2015/10/26

those motel feels

blogi_9blogi_19blogi_5blogi_18blogi_16blogi_4blogi_6blogi_10blogi_14blogi_8blogi_2blogi_7blogi_12blogi_15blogi_13blogi_1idblogi_17


Hyvää maanantaita kaikille! Täällä luennolla meikäläinen taas istuu, vähän on vaikeeta olla pilkkimättä kun en oo ees aamukahvia saanut :-D Viikonloppu meni niin rentoillessa, vaikka töissä olinkin kaikki päivät. On se vaan niin kiva, kun työpäivän jälkeenkin on vielä valoisaa ja voi käydä vähän läheisen järven rannalla joogaamassa. Kehonhuollon lisäksi tietysti juotiin viiniä ja vietettiin laatuaikaa suomityttöjen kanssa. Parhaiden kavereiden kesken "leffailta" tarkoittaa pari pulloa valkkaria ja armotonta kälätystä puoleenyöhön asti..

Mitäs muuten tykkäätte kuvista? Nää on otettu meidän uuden asuinkompleksin tiluksilla (joo meillä on uima-allas!! jee!) Mä tykkään ihan hirveesti asua täällä, jotenki tästä paikasta tulee sellaset hyvät vibat. Kaikki naapurit hymyilee ja muutaman kanssa ollaanki jo tehty tuttavuutta, puutarhuri kyselee aamuisin kuulumisia ja kaikesta pidetään hyvää huolta. Vähän erilainen meininki mihin yleensä Suomessa törmää..Vai mitä mieltä ootte? Jutteletteko te naapureiden kanssa/morjentetaaks teidän asuinkompleksissa? Olis kiva kuulla mielipiteitä :-)

Nyt koulujuttujen kimppuun -->

18 comments:

 1. Siis oliko se niin, että ihan aluksi au pairiksi menit Australiaan? Miksi päätit jäädä, mitä teit au pairina olon jälkeen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. juurikin näin! :) aupairina olon jälkeen tehtiin uudeksivuodeksi reissu Sydneyyn ja lomailtiin siellä jokunen viikko, sen jälkeen lähdettiin mun kaverin kanssa Adelaiden suunnille sellaseen Barossa nimiseen "kylään" etsimään farmihommia (jotta saataisiin se toisen vuoden viisumi). Siellä asuttiin hetki hostellissa ja tehtiin duunia, muutettiin molemmat omiin koteihimme ja tehtiin töitä joku puolisen vuotta. Tulin sitten käymään Suomessa ja toisen vuoden viisumi kourassa palasin takaisin Perthiin ja etsin normaaleita töitä :) Reissasin työn puolesta (Imagine That Photography) ympäri ausseja kunnes päädyin takaisin perthiin. Vihasin tota työtä joten otin loparit 5kk jälkeen ja päädein hetkeksi kiinalaiseen ravintolaan töihin kunnes lopulta sain paikan nykyisessä työpaikassani (rakas tota duunia!). Asuin kavereiden kanssa ja vietin railakasta sinkkuaikaa ennenkuin tapasin nykyise poikaystäväni puolisen vuotta sitten. Kävin sitten suomessa heinäkuussa ja lyhyen loman jälkeen palasin samoihin hommiin täällä ausseissa, tällä kertaa opiskeluviisumilla..täällä nyt sitten töitä ja koulua! Että semmosta :) Päätin tosiaan jäädä, koska tää paikka tuntuu tosi omalta, mulla on täällä tiivis kaveripiiri jo muodostunut, palkka on hyvä ja työt missä tällä hetkellä oon on kivoja! Poikaystäväkin asuu nykyään täällä (on alunperin Scotlannista) joten miksipä ei. Toivottavasti tää vastaus oli semmonen mitä ajoit takaa :-D xx

   Delete
 2. Nyt on taas huikeimmat kuvat hetkeen!! Aivan mahtavia! :D Asun sellasessa kerrostalossa, jossa on aika paljon vanhoja ihmisiä, niin heidän kans aina moikataan ja joskus poristaankin, mutta sitten nää about oman ikäiset ihmiset ei aina välttämättä ees moikkaa takaisin...... Ihanalta kuulostaa tuollanen yhteishenki siellä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi! vanhemmat ihmiset on just ihania ku niillä on aina aikaa porista (mikä sana! hehe) :-)

   Delete
 3. todella hyviä kuvia! näitä vois tuijotella koko päivän! :)

  ReplyDelete
 4. kikigoggelsson26/10/15 18:36

  Hitto mitkä bitch better have my money musavideo vibat tuli! supercoool <3

  ReplyDelete
 5. Ihan mielettömiä kuvia!

  ReplyDelete
 6. Ihan sairaan siistejä kuvia! Huhuh sentään

  ReplyDelete
 7. osaatko arvioida paljonko balille pitäis ottaa rahaa mukaan, jos hotellit on jo maksettu? esimerkiks paljonko menee ruokaan päivässä?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ruoka on balilla suht halpaa! Jos haluut käydä ihan rantakahviloissa (toisin sanoen turistirysissä) niin varaudu maksamaan ihan tavallinen länsimaalainen hinta ruuasta (drinkit tietty aina halvempia johtuen löyhemmästä alkoholiverotuksesta) mutta todella halvella saat kun meet vähän syrjäsemmille kaduille :) Itellä meni ehkä 10€-20€ ruokaan per päivä, riippuen missä söin. Ite aina yritän ottaa hotellimajotuksen niin, että aamiainen kuuluu hintaan niin ei tarvi siitä erikseen maksaa :)

   Delete
 8. Anonymous11/1/16 12:22

  ootko tekemässä postauksia lähiaikoina? sun blogi on paras ja harmittaa ku ei oo enää postauksia ikinä:-( ymmärrän kyl jos on paljon koulukiireitä yms mutta heti ku postaat jotai ni täällä on ainaki yks innokas lukija:)

  ReplyDelete
 9. Täällä vielä ollaan :) upeita kuvia ja ihania fiiliksiä välittyy niistä! Sun postauksia on aina ilo lukea :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!