2012/03/15

aurinko porottaa


spain65spain49spain53spain54spain63spain69spain67spain66spaoiinspain59spain58spain61spaiinnspain68spain51spain50spain60spain62
Hola amigos! Näin alkuun on muuten ihan pakko myöntää, että en vieläkään osaa mitään muuta espanjaks ku kiitos ja hei :--D hohoho.. minkäs sille teet ku melkeen kaikki uudet kaveritki on suomalaisia ja jos ne on espanjalaisia nii me puhutaan englantia?! toivotonta :-D Muuten täällä on ollu tosi kivaa ja ollaan tehty aika paljon kaikkea..nyt sain vihdoin kuvattua noi muutamat ostoksetki, tosin osa vielä puuttuu mutta kaikki ajallaan. Toi ruskee nahkalaukku on zarasta ja fiilistelen sitä kyllä ihan kympillä!! Hintaki oli halvempi ku yleensä, sillä zara on espanjalainen merkki ja se on täällä siks vähän halvempi! :-) Kengät on molemmat Primarkista ja paidat jostain ketjuliikkeistä, en muista enää nimiä??

FIlmikuvia ollaan teetätetty taas lisää ja voisin skannailla ne koneelle tässä joku päivä ja tehä ihan megapostauksen niistä..eli mut tuntien laitan siihen vaan 5 kuvaa ku oon niin nirso niitten kaa..:-D Mut joo nyt lopettelen tätä päivää tässä työpaikalla ja lähen aikasemmin kotiin, mulla on nimittäin illalla kuvauskeikka yhes ravintolassa niin sen takia!

35 comments:

 1. toi viides kuva!!!!!!!!!!!! apua oot oikeesti niiin kaunis ei mitään rajaa!! ♥ siis oot aina kaunis mut toi kuva on jotenki vaan niin täydelline! perfecto

  ReplyDelete
 2. Anonymous15/3/12 15:48

  tutustuin tähän sun blogiin vasta iha äskettäin ja oon ihan rakastunu! sun tyyli kirjottaa ja kuvat, ahh ne huuta hienoutta, ihan siis täydellisiä! :)) yks kyssä vaa, millä muokkaat?

  ReplyDelete
 3. oot ihan super kaunis!

  ReplyDelete
 4. Nyt on pakko kyl olla tyhmä ja kysyy et mitä te ylipäätään teette siellä espanjassa ja kuinka kauan aiotte olla? :D ihania kuvia!!

  ReplyDelete
 5. rakastan näitä sun kuvia♥

  ReplyDelete
 6. pakko kyl sun blogi on kyllä niiiin ihana ja todellaki yks mun lemppareista ! näis kuvis on aina niin ihanan rento fiilis, sä oot tosi kaunis ja sun vaatteet on kivoja :-) hihii

  ReplyDelete
 7. ihania kuvia! ja maceeta ku oot siel espanjas! missä oot siis töissä?<:

  oot tosi kaunis myös tsehe!

  ReplyDelete
 8. oii ihania kuvia taas vaihteeksi :---)

  ReplyDelete
 9. Anonymous15/3/12 16:25

  upeita kuvia! sulla on aivan ihana tyyli. :) t. uusi lukija

  ReplyDelete
 10. upeita kuvia :--) oot ihan uskomattoman taitava kuvaamaa ja muutenki kuvauksellinen ja nätti !

  ReplyDelete
 11. Anonymous15/3/12 17:04

  Tuleeko tolla 50mm f1.4 aina noin pieni kohta mihin se tarkentaa, vai onko se vaan sun tyyli kuvata? Rikoin vasta mun f1.8 objektiivin ja mietin nyt ostamista noiden välillä. Voisiks kertoo vähän tosta objektiivista ja erosta 1.8iin? :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous15/3/12 17:12

  haaaa sairaan mahtavia ja ihania kuvia:DD oot huippu nätti:)

  ReplyDelete
 13. Anonymous15/3/12 17:17

  ihania kuvia taas jälleen kerran!! sillon kun vaalensit hiukset tummasta vaaleaan niin montako värinpostoa laitoit ja laitoitko kotona vai kampaamossa?

  ReplyDelete
 14. ooh, ihania kuvia! jotenki toi tunnelma niis on niin mun mieleen! :) Hei mulle on jääny viel epäselväks et siis ootteko molemmat töissä siellä? ja koulun kautta vai au parina vai millasena? (:

  ReplyDelete
 15. tosi mageit ja älyttömän hienoja kuvia, oot kaunis! :)

  ReplyDelete
 16. Anonymous15/3/12 18:47

  Ihania kuvia ja toi megapostaus niistä kuvista kuulostaa loistavalta:D

  ReplyDelete
 17. ihania kuvia! :) millo tuut takas suomee? (:

  ReplyDelete
 18. ihan mieletön toi viides kuva! oot upea :)

  ReplyDelete
 19. heiii tossa vikassa kuvassa sulla on ihanat huulet! minkä merkkistä ja sävystä toi huulipuna on? vai ei kai sun huulet oo oikeesti ton väriset, tajuttoman ihanat meinaas

  ReplyDelete
 20. oikeesti joka kerta kun luen sun blogii ja näin espanjan postauksii nii mulle kasvaa hirvee matkakuume... taino... se matkakuume vaa pahenee :D

  ReplyDelete
 21. Anonymous15/3/12 20:38

  ihana postaus (: ikävä kesää kohtaan vaan kasvaa....

  ReplyDelete
 22. Anonymous15/3/12 21:13

  ihanan näköstä ja upeita kuvia!

  ReplyDelete
 23. paljo toi koko homma sulle maksaa? siis mitä tosta maksat ite :---)

  ReplyDelete
 24. Upeita kuvia, merenrannat on ihania! :)

  ReplyDelete
 25. aivan upeita kuvia!!! Olin äsken hiihtolomalla fuengirolassa ja tuli kauhee ikävä sinne takas :))

  ReplyDelete
 26. Anonymous15/3/12 23:00

  ihaniia kuvia!!
  hei voitko kertoo kuinka noi kuvat saa tollasen vähän "rakeisen" näköiseksi niinkun tossa kuvassa noista consseista? näyttää niin kivalta! :)

  ReplyDelete
 27. Anonymous16/3/12 16:36

  Miten saat ton sun "tyvikasvun" tai siis ihan vaan hiusten tyven tollaseks tummaks? onko sun oma hiustenväri tumma vai ootko värjäilly tyvee tummemmaks?

  ReplyDelete
 28. Oot täydellinen, sun kuvat on täydellisiä ja tää blogi on täydellinen!!!!

  ReplyDelete
 29. Anonymous16/3/12 19:22

  Millanen kuvauskalusto sulla on? :-)

  ReplyDelete
 30. Anonymous16/3/12 20:49

  oot niin kaunis, ihan ku lumikki vaaleilla hiuksilla!

  ReplyDelete
 31. Anonymous16/3/12 21:00

  heiii täs ois nyt tämmöne postaus ehdotus, et jos voisit tehä semmosen suosikki postauksen esim. suosikki blogit, -musiikkii, -vaatekaupat ymsyms !

  ReplyDelete
 32. kiitos ihanista kommenteista!<3 vastauksia:

  -muokkaan photoshop cs 5 ohjelmalla

  -ollaan espanjassa vielä 2 viikkoa ja me ollaan täällä siis työssäoppimassa :-)

  -oon töissä lehtikustantamossa!

  -tossa 50mm 1.4 objektiivissa se tarkennuskohta on tosi pieni jos se aukko laitetaan siihen 1.4 kohtaan..tietysti sitä saa sitten säädettyä sitä aukon arvoa muuttamalla..:) esim n. 4-5 aukolla se tarkennus on jo kutakuinkin kaikkialle painotettuna! 50mm 1.8 ja 50mm 1.4 suurin ero on se hinta..mulla on ollu aikasemmin toi 1.8 ja se oli mun mielestä tosi hyvä, mutta tolla 1.4 tulee erilaista jälkeä mistä ite tykkäilen enemmän ja onhan se rakenteiltaankin laadukkaampi (50mm 1.8 kun on vähän semmonen kevyt muovihärpäke)..mun mielipide siis on että 50mm 1.8 on hyvä obiska ja jos ei oo kauheen aktiivinen kuvailija, mutta haluu siistejä kuvia nii se on hinta-laatusuhteeltaan ihan paras ! :)

  -silloin kun vaalensin mun hiuksia nii luoja tietää kuinka monta väripurkkia ja kampaamokertaa siihen käytettiin...sanotaanko että ihan liikaa rahaa ja aikaa :--D

  -mulla on jotain huulipunaa tossa kuvassa mutta se on oikeesti paljon tummempaa kuin miltä tossa kuvassa näyttää..se oli joku random merkkinen huulipuna minkä ostin budapestistä ! :)

  -tää homma maksaa mulle about 500e tälleen karkeesti arvioituna..varmaan enemmänkin..koulusta saatiin kuitenkin aika paljon avustusta :-)

  -kuvan rakeisuus on tehty photoshopissa kohdasta noise->add noise

  -mun oma hiustenväri on tumma joten ihan luonnollinen tyvikasvu on kyseessä :>

  -kuvauskaluston tiedot näkyy tossa kommenttiboksin yläpuolella :-)

  -postausidea laitettu korvan taakse! :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!