2014/11/08

nähtävyyksien äärellä

blowholes2blowholes5blowholes3blowholes1

Terve! Jotain parin kuukauden takaisia kuvia tässä näin olkaapa hyvät :-D Oli sairaan siisti mesta, tommonen nimeltään "Blowholes". Näistä kuvista ei ihan saa sitä käsitystä mitä tuolla oikeesti tapahtu, mutta periaatteessa toi meri tyrskysi tohon kallion reunaan niin että se lensi isona kaarena ilmaan (katso toisen kuvan oikea kulma!) Anyways aika vaikuttava homma oli tämä..!

Tällä hetkellä mä vietän viikonloppua peiton alle kääriytyneenä viinilasi kourassa. Oon menettäny mun äänen melkein kokonaan ja kuulostan lähinnä epävireiseltä koiran vinkulelulta kun yritän puhua..on tässä sitten ihmettelemistä mun tän illan deitillä, joka on kohta tulossa käymään haha! Jännää!

25 comments:

 1. oikeesti vauuu nää sun kuvat on niin mielettömiä, ootko noi ottanu millä objektiivilla?

  ReplyDelete
 2. Amazing pictures! I love your blog. ♥

  Love, Lisa

  ReplyDelete
 3. Huikeita kuvia ihan huikeista jutuista! Kaikenlaista siistiä sitä maailmasta löytyykin!

  ReplyDelete
 4. Moikka ihana Krista! Löysin sun blogin ihan tässä lähiaikoina ja huomasin kuinka ihania kuvia blogissasi on :)! Joten oisko mahdollista saada jotain postausta jossa kerrot polaroid kamerasta ja/tai tavasta millä tavalla muokkaat kuvia :)? terv. E

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun polaroid kamera on valitettavasti menny rikki mutta muokkaus postauksia voisin joskus tehdä lisää..oon joskus aikasemmin niitä väsännykki :)

   Delete
 5. Heippa, olen mahdollisesti lähdössä vaihtoon kolmeksi kuukaudeksi Ausseihin, joten haluisitko tehä postausta semmosista ns. perusasioista Australiassa? kuten asumiskuluista, paikallisista tavoista, puhelinliittymän/netin hankkimisesta yms? :) Olisin erittäin kiitollinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voisin tehä ja on ollut tarkotuskin tehdä..en vaan oo kauheesti nyt ehtinyt koneella istumaan niin on tää blogin pitäminen vähän jäänyt :/

   Delete
 6. Missäpäin Australiaa on edullisinta asua hostellissa/kimppakämpässä? Kuinka helppoa Australiasta ylipäätään on saada kimppakämppää/solua/jotakin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noista isommista kaupungeista ehdottomasti Adelaide tai Brisbane on halvin vuokrien kanssa, kallein varmaan Sydney ja Perth..kimppakämppiä on tosi helppo löytää, gumtree ja flatmate nimiset sivustot on hyviä niitten löytämiseen :)

   Delete
 7. Ihania kuvia! Millä objektiivilla nää on otettu? :o

  ReplyDelete
 8. Heippa! Mietin olisko sulla kiinnostusta tehdä postausta työnhausta Australiassa? Vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioo, minkälainen cv, millanen kielitaito tarvitaan jne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo mulla olis tarkotus tehdä näitä Aussi teemaisia postauksia piakkoin kunhan saan aikaa revittyä jostain :)

   Delete
 9. Voit kertoa myös kaikki kokemukset Brisbanesta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo kauheesti on kiinniotettavaa näissä kuulumisissa!! :D

   Delete
 10. Hellouu! Osaatko arvoida miten helppoa perthissä on saada töitä? Tarjoilu, kitchen hand tms? Etenki jos ei oo aikasempaa kokemusta. Kiitti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. on ihan ok helppo, mutta pitää olla ite tosi aktiivinen työnhakija ja osottaa kiinnostusta haettavaan työpaikkaan + hyvin rakennettu CV on kans plussaa :)

   Delete
 11. Anonymous6/1/15 11:24

  miten muokkaat sun ig kuvia?? oot upee

  ReplyDelete
  Replies
  1. VSCOcamin filttereitä käytän ja sitten yleensä loppumuokkaukset teen Afterlight app nimisellä muokkaus sovelluksella :) kiitos! xx

   Delete
 12. Anonymous8/1/15 19:59

  mikä se sun entinen blogi oli, jota kirjotit yhessä sun kamun kaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. high-streetstyle oil nimeltään, mutta oon piilottanu sen julkiselta yleisöltä :/

   Delete
 13. Aivan upea blogi, jään ehdottomasti seurailemaan jatkossa sun postauksia!:)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!