2015/03/05

before the storm

pellollapienipeltopieni4pellol1pellolheiluupienishannaepelto2hiekallapienitukkapieni (photos of me taken by @shannaejaybee)

Moro! Ei hitto mikä ilta taas tänään..Tulin töistä kotiin parin leffan kanssa, sillä oli tarkoitus piristää kipeää kämppistä.. Nooo siinä kävikin sitten niin, että leffa oli niin surullinen, että mä vaan itkin sen koko elokuvan läpi sellasta kauheeta kovaäänistä itkunaurua haha :-D Siis mikä romanttinen elokuva se sellanen on, missä 5 ihmistä kuolee (mukaanlukien päähenkilö!?!? Eiks tähän oo joku kirjoittamaton laki että ne ei kuole koskaan?) Jenkit on vaan niin dramaattisia että oksat pois.

Noh nyt kun oon saanut naaman kivan turvonneeksi kaikesta tästä itkemisestä niin voisin painua nukkumaan. Huomenna pitää jaksaa herätä uuden työpaikan ensimmäiseen "trial" päivään. En malta odottaa! :-) Eli haastattelun jälkeen näytettiin vihreää valoa kokeiluvuoron suhteen ja ainakin näillänäkymin vaikuttais siltä että homma on mun! Kääks! Jes! Wuhuu! En nyt kuitenkaan vielä ala mitään maljaa kohottamaan sillä homma ei oo ihan lukkoon lyöty mutta kumminkin..

Mitäs muuten tykkäsitte kuvista? Otettiin ne jokunen viikko takaperin Shannaen talon lähistöllä ennenkuin alkoi maailmanlopun oloinen ukkosmyrky. Ennen myrskyä saa mun mielestä aina parhaimpia kuvia, sillä taivas on kivan tumma ja värien kontrastit tulee paremmin esiin (kuulostimpas nyt asiantuntevalta heh_heh)

Öitä xx

9 comments:

 1. Mitä laajakulmaputkea tokassa kuvassa on käytetty? Yritän itse justiinsa metsästää itelle sellasta!

  ReplyDelete
 2. Anonymous5/3/15 16:46

  Hyvä albumi ;))
  I'm sittin on a toilet

  ReplyDelete
 3. Anonymous5/3/15 19:19

  Aivan ihania kuvia!! Ja toivottavasti saat sen työn ja tykkäät siitä:)
  Oot oikeesti mun esikuva ihanaa ku postailet taas

  ReplyDelete
 4. Mielettömän upeita kuvia, erityisesti toi eka jonka olitkin valinnu heti paraatipaikalle postauksen alkuun heh:) Onnea uudesta duunista, eiköhän se paikka sun varmastikin oo!

  ReplyDelete
 5. Anonymous5/3/15 21:04

  Ihab törkeen hienoja kuvi

  ReplyDelete
 6. Näissä on tosi upee tunnelma kyllä :) Toivottavasti duuni nappaa!

  ReplyDelete
 7. Anonymous5/3/15 23:12

  Ihania kuvia! Voisitko joskus tehdä tutoriaalin kuvien muokkauksesta? :)

  ReplyDelete
 8. siis aivan upeita nää kuvat!!

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!