2016/03/13

Where do you go, where do you go, where do you go

palmsasufabricsblogger4blogger2jonkaarannallablogger3blogger1

Hellurei! Meikäläinen täältä sängyn pohjalta huutelee. Sairaan hyvä viikonloppu takana ja kohta pitäis painua unten maille, että jaksais huomenna koulussa taas laskea budjetteja..Jooh meillä on joku finanssi kurssi meneillään nyt, kaikenlaisia verotusasioita on tullu opittua sun muuta. Ihan hyödyllistä siinä mielessä, että täällä monet asia esim. verotukseen liittyen tehdään eri tavalla kuin Suomessa ja niistä on hyvä tietää. Viikonloppuna en kuitenkaan tämmösiä kelaillut, me juhlittiin, surffattiin, syötiin hyvin, käytiin uusissa paikoissa (ja harmiteltiin kun ei ollut kunnon kameraa mukana!), kateltiin elokuvia ja nukuttiin hyvin. Täällä pitäis nyt olla "syksy" mutta lämpötilat huitelee neljänkympin paikkeilla haha..

Lentoja Japaniin tässä kanssa kattelen, ikinä en oo käyny mutta pian pitäis mennä kaveria sinne moikkaamaan! Onko kellään jakaa mitään vinkkejä halpojen lentojen suhteen? Momondosta kun kattelin niin näyttääpi siltä että meen kohta vararikkoon :-D ps. kuinka hyvä toi biisi?!

14 comments:

 1. Momondo löytää aina vaan jotenkin niitä kalleimpia lentoja :D Oma suosikki on Skyscanner, Kilroyn lennot kannattaa kans tsekata mut oon huomannu että sieltä löytää halpoja lentoja lähinnä jos lentää Suomesta jonnekin. Tsekkaisin kans yksittäisten lentoyhtiöitten sivuja, esim. Norwegianin lennot oon monesti löytänyt halvemmalla suoraan niitten sivuilta.

  Oon seurannu sun blogia jo ties kuinka kauan enkä varmaan ikinä kyllästy näihin kuviin, ihanan kesänen tunnelma!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos vinkeistä! pitää jatkaa lentojen bongailuja! Kiitos<3

   Delete
 2. Ah ihania kuvia taas kerran! Sulla on kyllä niin inspiroivia kuvia ja blogi muutenkin. Tulee koko ajan ihan hinku päästä ausseihin näitä sun postauksia lukiessa... Mä aina käytän Skyscanneria, kun haluan löytää halpoja lentoja. Löytyy netistä ja saa myös ladattua sovelluksen puhelimeen. :D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo kattelin skyscanneria myöskin! kallista kallista :--(

   Delete
 3. Ihana fiilis näissä kuvissa! :)

  ReplyDelete
 4. Oon pohtinut Perthiin au pairiks lähtöä ja ajattelin ihan suomalaiseen ilmastoon tottuneelta ja nähneeltä, että mitä oot mieltä perthiin matkustamisesta aussien talvella (touko-elokuu)? Onko se sää siellä millanen, kannattaako mieluummin valita muu aika? Tai tiiätkö onko talvella reppureissaajia tai au paireja muutenkaan liikkeellä yhtä paljon kun esim syksyllä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän täällä tosiaan hirveesti mitään silloin tapahdu! Ite tulin tänne ekan kerran kesäkuussa ja olihan se vähän ankeeta kun taloissa on kylmä sisällä ja yleensä vaan sataa vettä :-D Aina välillä saa niitä semmosia aurinkoisia +30 päiviä mutta ei tosiaankaan jatkuvasti..suosittelisin siis menemään johonki pohjosempaan silloin ja tulemaan perthiin vasta vähän kesämmällä..mutta se nyt on tietysti vaan mun mielipide :)

   Delete
 5. Anonymous19/3/16 15:13

  Aivan ihana tuo sininen mekko! Löytyispä Suomestaki noin raikkaita kesävaatteita ♥ :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi merkki toimittaa worldwide ;)

   Delete
 6. Anonymous22/3/16 02:43

  OAAAAH mitä kuvia taas kerran! oot kyl goals kaikin puolin

  ReplyDelete
 7. ihana näytät nii onnelliselta:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eipä tässä hirveesti mitään valitettavaa oo! :-)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!