2013/02/19

uusia juttuja

uus1uus3uus2
Mulla on aina ollu semmonen hauska politiikka, että reissuun pitää ostaa jotkut uudet releet..en tiiä mistä toi perinne on tullu, mutta jotenki on vaan kiva lähtee reissuun uudet vaatteet päällä. Materialiasmi onnellisuutta pahimmillaan, haha :-D Tein siis poikkeuksen mun shoppailulakkoon ja ostin zarasta ton ihanan vihreän paidan ja laukun! En ees muista millon olisin viimeks käyny ihan vaatekaupassa ostamassa kuteita, sillä aina saan joko blogin kautta jotain tai sitten löydän kirpparilta..ei siis varmaan tuu yllätyksenä, että järkytyin kun noi mun kaks ostosta makso yhteensä 75e......kääk!!! Harmittaa kyllä vähän toi hinta, sillä tosta paidasta lähti heti nappi irti ja laukun hihnakin meni siitä kiinnityskohdasta poikki heti ekalla käyttökerralla. En voi ees mennä Zaraan valittamaan asiasta, sillä mulla ei oo nyt aikomusta lähipäivinä käydä Helsingissä. Mitähän mun nyt kannattais tehdä? Kertokaa te viisaat lukijat :-)

ps. SheInsiden jo tutuksi tulleesta yhteistyöpaketista tuli tällä kertaa toi ihana neule ja nahkapaita! Tässä linkki paitaan ja tässä neuleeseen, jos jotain alkoi kiinnostamaan :-)

16 comments:

 1. ihanan näkönen toi paita! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep! harmi vaan ku napit ja noi olkapääjutut irtoilee :/

   Delete
 2. en oo mikää ''expertti'' näissä, mutta jos otat yhteyttä puhelimitse siihen liikkeeseen tai ylipäätänsä yhteyttä sinne ja kysyt/kerrot mitä tehdä? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep, näin varmaa täytyy toimia :)

   Delete
 3. Mullekin kelpais tilanne, ettei tarttis maksaa vaatteista. :P Oot aika onnekas!

  Ota spostilla yhteyttä sinne Zaraan ja kysy, miten ne haluu et toimit. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niillä ei ollu sähköpostia mutta soitan sinne huomen :)

   Delete
 4. Anonymous19/2/13 21:39

  laitat vaan viestiä sinne zaraan, kuluttajansuojalaki suojelee!

  ReplyDelete
 5. Anonymous19/2/13 22:27

  En oo ihan varma onnistuuko noissa ketjuliikkeissä reklamointi toisellakin paikkakunnalla (siis oletan että Lahessa kuitenkin on myös Zara?), mutta kannattaa yrittää. Paras vaihtoehto on soittaa sinne liikkeeseen mistä sen ostit ja kysyä miten reklamaatio onnistuu! Reklamaatioaika on myöskin pidempi kuin vaihto-ja palautusaika, tän hintasissa vaatteissa noin pari kuukautta ainakin. Eli suosittelen tosiaan soittamaan sinne Helsingin myymälään! Jos siellä on asiantunteva henkilö vastaamassa niin nämä tämmöset halutaan yleensä hoitaa asiakkaan parhaaksi, ettei leviäisi negatiivista sanaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei lahessa oo zaraa :( ja joo aattelin rimpauttaa niille huomen :)

   Delete
 6. Anonymous19/2/13 22:52

  Haluisin niin ton neuleen, mut siks kysyisinki et millane toi SheIndide on? onks se luetettava jne?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon ollu niitten kanssa yhteistyössä joku puol vuotta ja oon kyllä ollu tyytyväinen :) joskus kun oon valkannu jonkun vaatteen niin sitte se on saattanu olla loppuunmyyty, mikä vähän harmittaa mutta toi on kai aika yleistä nettikauppojen kaa..:>

   Delete
 7. voi ei! mä en oo koskaan kokenut, että zaran vaatteet ois huonolaatuisia :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. en mäkää aikasemmin :/

   Delete
 8. Anonymous20/2/13 18:00

  tuo neule on ihan täydellinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo se on mun päällä nytki! :)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!