2014/02/25

perusasua
Tervehdyys! Päätin vihdoin ottaa itteäni niskasta kiinni ja yrittää postata tällä Riinan koneella mikä mulla on lainassa. Oon niin tapojeni orja, että mulle oli kauhee kynnys alkaa taas muokata jollain toisella kuvanmuokkausohjelmalla/käyttöjärjestelmällä kuin Mac ja rakas photoshop...Laatu vähän kärsi nyt, mutta kai tämäkin on parempi kuin ei mitään? :) Ylihuomenna suuntaan muuten sinne Adeladeen pidennetylle viikonlopulle ja pääsen pitkästä aikaa näkemään Shannaetakin, wuhuu!! Koneen ois kiikuttaa huoltoon samalla reissulla..

Eniveis tänne kuuluu tosi hyvää tällä hetkellä - töissä on kivaa, uusia kavereita on tullu tehtyä, miehekkeen kanssa rullaa kaikki mahtavasti ja ilmat on suosinu! Siinäpä mun elämää vähän pähkinänkuoressa :-D Ainiin ja oon nyt vastaillu kaikkiin vanhojen postausten kommentteihinkin - käykää ihmeessä kurkkimassa jos ootte jotain kyselleet!

17 comments:

 1. Anonymous25/2/14 10:08

  Ei moro mikä laina - tehdä uusia kavereita. No mikäs siinä, huvittaa vaan. :) tuleeko ihan huomaamatta tommoset? Ymmärrettävää tietysti, kun ajattelee, et oot ollu siellä jo reilusti yli puoli vuotta! Onko sun nyt siis tarkoitus jäädä vielä toiseksi vuodeksi?

  ReplyDelete
 2. Hei kiva asu! Ostin just viikonloppuna bikbokista ihan saman näkösen paitulin toi on kyl ihana :D pitää taas skkypeillä pian <3

  ReplyDelete
 3. Jeee vitsi oon odottanu et postaisit!! :-D Tosi kivoja kuvia jälleen!

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo kauluspaita!!(::

  ReplyDelete
 5. ihana toi viimenen kuva! Ja noi vaatteet on siinä tosi kivasti, vaikka onkin simppeli asu näyttää silti tosi kivalta ! :)

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia Krista!! <3

  ReplyDelete
 7. Anonymous25/2/14 21:04

  ihana sinä :3

  kiva kuulla et siel menee kivasti

  ReplyDelete
 8. Anonymous25/2/14 22:04

  mite sait niist hotellist ja ravintolast töitä? kävitkö vaa kysymäs? ja oliks vaikee päästä

  ReplyDelete
 9. Anonymous25/2/14 22:27

  näytät nii onnelliselta :))

  ReplyDelete
 10. Anonymous26/2/14 00:24

  tosi kiva asu, yksinkertanen on kaunista!! ite ainakin näkisin oikei mielelläni välillä tälläsii arkisempiiki asuja täällä jos vaan mahollista :---)

  ReplyDelete
 11. Anonymous26/2/14 14:27

  voisitko tehä joskus jonku postaukse jos on kuvii sust lapsena ja nuorena:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous27/2/14 20:32

   Ihan loistava idea, kannatan!! :-)

   Delete
 12. Anonymous26/2/14 21:20

  tyhmä kysymys, mut miten ne kuumat aussipojat siellä suhtautuu ulkomaalaisiin/suomalaisiin tyttöihin? onks sieltä helppo napata itelleen joku komistus vai? :'D

  ReplyDelete
 13. Anonymous27/2/14 20:36

  käytätkö aina tota 50mm objektiivia vai käytätkö muitakin paljon ?

  ReplyDelete
 14. Anonymous27/2/14 22:09

  Heippa! Mulla olis muutama kysymys :-) eli näetkö sen parempana vaihtoehtona, että lähtee ilman järjestöä au-pairiksi? Kuinka kuan ennen lähtöä aloit ettimään perhettä? Paljon sulla oli rahaa kasassa ennen kun lähdit ja onko tullu yllättäviä menoja? Miten helppoa sun mielestä on ollu löytää töitä Australiassa? Olis myös muita kysymyksiä mutta taidan säästää sut! :D Joku toinen kysymyspostaus koskien ausseja vois olla mukava :)

  ReplyDelete
 15. Oooot ihana ja niin kaunis!! Toi spaghetti straps olkaimet on niin kivoja haluisin vaan hamstrata miun vaatekaapin nitä täyteen.

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!