja mun enkku on ihan ookoo, mutten oo joutunu sitä hirveesti puhuu muutakun matkoilla vähän niin vierastan vähän puhumista, niin kai sekin suht nopeesti siel paranis vai mitä luulet?
  Ja sit vielä että mikä noista paikoista on ollu eniten sun mieleen missä oot nyt matkaillu siellä australiassa? Mun mielestä toi perth kuulostaa ihanalta paikalta ettii perhettä muttei mulla oo mitään tiettyä kuitenkaan, totta kai se perheen kans mätsääminen on tärkeintä (jos nyt ikinä uskallan lähtee!!)
  Sun blogi on niin ihanan positiivinen ja anto mulle hirveesti lisäpotkua lähtee sinne puolelle maapalloo kun oon aina siitä haaveillu :-) ja sori kamala romaani......

  ReplyDelete
 9. Anonymous9/5/14 20:40

  must ask, jos käytät noin lyhyitä hameita julkisilla paikoilla ni eikö pelota vilauttelu? :D nimim. kukkahattutäti hahah

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!