2013/04/27

today I would like to wear...

toiveasu
paita Modekungen reppu Topshop lenkkarit &Other Stories shortsit Modekungen

Pitkästä aikaa teki mieli kasata tämmönen kollaasi! Osasyynä mun asuhaaveiluihin voi olla se, että oon myyny melkein kaikki mun vaatteet ja tuntuu että käytän kokoajan samoja kuteita :-D Nyt te varmaan ihmettelette, että miks oon myyny niin paljon vaatteita, joten kai teille syykin pitää kertoa, heh. Mä nimittäin muutan 18pv kesäkuuta Australiaan!!! Oon ihan epäuskoisena vieläkin tosta ja vähän shokissakin..heh. Viisumin tilasin jo kuukaus sitten ja nyt pari päivää sitten ostin lennot - I'm so exited!!! Tästä lisää sitten ihan omassa postauksessaan jos teitä kiinnostaa? ;)

35 comments:

  1. Replies
    1. hih! kirjottelen joku päivä tosta lisää :)

      Delete
  2. uu, kiinnostaa ! Oon ite lähös autraliaan vuoden päästä kielimatkalle :) vähän eri asia, mut kummiski !

    ReplyDelete
    Replies
    1. oho! no mut onhan seki iha huippua! :)

      Delete
  3. Wau australiaaan!! Huhhuh oon kade..joo tottakai postaus siitä :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo! kirjottelen varmaan huomenna :)

      Delete
  4. oo vitsi kui siistii, ootan niin kuvii sielt :-D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ja niitä varmasti tulee ja PALJON!! ;D

      Delete
  5. Anonymous27/4/13 16:46

    seurusteletko vielä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oon seurustellu viimeksi tammikuussa, eli en enää :)

      Delete
  6. vaaaau, oon kateellinen! ja joo kiinnostaa kuulla lisää! :-D

    ReplyDelete
  7. KIINNOSTAA!:) Ja voih tuo paita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. äläpä! ihana! melkein tekis mieli tilata :p

      Delete
  8. Anonymous27/4/13 18:16

    wowowowow kyllä kiinnostaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeij! kerron joku päivä tästä lisää! :)

      Delete
  9. Anonymous27/4/13 18:22

    siis ootko muutamassa opiskelun takia sinne ( eli ehkä 1-3 vuodeks) vai ihan muuten vaa ( eli jopa 10) vuodeks? tai siis jos tajusit, ett onko joku tietty aika (esim.opiskeluaika siel) vai ootko ihan niin kauan ku haluut? :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. eiku ihan muuten vaan :) otin sen working holiday viisumin mikä oikeuttaa vuoden matkusteluun/työskentelyyn siellä ! meen siis viettämään ihan välivuotta sinne ja toivon että saan jotain kivoja töitä sieltä :)

      Delete
  10. woow vähän siistiä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep!! hihi!!! oon niin innoissani :))

      Delete
  11. whaaat, ausseihin! Kuulostaa hyvältä :D Olen vähän kateellinen, olisinpa tehnyt saman sillon lukion jälkeen.. Vaikka kyllähän sinne vieläkin voisi lähteä ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tottakai sinne voi lähteä!!!! heti lähet!! nähään siellä sitten ;DD

      Delete
  12. Anonymous27/4/13 23:48

    Hei tosta repusta tuli mieleen, että kui pieni se Baggu backpack reppu on? Muistan ku jouluna sulla oli se joululahjavinkeissä. Mut voitsä linkata esim jonku postauksen missä sullon se reppu vaikka selässä tai jotain? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baggu on oikeesti melkonen tilaihme! Et voisin sanoa et sinne mahtuu paremmin kun Kånkeniin ja onhan se kans vähän isomman kokonen muutenkin.

      Delete
    2. Joo Sonjahan tähän ehtikin jo mun puolesta aika tyhjentävän vastauksen heittämään eli on aika tilava reppu, ihan syvyys suunnassakin! :) eli paljon enemmän mahtuu kun esimerkiksi just niihin kånkenin reppuihin! ja täällä blogin puolella ei oo sellasta kuvaa (muistaakseni ainakaan) missä mulla olis se selässä, mutta ainakin blogin facebook puolelta pitäis semmonen photo löytyä! kurkkaa sieltä :)

      Delete
  13. Ei hitsi kaikki joko lähtee tai on jo ausseissa! Mikä siinä maassa on kun vetää suomalaisia puoleen (aurinko ja lämpö?:D ) pari kaveria asunu jo kohta pari vuotta siellä ja muutama muu reissailee ympäriinsä just . Kiinnostaa kyllä tietää mitä sää aiot siellä, mun veikkaus on että aupairiks.....? Tee postaus tietenkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aurinko ja lämpö, indeed!!! ja se oli kans yks kriteeri, että englanti on niitten kieli :-) muita kieliä kun en oikeen osaa :-D +sieltä on "helppo" saada töitä, kun työntekijät on aika vaihtuvia niin vapaita työpaikkoja tulee kokoajan markkinoille :) ja en mee aupairiks, tai se ei ainakaan oo mun duunitoive nro 1..

      Delete
  14. Wow, ihan mieletöntä! Näin muita kompatakseni pitää sanoa, että todellakin kiinnostaa :-) Itsekin haaveilen jonkunlaisesta irtiotosta ja välivuodesta ulkomailla lukion jälkeen, joten mieletöntä seurata näin pari vuotta etukäteen jotakuta, joka on ns. samassa tilanteessa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyllä varmaan!! itekki toivoisin löytäväni jotain blogeja aiheeseen liittyen niin vois vähän ottaa jo "varaslähtöä" tohon meininkiin! :D

      Delete
    2. Jos suuntaat Sydneyhyn, käy kurkkaamassa mun blogia. Oma reissukokemukseni 4 kuukauden ajalta. :) Itsellä myös working holiday viisumi, mutta joudun palaamaan aikaisemmin suomeen. Tarkoituksena kyllä vielä tulla tänne. Niin mahtava mesta!!!! Tuut tykkäämään. :))


      http://youarelikeabird.blogspot.com.au

      Delete
  15. Oi kuulostaa ihan mahtavalta, ootan innolla lisäpostausta suunnitelmistasi :-) ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  16. Anonymous29/4/13 18:43

    Aivan mahtavaa, Australia kun sattuu olee yks niistä mun "jos joskus olisi mahdollista"-unelmamatkakohteista!! Ootan jo nyt sun postauksia sieltä! Vitsit, kun itelläkin ois rohkeutta tollaseen irtiottoon niin lähtisin kanssa tulevaa välivuotta ulkomaille viettämään. Mutta ehkä tällä vuoden rahankeruulla se joskus toteutuukin :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo kannattaa kyllä säästää rahaa ennen matkaa - itteä ainakin kauhistuttaa kun tuntuu että on vaan niin vähän rahaa mukaan otettavana nyt :P

      Delete
  17. Tervetuloa ! Ite oon lahest kans ja nyt asunu taal 1.5 vuotta :) Iha paras mesta, en mee ikin takas kotii ! Muista hommaa tfn (tax file number) heti ku vaa sul on osote taal ni voit teha toit sit kaikkial :) Ja pankkikortin ja medicare kortin hommaamista suosittelen kans :) Helpottaa elamaa ja toiden tekoo. Tsemppia :)
    -Sini

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!