2012/02/14

come and take a walk on the wild side


mi1mi2mi3
mi4
Hyvää ystävänpäivää kaikille! Tänään oon hengaillu aten kaa, syöny sushia kavereitten kaa ja kattonu yhen leffan! Mites teijän ystävänpäivä on menny? Ootteko ollu kullan kanssa vai kavereiden? :-) Ite olin tosiaan ystävien kanssa, sillä toi mieheke on tällähetkellä espanjassa työssäoppimassa..kauhee ikävä :--( Onneks tohon ikävään helpottaa yks juttu: mä lähen kanssa työssäoppimaan espanjaan tän viikon lauantaina! Mun lähtö lykkäänty parilla viikolla mun vanhojentanssien takia, mutta nyt lauantaina pääsen heti aamusta matkaan! En tiiä miks en oo fiilistelly tätä täällä aikasemmin, ehkä koska se on tuntunu niin epätodelliselta? Pari kuukautta on kuitenkin niin pitkä aika ja oon oottanu tätä tosi pitkään :) Mulla on nyt vaan ihan hirvee pakkaamiskriisi, sillä en tiiä mitä otan mukaan..onks ihan ok ottaa kaikki vaatteet mukaan? :-D Ää oon ihan superinnoissani kun pääsen sinne lämpimään ja saatteki sitte ihan reippaasti postauksia sieltä, koska noi ulkomaanmatkat aina innostaa mua kuvailemaan enemmän! Mut tästä matkasta vielä ennen lähtöä varmaan jotain juttua..nyt alan tekemään yhtä asiakasduunia, adios!! :-)

20 comments:

 1. Anonymous14/2/12 21:40

  oot ihana! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous14/2/12 22:04

  Mitä asiakasduunia? :--)

  ReplyDelete
 3. Anonymous14/2/12 22:18

  Oon kamala jankuttaja, mut onko tullu mielee sitä et mite sillä sun photoshopil saa siihe banneri tekstii kuva? :D Oot ihana!

  ReplyDelete
 4. Anonymous14/2/12 22:22

  Mite oot tehy ton banneri?

  ReplyDelete
 5. Anonymous14/2/12 22:32

  kuinka paljon se maksaa se työssäoppiminen? :)

  ReplyDelete
 6. Vaude ihana lukea sitten postauksia espanjasta! Oma ystävänpäivä meni myös kavereiden kanssa sushia syöden naminamm! :-)

  ReplyDelete
 7. ää oot nii nättipätti!! ääääää

  ReplyDelete
 8. Anonymous14/2/12 22:36

  oonpas ruma ku nauran

  ReplyDelete
 9. mä ite olin yhden ihanan kanssa elokuvissa ja satuin siinä samalla törmäämään tuttuihin :)

  ReplyDelete
 10. voi mitä minne päin espanjaa oot lähössä? :-) mäki lähen ens viikon keskiviikkona kaverin kanssa fuengirolaan pariks kuukaudeksi! :)

  ReplyDelete
 11. oot tosi suloinen:)!

  ReplyDelete
 12. Anonyymi: aww! te lukijat kyllä taidatte olla! :)

  Anonyymi: yks tuttu pyys tekemään nettisivut !

  Anonyymi: joo nyt kokeilin vielä vähän niitten kaa ja sain ratkaisun! eli hyvä ku jankutit :D eli kirjotat jollain fontilla sen tekstin photarissa ja sitte liität siihen päälle jonkun kuvan ja sitte layer kohasta sieltä ylhäältä nii valitset "make clipping mask" nii se kuva "syväytyy" sen tekstin sisään..etkö sä niin halunnukki sen tehä? kysy jos tarviit vielä jotain ohjeistusta, I'm happy to help! :)

  Anonyymi: adobe illustratorilla vaa kokosin kaikista elementeistä tommosen kokonaisuuden :)

  Anonyymi: eihän mun sille työpaikalle tarvi mitään maksaa mut tietenki ulkomailla asuminen ja eläminen (+lennot) maksaa mut onneks koulu tukee aika suurella rahasummalla ja sit kelastaki sain massii + omat säästöt nii näillä mennään! :-)

  annina: sushi on parasta!!! omnomnomnom!!

  Jennifer: ite kuule oot !<3

  Anonyymi: atte....

  Paula: eli aika winwin! :-)

  Vilma: sinne samaan kaupunkiinhan mäki oon menos, ehkä bongaat mut sieltä sitte joskus :D

  maria: aaws kiitti ! :>

  ReplyDelete
 13. Anonymous15/2/12 17:47

  mitä sä/sun miehes oikeen opiskelette ku lähette ulkomail työharjotteluu:O

  ReplyDelete
 14. Onpas ihania kuvia taas! :-)

  ReplyDelete
 15. Oivoi itelläkin on Espanjan toppi tulossa viimesessää jaksossa, enkä millään jaksais enää oottaa.. Reilu puol vuotta yhteensä ko. paikassa viettäneenä voin sanoa, että kaupunki on tositosi ihana. Vähän jännää lueskella sitten postauksia ja bongailla tuttuja paikkoja! :) Saanko sen verran udella että mihin paikkaan oot menossa? Opiskelen nimittäin samaa alaa, niin tiedä vaikka ois samasta paikasta kyse :)

  ReplyDelete
 16. Etkä lähe fugee!! Oikeesti I swear, YO TE JURO et se on joku iha paras paikka tässä maailmassa! Enempää en vois olla kateellinen, mut pidä hauskaa! :)

  ReplyDelete
 17. Anonymous16/2/12 23:06

  Mä oon nii surkee näissä muokkaus jutuissa...osasit selittää tosi hyvin, mut mite saan sen teksti päälle liitettyy kuva? :D

  ReplyDelete
 18. Anonymous17/2/12 20:12

  onks sun lippa coston? ihana!
  oli lähellä etten pussanu mun tietokoneen näyttöä, kuin söpö olento tuo atte!

  ReplyDelete
 19. Anonyymi: graafista suunnittelua amiksessa :-)

  Laura: jee kiitos! :)

  sonnja: hihii vähänkö kiva! :) Mä meen ole kustannukseen töihin :-)

  julle: sen lupaan ! ;)

  Anonyymi: ihan vaan kopioit jonkun kuvan jostain ja liität sen siihen samalle "pohjalle" --> menee automaattisesti ainaki mulla omalle layerille ! :-)

  Anonyymi: ei oo coston, toi on yhestä kreikkalaisesta kaupasta ostettu täällä lahdessa ja se on käsintehty kreikassa! :)

  ReplyDelete
 20. ihania nää kuvat :D

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!