2014/10/01

by the jetty at sunset


jetty14jetty5jetty6jetty1jetty12jetty11jetty7jetty9jetty4jetty3jetty15jetty8

Moikkelis! Meikäläinen rustailee teille täältä sängyn pohjalta. Kyllä! Pahainen flunssa iskeny ja nyt oon lahjakkaasti onnistunut ympäröimään itteni nenäliinoilla, kuumemittarilla ja tyhjillä teekupeilla :-D Nyt ei kuitenkaan puhuta mistään syysflunssasta, sillä ulkona on kiitettävät +25astetta lämmintä (tässä työssä sairastuakseen niitä pöpöjä saa ihan tarpeeksi lapsilta, jotka meijät ympäröi kaheksan tuntia päivästä). Noh mutta en valita, flunssassa on ihan kiva olla kun voi vaan makoilla sängyssä ja katella leffoja. Sain jopa aikaiseksi muokata noi pari päivää sitten otetut kuvat, joista tuli ihan kivoja mun mielestä! Mitäs te tykkäätte?

ENG: I'm being productive while sick and edited these photos we took a few days ago by the jetty that's basically on our backyard. 

12 comments:

 1. Anonymous1/10/14 07:57

  siis jos mtkaat ympäri ausseja mihi sun poikkis jäi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. se jäi matkan varrelle :D kerron tästä myöhemmin lisää!

   Delete
  2. Anonymous2/10/14 22:32

   haha ok, sori utelusta:D

   Delete
  3. joo ei mitään! :D

   Delete
 2. Hei millä oot ottanu nämä ja miten muokannu? Ihan normisetillä, mikä tossa alempanakin on ja oot muokannu tällaisiks "vanhan näkösiksi" vai kuin? :) UPEITA

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan mun perus kameralla ja sillä SIGMAN laajiksella (osa otettu perus 50mm 1.4 obiskalla) ja sit photoshopilla vaan muokannu :-) ei mitään ihmeellisempää kuin ennenkään!

   Delete
 3. Anonymous1/10/14 15:29

  Niin upeita kuvia jälleen kerran! Ps voinko kysyä et missä suoritit sen farmityöjakson (mulla on menny tää jotenki ihan ohi vaikka luenkin sun blogia :D)? Mikä siis sen paikan nimi on ja millasta työtä teit siellä? Ois kiva kuulla kun itekkin pitäis se 3kk farmilla raataa ens vuonna niin ois huippua jos löytyis joku miellyttävä paikka :) pps tiesithän että vance joy tulee maaliskuussa ausseihin? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tehny missään farmilla hommia loppujenlopuks vaan hoidin sen vähän toisella tapaa..:-) Farmeja löytää helposti esim. googlailemalla!! ja joo, vance joy on Aussi artisti nii se soittaa täällä melkein kaikilla festareilla (jee<3<3)

   Delete
 4. Anonymous1/10/14 19:39

  oiii mikä fiilis taas näissä kuvissa! hei kerropas siitä sun duunista lisää

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla on just luonnoksissa postaus näistä ekoista viikoista! pian siis! :)

   Delete
 5. Anonymous1/10/14 20:24

  tuo vika kuva on niiin upea!! :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!