2012/08/27

Bulgaria kuvia once more!

kollaaskollaasii
Iltaa ihmiset! :) Jenni kävi tossa äskön meillä ja otin sen iPhonesta noita meijän Sunny Beach kuvia! Aattelin sitte tehä blogihistorian ensimmäisen (ja viimeisen) iphonepäivityksen :-D En muista oonko koskaan tänne avautunu sitä, kuinka en yhtään tykkää mistään uusista puhelimista? Kosketusnäytöt vaan ei oo mua varten :-D Oon myös luonteeltani niin laiska, etten jaksa alkaa opettelemaan jonkun uuden kännykän käyttöä..nimimerkillä sama puhelin jo 4 vuotta käytössä :-D Mites, onko siellä ketään kohtalontovereita keiden puhelimelle aina nauretaan kun sen ottaa esiin? Vai onko kaikkiin purrut iPhone kärpänen? :)

15 comments:

 1. oh onpa ihania kuvia :)

  ReplyDelete
 2. Ai jollakin muullakin on vanha puhelin? Mahtavaa! Mulla tulee jouluna kolme vuotta tollasen Nokian liukukansipuhelimen kanssa täyteen ja kieltämättä houkuttelis joku uudempi malli...:--D

  ReplyDelete
 3. IHANA TOI NEONVÄRINEN LAUKKU!!! Mistä se on löytyny? :---)

  ReplyDelete
 4. heidi: kiitos :)

  ida: hehe kohtalontovereita :D ite vaan ootan kauhulla sitä päivää ku toi mun hajoo, en haluu luopua siitä!!!!!

  Anna: ei se kyl oikeesti oo neonvärinen, photoshop huijaa :-D Se on semmonen läpikuultavan keltanen ja on ostettu Bulgarian Bershkan alennuksista!

  ReplyDelete
 5. Anonymous27/8/12 22:37

  Voi, täällä yks vannoutunu vanhojen puhelimen käyttäjä ilmottautuu!
  Tiedän että mun käytössä puhelin voi tippua ja lennellä vahingossa useastikin, niin en vaan nää järkeä hommata itellä sellasta superarvokasta, jota pitäs koko ajan varjella ettei sille vaan käy mitään :-D Että tosiaan et oo ainoo, koska mäkään en mun vanhasta nokiastani noin vaan luovu<3 !!

  ReplyDelete
 6. Mullakin on vanha puhelin!! Vissiinkin kolmatta vuotta käytössä, eikä oo kyllä ollu ensimmäistäkään vikaa (vielä) siinä, toisin ku melkein kaikissa uusissa puhelimissa :D Ja tosiaan, sille kyllä nauretaan, kun kaivan sen esiin, mutta oon ite kovin kiintyny siihen. Enkä edes kaipaa mitään älypuhelimen hienouksia.

  ReplyDelete
 7. Anonymous27/8/12 23:00

  oldschoolpuhelimet rocks! meikä pitää täälläpäin niitten puolesta ylpeenä lippua korkeella :-D

  ReplyDelete
 8. Anonymous27/8/12 23:26

  joo mä kans inhoon kosketusnäyttöö, en tajua miks kaikki on niin innoissaan niistä...:D

  ReplyDelete
 9. Mulla oli 4kk iphone, mutta ylläri se hajos, joten laitoin pois ja nyt on ollut sitten vanha nokian simpukkapuhelin joka toimii vallan mainiosti! Tosin kyllä haluisin iphonen käyttöön kun muutan Sveitsiin, saa sitten kuvia otettua ja laitettua heti :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous28/8/12 09:15

  tajuut kyl sitte ku sul on iphone ;)

  ReplyDelete
 11. ihania kuvia! mullakin on ollut pian 2 vuotta tommonen joku Nokian vanha halppis puhelin, ja hyvin toimii! ja kokenut toi on kaikenlaista, ollut 2viikkoa lumihangessa ja tippunut vessanpyttyyn ja vieläkin toimii! mut oisko yksikään älypuhelin selvinnyt noista, tuskimpa :-D noilla kosketusnäytöllisillä on sitä paitsi ihan hiton vaikee kirjottaa, mitä oon pari kertaa kokeillut.....

  ReplyDelete
 12. Sain iphonen sillonkuin se oli uudempaa ja hienompaa tai siis tarkotan sitä että silloin jotkut eivät edes tienneet iphonesta :D mutta nykyyä jokakolmannelle vastaan tulijalla näkyy kädessään kyseinen puhelin...

  ReplyDelete
 13. hahahha kun katsoin tätä postausta, ajattelin "kristaa........", koska tuli heti mieleen mitä viimeks sanoit näistä kännykkäpäivityksistä XD hihiih mut kivoi kuvii ja muhun on ainakin purrut toi iphonekärpänen ja lujaaa

  ReplyDelete
 14. Ihanaa ku tästäki blogist ei tuu semmost iphone-shaibaa, ehin jo säikähtää! :-D

  ReplyDelete
 15. Haha, mun puhelin on vaan 2 vuotta vanha, mutta siitä huolimatta tulee näitä "ai sulla on tollanen vanha kapula"-kommentteja, kun kosketusnäyttöä ei löydy. :D Odotan kauhulla sitä päivää, kun joudun ostamaan uuden puhelimen, tääkin yksilö on mulle ihan liian tekninen laitos.

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!