2014/08/30

Belgia part 1

belgia34belgia33belgia35belgia4belgia8belgia10belgia11belgia26 kopiobelgia3belgia1belgia23belgia21belgia24 kopiobelgia2

Nonneeeh! Siitäpä sitten lähti Belgia tykitys! Yhteensä kuusi, siis _kuusi_ postausta luvassa (kaikki valmiina odottamassa julkaisuaan) joten toivottavasti jaksatte katella niitä haha. Eilen muokkasin kuvia, latasin niitä flickriin ja siitä bloggeriin jonkun viiden tunnin ajan..kepeä harrastus tää bloggailu :-D

Tänään oon ollu tosi produktiivinen myös, sillä oon vihdoin saanut aikaseksi tehdä omat nettisivut itelleni! On tää työttömänä hengailu vaan niin inspiroivaa. Huomenna siis pientä yksityiskohtien viilailua, mutta muuten sivut alkaa olla aikalailla purkissa. Laitan tänne sitten linkkiä niin voitte kritisoida oikein antaumuksella :-D En millään malta odottaa että pääsen tilaamaan itelleni käyntikortteja! Kyllä vaan ne pienet asiat tekee niin onnelliseksi.

Mutta joo, se siitä hölöpöttelystä.. huomenna lisää Belgia tykitystä vai mitä häh?!

ENG: First set of Belgium photos I took a few weeks ago! 

13 comments:

 1. upeita kuvia, ja oi että noi rakennukset on niin kauniita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo siellä oli kyllä ihan loputtomasti niitä ihania rakennuksia! <3

   Delete
 2. oot kyllä tosi taitava kuvaaja! :-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous31/8/14 12:21

  oi miten nättei kuvii :) jos kerta teet viel 6 postausta nii ois kiva jos yhessä ees vähä käsittelisit kongon verellä rakennettuu brysselii, se on kumminki varmaa iha näkyvä aihe vielki :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän sitä luulisi..about kymmenen miljoona ihmistä kuollu kansanmurhissa "Belgian toimesta" mutta eipä siellä missään ollu merkkiä siitä. Ehkä sitä ei haluta pitää niin esillä..Toisaalta me ei kyllä käyty missään museoissa tai tämmösissä, joten voi olla että oon vaan missannu koko homman kun se ei kuitenkaan ollu mulle prioriteettina mielessä kun sinne lähin reissaamaan.

   Delete
  2. Anonymous1/9/14 19:22

   ai, mä luulin et siel ois ees joku muistomerkki >:o aika törkyjä belgialaisia

   Delete
 4. Anonymous31/8/14 13:58

  Toi kuva tosta jäbästä lakkipäässä junalaiturilla on ihan huikee!!

  ReplyDelete
 5. eikä! ihanan näköstä! Ja nyt mäki haluun sikana sen laajiksen. Oisko niitä jossain käytettynä mun nikonii????! :-D Jos joku kaveri ois sulla myymässä ni täällä ois innokas ostaja!!
  http://maijaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun kellään kavereilla ei taida edes olla Nikonia, mutta kurkippas esim. kameralaukku nimiseltä nettisivulta ilmoituksia kun ihmiset myy omia laajiksiaan :) Siellä oon usein törmänny nikonille sopiviin laajiksiin! yleisestikin kannattaa vaan googlailla, huutonetistäkin voi nimittäin löytyä!

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!