2013/11/16

I'm leaving it all up to you darling, giving you everything you want


photo0015photo0003photo003

Moikka ihanat! Mites viikonloppu on lähtenyt käyntiin siellä ruudun toisella puolella? Mulla on ainakin ollu tosi tapahtumarikas vklp tähän mennessä - can't complain!! Ollaan puuhailtu kaikkea kivaa ja nautittu tästä +38 asteen helteestä. Eilen vietettiin päivää semmosilla putouksilla ottamassa aurinkoa ja uimassa. Illemmalla menin Riinalle yöksi ja pulikoitiin kuunvalossa niitten takapihan altaalla..oli ihan sairas fiilis vaa kellua siellä vedessä ja katella tähtiä!! :-D

Tänään käytiin Jamie Oliverin ravintolassa syömässä (sika hyvää sapuskaa ja ihan paras palvelu - siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan) ja piipahdettiin semmosessa tornissa kattelemassa vähän maisemia (ja sivistettiin itteämme vähän historian faktoilla). Käytiin myös satamassa vetämässä jätskit jonka jälkeen pyörittiin pitkin keskustaa ettimässä meijän autoa..mentiin varmaan kolmeen eri parkkihalliin ennenku löydettiin oikea, hahahah tunarit..

Menin sitten Shannanen (click!!) kanssa jääkahveille juoruilemaan ja nyt tulin kotiin laittautumaan iltaa varten. Meillä on kiva tyttöjenilta luvassa, kun mennään Tialle syömään sen valmistamaa illallista ja juomaan vähän viiniä :-) Huomenna vintage marketseille, biitsille ja sunnareille! Rakastan vapaita viikonloppuja ♥ Sanomattakin selvää, että nyt on tosi paljon kuvamatskua jakaa mutta niin vähän aikaa käydä kaikkia kuvia läpi..ens viikolla viimeistään postailen kaikkia näitä viikonlopun kuvia. Sounds good? :-)

8 comments:

 1. Beautiful pictures! And I love her dress! :)

  xx, eleonora

  eleonoras blog

  ReplyDelete
  Replies
  1. yeah it suits her so well!! :)

   Delete
 2. pakko tulla kommentoimaa, et sun elämää on ihan sika kiva seurailla!
  kirjotat kaikki tekstit sillee, et niit jaksaa lukee tosi kaua.
  innostat mua lähtee vaihtarii johkin :3

  t. aktiivinen lukia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos kivasta kommentista! välillä musta tuntuu et mun teksteissä ei oo päätä eikä häntää mut kiva kuulla että joku ainaki tykkää! :)

   Delete
 3. nää rantakuvat on vaan niin upeita, niin ihana tunnelma jotenkin!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jootoi tunnelma oli niin käsinkosketeltava! ja näitä ei oo ees pahemmin muokattu! :--)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!