2015/04/06

Fremantle Markets

markets11markets13markets10markets2markets8markets1markets4markets7markets12markets6markets9markets3markets5markets15
Moikka! Toivottavasti kaikkien pääsiäisviikonloppu on menny hyvin eikä tähän viikkoon olla herätty liian ryytyneinä. Me oltiin eilen juhlimassa sunnareilla ja oli ihan sairaan hauskaa. Tänään taidan olla meidän kämpässä ainut kuka ei kärsi krapulasta haha nää on näitä kuskina olemisen iloja :-D Oon kohta ollu tipattomalla kolme viikkoa ja oon kyllä aika ylpee tästä saavutuksesta....juuh.

Oltiin tosiaan perjantaina siellä Fremantle Marketseilla koalia moikkailemassa. Tehtiin myös vähän jotain pieniä ostoksia ja nautittiin yleisestä ilmapiiristä. Ei valitettavasti saatu Dexteriä (kyseisen koalaherran nimi) ottaa syliin mutta päästiin kuitenkin tekemään läheistä tuttavuutta ja silittelemään, tui tui!! Olin ehkä semisti innoissani ^__^

Nyt mä ajattelin nauttia mun viikon ainoasta vapaapäivästä ja kattoa pari jaksoa Californicationia. Oon ihan koukussa siihen sarjaan, vaikka aluks aattelin että se on vähän outo. Tässä nyt kuitenkin viidettä tuokkaa alkamassa katsomaan..adios xx

12 comments:

 1. Sinä tipattomalla yli kolme viikkoa, you deserve a freaking medal bebe :-DDD Ihania kuvia!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis niimpä!! ja siis pikemminkin drinkin enkä mitään mitallia XD haha

   Delete
 2. En kestä, tuli tosta koalasta mieleen minä pienenä:D tai siis, mun kummitäti asuu ausseissa ja muistan nii elävästi ku lähettelin sille aina pienenä sähköpostia että onko se nähny koaloja (miten toi sana taipuu???) XD

  Sulla on aina vaan niin upeita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ei mitää käryy kans noist taivutusmuodoista...haha :D kiitos! xx

   Delete
 3. Hei, haaveilun tasolla olisi tarkoitus lähteä ensi talvena Australian maille ja olisi tosi huippua jos vaikka irtoaisi postauksen verran jotain vinkkejä mistä hyviä lentoja, hotelleja - vähän reppureissaus meiningillä? :-) Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee tänne vaan! Lennoista talven aikaan sen verran vinkkiä, että ei kannata lentää 15päivä joulukuuta jälkeen koska sillon hinnat on ihan pilvissä..eli ennen sitä tai uudenvuoden jälkeen :) momondosta ite kattelen lentoja, mutta myös skyscanneria on kehuttu hyväks! Hotelleja en suosittele, kattokaa mieluummiin airbnb:stä majotus! halvempaa ja ite oon ainaki ollu tosi tyytyväinen :) siinä nyt vähän alkajaisiks vinkkejä, sillä en tiiä millon pääsen tähän postausaiheeseen porautumaan!

   Delete
 4. Anonymous7/4/15 09:11

  Oi mitä kuvia taas!! Ihana koala :--)

  ReplyDelete
 5. Anonymous7/4/15 22:39

  Mikä laajakuvaobsu sulla on käytössä (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. sigman 17-70mm muistaakseni :)

   Delete
 6. "Baby animal farm" ei kuullosta kovin eettiseltä toiminnalta, vaan siltä, että nuo eläimet ovat kaapattu luonnosta jotta turistit saavat poseerata niiden kanssa :( Jos on eläinten ystävä kannattaa miettiä, haluaako tuollaista toimintaa tukea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muista eläimistä en kyllä osaa sanoa, mutta tämä kyseinen koalaherra oli ainakin ihan farmin oma kasvatti, eli syntynyt sille farmille ja ollut niiden hoidossa about 10vuotta (mikä on paljon pidempi kuin Koalien elinikä luonnossa, mikä on about 8vuotta jos oikein muistan) Eli ihan ajatuksen kanssa tonne mentiin ja kyseltiin niiden historiasta, sillä en itekään oo mikään eläintarhojen suurin ystävä :-)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!