2014/07/25

kahvilavinkki Lahtelaisille - Tryffdeli


tryffdeli1leokengätkakkupusssitsumppiupitryffdelitryffdeliipurkit

Tryffdeli kahvila, Vapaudenkatu 8, Lahti 

Helloo! Pitkästä aikaa postailen teille jotain vinkkejä (kohta tulossa myös resepti postausta yms..) ja tällä kertaa aiheena Lahtelainen kahvila. Käytiin mun kaverin kanssa tuolla ihan sattumalta ja ihastuin tohon paikkaan ihan kauheesti! Aattelin sitten näpsästä parit kuvat ja jakaa tän myös teidän kanssa :-) Syötiin tuolla tosi hyvää juustokakkua (raakakakku tietysti, kuinkas muutenkaan) ja juotiin maistuvat sumpit! Paikka on ihan siinä keskustassa joten varmasti tulee käytyä vielä uudestaanki. Musta oli niin kiva käydä omassa kotikaupungissa jossain uudessa paikassa - monesti sitä jumittuu niihin samoihin kahviloihin mikä on vähän tylsää.

Nyt me ollaan lähössä sukuloimaan viikoksi, mutta päivittelen sieltä pöndeltäkin mikäli sikäli tarpeeksi vahva nettiyhteys löytyy :-)

ENG: Me and my friends went and tried a new cafe in my hometown. Very delicious cakes and good coffee!

5 comments:

 1. Anonymous25/7/14 15:13

  Oo oon kävelly ton paikan ohi niin monesti et pitää käydä joku päivä ! :--) millainen hintataso tuolla on, perus kahvilahinnat vai kenties vähän kalliimpaa ?

  ReplyDelete
 2. Oi vitsi, ihanan näköstä! Mäkin oon melkeinihankohta lahtelainen, ni täytyyki käydä kurkkimassa tuol ihan paikan päällä :---)

  ReplyDelete
 3. Love your photos so so much! ♥

  Love, Lisa

  ReplyDelete
 4. Muutamia kertoja olen tuosta ohi kävellyt ja miettinyt, että ehkä tuonne voisi joskus mennä kahvittelemaan. Tämän postauksen nähtyä sinne on pakko päästä! :)

  ReplyDelete
 5. Beautiful pictures and I love this cute hat. :)
  Happy weekend, Lali

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!