2014/02/25

perusasua




Tervehdyys! Päätin vihdoin ottaa itteäni niskasta kiinni ja yrittää postata tällä Riinan koneella mikä mulla on lainassa. Oon niin tapojeni orja, että mulle oli kauhee kynnys alkaa taas muokata jollain toisella kuvanmuokkausohjelmalla/käyttöjärjestelmällä kuin Mac ja rakas photoshop...Laatu vähän kärsi nyt, mutta kai tämäkin on parempi kuin ei mitään? :) Ylihuomenna suuntaan muuten sinne Adeladeen pidennetylle viikonlopulle ja pääsen pitkästä aikaa näkemään Shannaetakin, wuhuu!! Koneen ois kiikuttaa huoltoon samalla reissulla..

Eniveis tänne kuuluu tosi hyvää tällä hetkellä - töissä on kivaa, uusia kavereita on tullu tehtyä, miehekkeen kanssa rullaa kaikki mahtavasti ja ilmat on suosinu! Siinäpä mun elämää vähän pähkinänkuoressa :-D Ainiin ja oon nyt vastaillu kaikkiin vanhojen postausten kommentteihinkin - käykää ihmeessä kurkkimassa jos ootte jotain kyselleet!

2014/02/14

memories of perth city

city3belltowerjariinacity1city2city4city5city Moikka! Huomasin just bloggeria läpikäydessäni, että mulla oli luonnoksiin tallennettu näitä Perth kuvia parin kuukauden takaa. Aattelin että tuunpas nyt sitten päivittelemään jotain kuulumisia tännekin pitkästä aikaa :-) Voitte nyt huvikseen vertailla näitä maisemia tässä ja edellisessä postauksessa..vähän enemmän tota landemeininkiä tällä hetkellä vai mitä? Ei se kyllä haittaa mitään sillä tiiän etten tuu täällä kovin pitkään asustelemaan. Missä mä tuun sitten asumaan, sitä en tiiä kyllä yhtään. Perth on yks varteenotettava kaupunki jos Australiaan päätän jäädä..näitä kuvia katellessa tulee taas vähän enemmän ikävä sinne. Onneks mun Aussi bff Shannae tulee pian tuolta käymään!! Tarkalleen otettuna tän kuun viimesenä viikonloppuna - oon ihan suuuuper innoissani :) Shannae ei oo muuten ehtiny kauheesti päivittelemään blogiaan mutta instagrammia se tykittää menemään sitäkin ahkerammin, käykää kurkkimassa shannaejaybee jos haluutte lisää Aussi inspiraatiota!

2014/02/06

and the world spins madly on

laskukuvakukkabwriinakukkakuvakukkaamaisemariinaa

Moikka! Arvatkaas miten köpelösti mulle on nyt käyny? Mun rakas MacBook on hajonnu!?!?!? Yhyy :( En tiiä yhtään mikä sitä vaivaa, mutta se ei vaan käynnisty enää. Muistan että se herjasi jotain käynnistyslevyn täynnä olemisesta jokunen aika sitten, joten voiskohan siinä olla vika? Ah kumpa olisinkin vähän vähemmän peukalo keskellä kämmentä näissä jutuissa..

Eniveis siirrytäänpä mun tän hetken kuulumisiin! Mulla on ollu tässä jokunen päivä vapaata toistä, joten lähin mun uuden miehekkeen kanssa Adelaideen pienelle yhen yon reissulle. Oli ihan huippukivaa! Käytiin eläintarhassa, ulkoilmaelokuvissa, juotiin skumppaa meijän hotellihuoneen kylpyammeessa ja kierreltin ympäri kaupunkia. Otin aika paljon kuviakin, mutta niitä päästään tutkimaan vasta sitten kun saan uuden koneen/tää nykynen korjataan. Nyt datailen Riinan koneella ja kiitän onneani, että mulla oli jotain kuvia tänne bloggerin luonnoksiin tallennettuna niin ei tullu ihan pelkästään tekstipainotteista postausta :D Toivottavasti tää probleema ratkeis pian koska mulla on kauheesti kuvia postattavana + kommentteja vastaamatta! Siihen asti hang in there!

2014/02/02

he doesn't look a thing like jesus, but he talks like a gentleman

uustoppitanunda1

Moikkulimoi! Meikäläinen lähettää täältä paahtavan kuumasta Australiasta vähän hikisiä terveisiä, hahahhahaha..Meijän hostellissa ei oo minkäännäköstä ilmastointia, joten tuntuu kun istuis saunan lauteilla kun tässä kirjottelen. Vihta vaan puuttuu, voisko joku tehä mulle semmosen? :-D Onneks tähän asiaan tulee muutos huomenna kun mä muutan hotelliin! Sain hyvän diilin mun työpaikasta ja muutan nyt sinne asumaan. Naureskeltiin just Riinan kanssa, että millanen työnarkomaani mäki oon kun asun omassa duunipaikassani. Eniveis oma huone, ilmastointi ja peace&quiet - asioita jota oon kaivannu tän mun kuukauden hostelli elämisen aikana. Hyvä kokemus ollu asua about 60 muun ihmisen kanssa, mutta tuntuu että tää on nyt oikee ratkasu mulle (halvempiki vielä joten hahaha suckers!).

Sellasta tällä kertaa. Mitä muuten tykkäätte asusta? Päällä mulla oli mun lemppari shortsit Casperl&Pearlilta sekä kirpparilta löydetty neuletoppi.

ENG: Helloo! Just came to give some update of my life at the moment. You know that I'm staying at a hostel now with nearly 60 other people? Well I have been here now for a month or so, and eventho it has been a really nice experience, now it's my time to get some peace & quiet and move on my own. I'm going to stay at the hotel I work at (got a good deal and it's even cheaper staying there than here, wohoo). Me and my friend were joking that I'm a bit of a workaholic when I'm living at my own workplace :-D Anyway I'm getting pretty excited about my airconditioned room since it's sick hot in here at the moment....feels like sauna!!! 

2014/02/01

wave after wave

asuneneasunen1

Iltaa! En tiiä mikä hulluus muhun on nyt iskeny kun päätin ottaa asukuvia neule päällä +40asteen helteessä, haha. Mitäpä sitä ei tekis bloginsa puolesta? ;-D Aattelin alottaa nyt esittelemään niitä mun uusia juttuja asukuvien yhteydessä ja tää neule on yks superhyvä kirppislöytö. Melkein 100% puuvillaa ja makso vaan pari euroa. Niitä neulekelejä vaan odotellessa..

Eniveis se siitä neuleesta. Mulle kuuluu ylipäätänsä tosi hyvää nyt! Töitä on paljon, mutta niin myös kivoja suunnitelmia lähitulevaisuudessa. Mun Australian bff Shannae on tulossa käymään visiitillä ja me ollaan aateltu viettää muutama päivä ihan vaan hengaillen ja kuulumisia vaihdellen, jeeeee oon niin innoissani! :-) 

ENG: Good evening everyone  Am I crazy or what when I'm wearing a knit in this hotness? It's again over +40degrees!! I still wanted to take some pics of my new jumper, which is super nice and almost 100% cotton. Good quality for just a few dollars - that's what makes me happy. Now I just have to wait for it to be a bit cooler so I can actually wear it. 


Anyway we have talked enough about one piece of clothing for one blogpost, haha. In general I'm doing really well at the moment, working a lot and hanging out with awesome people. What just made me even more happy yesterday was the fact that my Australian bff Shannae is coming for a visit soon! Can't wait to see her and really sit down and have a proper gossip with her! It's been too long that we haven't seen each other so I'm getting really excited about us being reunited again, wahoo :-) How are you guys doing btw?