2015/06/13

happy days


hame4hame3hame1hame2

Helloo helloo, hyvää viikonloppua porukalle! Laittakaahan tää biisi soimaan ja nauttikaa alkavasta kesästä :--) Meikä täällä nauttii paikallisesta talvesta vällyjen välissä Netflix maratonia alotellen! Kuulin huhua, että Orange is the New Black olis palannu tauolta hahaa. Hyvä puoli siis siinä, että uus poikkis on tän viikonlopun Margaret Riverillä surffaamassa, niin voin ihan huoletta tykittää menemään vaikka koko tuokkarin putkeen!

Mutta joo, mulle kuuluu tosiaan ihan superhyvää tällä hetkellä. Kaikki asiat tuntuu pikkuhiljaa järjestyvän ja vaikka vähän muuttostressiä ja pakkailua on ilmassa niin muuten en voi lopettaa hymyilemistä! Uus suhde kukoistaa ja myös innoissani odotan tulevaa lomaa ja Balin reissua, suomivisiitistä puhumattakaan. Siskon häitä ja kaikkea muuta jännää tiedossa kääks.

ps. Asukuvaa tässä pitkästä aikaa! Näitä vois yrittää ottaa useamminkin..?


8 comments:

 1. Mä niin tykkään sun blogista, kun tää on tämmönen ihana hyvän mielen tuoja! Kuvatkin on ihan superduper ihania ja asukuvat ihan perfecto! :>

  ReplyDelete
 2. Anonymous16/6/15 12:32

  Hey Krista! I wanted to ask what kind of programme do you use to put a white square frame on your instagram pictures? :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana tuo hame! Ja kivoja kuvia jälleen kerran - sun blogista niitä tietää löytävänsä joka kerta :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous11/7/15 03:55

  Mistä tuo hame on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on tilattu vergegirl nimiseltä sivustolta :)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!