2015/04/17

Byron Bay part 2

byron15ihanabyronbyrooonmissbrownbyronbaybyron1byronbayyyronbaysurfshopbyronbyron12

Byron Bay. Tahdon takaisin. Muistan kun ajeltiin sinne parin työkaverin kanssa ilman mitään ihmeempiä odotuksia yhtenä sunnuntaina ja yllätyttiin tosi positiivisesti! Heti siinä "rajalla" tuli vastaan joku kyltti missä oli muistaaksi peace merkkejä ja toivoteltiin lämpimästi tervetulleeksi. Kurvattiin siinä sitten ensimmäiselle rannalle mikä tuli vastaan ja juteltiin mukavia muutaman paikallisen kanssa siitä, missä olis parhaimmat rannat/ruokapaikat/shoppailut. Pääsääntöisesti Ausseissa kun avaat suusi kysymään apua, on sun ympärillä samantien kymmenen ihmistä innokkaana auttamassa. Usein myös käyn niin, että joku tulee kysymään, että tarviitko apua, kun näyttää vähänkin eksyneeltä oravalta (minä. aina.) Ehottomasti kivaa tämmönen tuntemattomien kanssa sosialisointi.

Ei siinä, käytiin sitten läpi muutamat rannat ja syötiin ihan sairaan hyvät sapuskat. Mitään en tainnut tolla reissulla ostaa, mutta ei aina tarvikaan. Byron Bayllä on kyllä tosi hyvät shoppailumahikset jos tykkää vintagesta (kuvittele rekeittäin Leviksen shortseja, nahkalaukkuja, valkoista pitsiä yms) ja semmosesta boheemimmasta tyylistä. Kertoo varmaan jotain, että mun lempimerkit on kaikki täältä Byronista lähtösin..haha oon kyllä kunnon boheemityttö_94

Iltameininkejä tuolla on kuulemma vähän joka ilta ja porukka yleensä suuntaakin rantabaareihin juomaan aftersurf bisset. Tällä kertaa me vaan käytiin kurkkaamassa toi majakka ja suunnattiin takaisin tienpäälle. Mun bucketlistillä on siis vielä toi Byronissa krebaaminen, kattoo nyt milloin sitä pääsee toteuttamaan.

ps. Onko noloa vai noloa, etten oo vieläkään kokeillut surffausta? Nimimerkillä pari vuotta Ausseissa...

10 comments:

  1. Anonymous17/4/15 15:00

    Oii että nyt on kauniita kuvia!! Ja toi vintagekauppa ♥__♥ Oon sanaton.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo olisin halunnu sieltä about kaiken..haha..onneks meil on saman puljun toinen liike täällä Perthissä, ostin sieltä täydellisen nahkatakin itelleni..:)

      Delete
  2. Löysin sun blogin ja instagramin vasta vähän aikaa sitten, ja onneksi löysin! Oon jo pidemmän aikaa haaveillut ekstrapitkästä Australian reissusta, eikä sun postaukset sieltä ainakaan yhtään lievennä matkakuumetta :D Nää kuvatkin on älyttömän upeita! Ja kannattaa muuten kokeilla sitä surffausta, on melko koukuttavaa touhua ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee tänne vaan! ekstrapitkä reissu kuulostaa ihan suunnitelmalta ;) ja joo, surffaus on mun bucket listillä!! ;D

      Delete
  3. Anonymous19/4/15 14:33

    NOLOO, nyt äkkiä surffaamaan! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. NO NIIMPÄ!! nyt ihan oikeesti XDD

      Delete
  4. Anonymous22/4/15 20:25

    IHANA IHANA IHANA

    ReplyDelete
  5. niin ihania kuvia ja toi kauppa!!! toivottavasti jää mulla löytämättä sillä sieltä lähtis kyllä mukaan kaikki ja menis viimeiset rahatkin samalla heh... :D

    hei onko sulla tietoa siitä, että kun ton working holiday viisumin on "käyttänyt" australiassa niin onkohan mahollista lähteä samalla myös myöhemmin uuteen seelantiin? että onko se semmonen maiden yhteinen ainutkertanen juttu vai voiko lähteä "erikseen" sitten toiseen maahan kun toisessa on jo ollut ja maksimimäärän aikaa viettänyt? yritin googletella mut mistään en vastausta löytänyt niin mietin, että osaatkohan sä vastata? :)

    ReplyDelete
  6. Uusi-Seelanti on ihan eri maa ja sinne on mahdollista saada oma working holiday viisuminsa :) En tiedä tarkemmin miten se hakuprosessi sujuu mutta mullakin on pari tuttua lähteny sinne kun on täällä Ausseissa loppunu viisumi!

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!