2012/01/23

express yourself

kivajokupienig3g1g2g4g6g7
Moikka! Muokkailin tossa jotain vanhoja kuvia arkistojen uumenista..:) Monet kyselee aina, että miten muokkailen mun kuvia nii siihen on kyl vähän vaikee vastata mitään tiettyä, koska joka kuvan kohalla säätelen vähän eri juttuja. Ohjelma on jokatapauksessa photoshop cs 5 ja se on ihan maksullinen ohjelma enkä kannusta ketää latailemaan mitään laittomasti, mutta löytyyhän se ilmaiseksikin...:D Se ei oo mikää kauheen monimutkanen ohjelma loppujenlopuks, aluks vaatii vaa vähä kokeilua että löytää semmoset jutut mitkä sopii sen tietyn kuvan muokkaukseen..selkeetä? ei :---D Mä oon sanonu et oon tajuttoman huono selittämään ja kirjottelemaan ylipäätänsä, mutta halusin vaa jotenki aukasta tätä aihetta teille. Yks juttu mulla oli kyllä mielessä..eli kiinnostaisko teitä joskus nähä kuva muokattuna ja sitten jälkeen muokkauksen? Voisin tehä semmosen postauksen jos on kiinnostusta! Kertokaahan! :)

»» Many of you often ask how I edit my pictures and I want to tell you something about it. I'm using photoshop cs 5 and at every picture I use different kind of effects. So it's bit hard to tell you specifically how I edit pics, but my advise is to try all kinds of effects so you find the right ones. I wondered that would you be interested in seeing some pictures before and after photoshop? I could do it! Just tell me! :-)

26 comments:

 1. Anonymous23/1/12 13:07

  todellakin kiinnostaa! tee!

  ReplyDelete
 2. joo sellane postaus ois tosi kiva !:) sit jos jaksat nähä vaivaa ni voisit vähä kertoo että millä säädöillä oot tiettyjä kuvia muokannu, ni näkee vähä yleisesti että milläki asetuksel tulee millasta jälkee :) (selkee kommentti, toivottavasti tajusit, mäkään en osaa selittää xd)

  ReplyDelete
 3. Anonymous23/1/12 14:36

  kiinnostais tosi paljon!

  ReplyDelete
 4. tää on ylivoimasesti yks mun lempiblogeista ja sun valokuvat on aina tosi hienoja ! semmone postaus ois hyvä:)!

  ReplyDelete
 5. Anonymous23/1/12 14:47

  joo todellaki tee sellanen postaus missä on kuvia ennen ja jälkeen. ja useampiaki kuvia! =)

  ReplyDelete
 6. Anonymous23/1/12 15:21

  kyllä kiinnostaa! ja sit kiinnostaa myös miten saat näin älyttömän hyviä kuvia, johtuuko se tosta ihanasta 50mm objektiivista?:-D ku vaikka sulla on tonnidee nii ei suurin osa saa näi upeita kuvia!

  ReplyDelete
 7. kiinnostaa kyllä!!! Ja hei oot niiiin kaunis! (:

  ReplyDelete
 8. todellakin kiinnostaa tollanen postaus!! :D ihania kuvia muuten ;)

  ReplyDelete
 9. oooi ihania kuvia, tää on iha yks suosikkiblogeista mitä seuraan! ja joo, olis tosi kiva sellane postaus!:---)

  ReplyDelete
 10. Anonymous23/1/12 16:06

  joo joo joo kiinnostaa! :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous23/1/12 17:25

  KIINNOSTAA!

  ja vielä enemmän kiinnostaa millä asetuksilla olet kuvannut tämän kuvan http://farm8.staticflickr.com/7017/6649545639_a716c6890f_b.jpg :-)

  ReplyDelete
 12. Anonymous23/1/12 17:27

  JOO KIINNOSTAA!!! kiva jos teet, jos muokkaat photoscapel nii mitä teet? ja sit vielä et oon huomannu että et nykyään ota enää semmosii kuvii jostain esim tavaroista tai sillee, nykyään otat vaa ihmisistä ja maisemista, miks näin?:)

  ReplyDelete
 13. joo tee ihmees sellane postaus :) muokkaat upeesti!

  ReplyDelete
 14. joo semmonen ois kiva:) !

  ReplyDelete
 15. kiinnostaa todellaki:)! sun blogi on ihana:)

  ReplyDelete
 16. juu kiinnosta :------)

  ReplyDelete
 17. Kiinnostais!:) ja upeita kuvia!

  ReplyDelete
 18. Ihania kuvia, niinkuin aina! Ja joo ois tosi kiva sellanen postaus!

  ReplyDelete
 19. juu tee ihmeessä semmonen postaus! (:

  ReplyDelete
 20. kiinnostaa :) pakko sanoo et oon niin ilonen ku sä perustit oman blogin ku teijän vanha hajos, oot meinaan yks mun lemppari bloggaaja! ♥

  ReplyDelete
 21. kyllä kiinnostaa ja paljonkin sellainen postaus:)!

  ReplyDelete
 22. heeei mistä oot hommannu ton photarin? :-D meikällekki kelpais kuhan tietäisin mist niit saa hah mut hei ihanii kuvii! :-)

  ReplyDelete
 23. Juu, kiinnostusta olis! Halusin muuten mainita, että on tosi kiva, että jatkat postailua vielä uudessa osoitteessa. Suupielet vähän venähti,kun luin high-streetstylen viimesen postauksen otsikon, joten nyt oon taas ilonen jeejee :-D Ei mulla muuta, toivottavasti jatkat samalla tavalla. Tykkään blogistas paljon :-)

  ReplyDelete
 24. Todellakin kiinnostaa! ps. aivan mahtava tää sun blogi :)

  ReplyDelete
 25. älyttömän kiva tää blogin ulkoasu! pakko kysyy, että teitkö tän siis ite vai löysitkö jostain (hehe)? :)
  ja tollanen postaus kiinnostais kyllä kovasti!

  ReplyDelete
 26. Sen verran tuli kannatusta että taidan väsätä semmosen postauksen viikonloppuna! jee! :) Vastauksia:

  -kuvaan aika paljon tolla 50mm mutta en sitte tiiä miks mun kuvat on hienoja tai mikä niistä tekee hienon..varmaa muokkaus vaikuttaa kanssa aika paljon? :)  ja vielä enemmän kiinnostaa millä asetuksilla olet kuvannut tämän kuvan http://farm8.staticflickr.com/7017/6649545639_a716c6890f_b.jpg :-)

  ^toi on otettu 1000d canonille missä on ollu se 50mm 1.4 putki..ja putkessa ku laittaa aukon tohon 1.4 arvoon nii tulee tommonen efekti että jouluvalot taustalla "blurraantui" palloiksi..joo oon huono selittää, toivottavasti sait ajatuksesta kiinni :D Eli siis ihan sen 50mm putken ansiota et tuli tommonen kuva!

  -photoscapessa käytän vaa niitä filmiefektejä, ne on kivoja :D Ja must tuntuu et sen takii en kuvaa enää mitää tavaroita ku kaikki on jo kuvattu eikä mulla oo mitää mielenkiintosta pikkusälää mitä kuvata :( oon minimalisti..

  -mun photoshopista en rehellisesti sanottuna tiiä, poikaystävä hoiti ton mulle..:D

  -oon tehny ton bannerin ihan ite ja siis koko ulkoasu muutenki on mun käsialaa :-) Noi sulkakuvat yms mitkä on mustana bannerissa ja tossa sivulla, nii ne on otettu netistä mutta ne on vektoroitu eli niitä saa käyttää :-) Illustrator ohjelmalla tein noi koulussa..!

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!