2015/07/28

2015-2016 lukuvuosikalenteri

kalenteri1lanu1kalenteri3lanu2kalenteri2piipi

Jiihaaa! Meikäläisen suunnittelema kalenteri vol 2 on nyt kaupoissa! Tai ollu jo jonkun aikaa, mutta oon unohtanu infota siitä mitään haha :-D En oo ihan varma, että missä kaikkialla noita nyt myydään, mutta ainakin Suomalaisesta Kirjakaupasta pystyy netistä tilaamaan! Tässä linkki. Tuolta sivulta näkyy myös, että missä Suomalaisissa sitä on tällä hetkellä liikkeessä varastossa.

Tän vuoden kalenterin päävärinä on turkoosi ja muutenkin yleisfiilis on enemmän "fressi" - paljon on kuvia Australiasta (ylläri ylläri..haha) Mitä mieltä te ootte? Ja onko joku ehtinyt jo käydä itelleen tommosen hommaamassa? Mua kiinnostaa, joten pistäkäähän palautetta!

ps. ja niille jotka on ihan että mitähähmikäkalenteri, niin tässä on linkki edellisvuoden kalenteriin ja siinä on vähän taustoja, että miten kalenteri on syntynyt.

41 comments:

  1. MÄ KÄVIN OSTAMASSA heti ku vaan sain kuulla!! ihan huikee, just sellanen minkälaisesta ite ainaki tykkään ja hyvät reseptit ;) suomalaisesta kävin kotiuttamassa ja sille myyjälle kerroin siitä että kenen käsialaa kyseinen kalenteri on ni myyjä oli ihan ulapalla ja meni heti pläräämään sitä läpi. Kehu paljon siinä kassalla ainakin kuvia ja visuaalista ulkoasua ylipäätään :D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyvät reseptit haha jep :D mietin tos just yks päivä et miksköhän mä oon laittanu tonne loppuun peräti huimat 2 reseptiä??! hahahah logiikka..noh ei kaikessa aina tarvi ollakkaan järkeä. kiitos ihana<3 harmi ku se tapaaminen nyt jäi :( niin lyhyt visiitti suomeen höh höh

      Delete
  2. Aivan ihanan näköinen! Vieläkun pystyisi kantamaan noinkin isoa kalenteria, niin toihan olisi heti mun! Toivottavasti teet tulevaisuudessa vielä lisää, koska mulla on koulu alkamassa ja olisi ihan mahtavaa hankkia noin ihanan persoonallinen kalenteri *sydänsilmäemoji*

    ReplyDelete
    Replies
    1. toivottavasti tulevaisuudessaki tulee tehtyä! jatkosta en vielä tiedäkään :)

      Delete
  3. Ostin kalenterin viime viikolla :) tykkään ulkoasusta tosi paljon ja kiva kun oli enemmän tilaa muistiinpanoille kuin edellisesssä kalenterissa. Love it !

    ReplyDelete
  4. Anonymous28/7/15 13:06

    äh vitsit, olin eilen just kalenteriostoksilla ja huomasin tutun olosen kalenterin.. arvasin heti että taitaa olla kristan vol 2 kalenteri kyseessä. upeita kuvia!! mä pidän todella paljon sivujen materiaalista ja että tonne mahtuu kirjottamaan tosi hyvin. muutenkin hyvän kokonen ja omallatavallaan simppeli ja erittäin esteettisesti silmiä hivelevä. ihania värejä! en tällä hetkellä keksi mitään negatiivista sanottavaa. ainut asia jonka huomasin, niin se ettei se sovellu mun mielestä opiskelijalle jolla on superisti aikatauluja. ihana kalenteri!

    ReplyDelete
  5. Hei ihan mahtavaa ! Viime vuoden kalenteri oli kyllä niin super pelastaja ja sieltä löytyi kaikki tarpeellinen ja vieläpä ihanilla kuvilla. Joten siis ihan huippua että uusi on täällä, täytyy käydä kotiuttamassa tuo !:)

    ReplyDelete
  6. Hankittu! Oon saanu sen ulkonäöstä jo kehuja, vaikka se on vaa maannu pöydällä oottamassa käyttöönottoa:-D Mut ihan pian pääseeki jo täyttämään sitä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep! nythän se jo alkaakin :)

      Delete
  7. PAKKO mennä heti huomenna hankkii! JESjes

    ReplyDelete
    Replies
    1. toivottavasti oli vielä kaupassa jäljellä ^__^

      Delete
  8. Anonymous28/7/15 22:34

    Täältå löytyy kans! Tää on vaan niin ihana ulkonäöltään :) Upeet kuvat, tulee piristämään syksyn pimeitä iltoja ;D ei valitettavaa!

    ReplyDelete
  9. Anonymous29/7/15 11:34

    Kävin jo viikkoja sitten ostamassa ja nyt vihdoin sai ottaa kalenterin ihan käyttöön! Mulle tärkeimmät kriteerit kalenterissa on vaakasarakkeet ilman valmiita rivejä niissä. Kritterit täyttyi ja plussana vielä törkeen kaunis ulkoasu, kiitos!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyvä että tykkäilet :3 kiitos!

      Delete
  10. Anonymous29/7/15 13:23

    Ostettu on!! Ihana kalenteri, just semmonen kivan fresh ja mukavan kokonen!

    ReplyDelete
  11. Ihastelin tota just suomalaisessa, eroo kyllä kaikista muista kalentereista ihan vaan sillä että on niin älyttömän nätti!!

    ReplyDelete
  12. Anonymous30/7/15 14:55

    Heti kun näin että toinen sun tekemä kalenteri oli kaupoissa, niin ostin heti!
    Tää on ihan yhtä täydellinen kuin edeltäjänsäkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon! kiva kuulla et porukka on fiilistelly sitä :)

      Delete
  13. Anonymous30/7/15 16:10

    Pakko oli myös hankkia, kun viime vuonna kerkesin hommata toisenlaisen tietämättömänä. Visuaalisesti kyllä näteimpiä kalentereita, mitä oon nähny. Ainoo mihin voisi kiinnittää jatkossa huomiota, on se miten kuva asettuu päiväkohtaisten laatikoiden alle ja kirjan taitteeseen - esim. huhtikuun kohdalla kiva kuva jää jotenkin 'vaisuksi'. Mutta joo, kalenteri on kyllä tulevan syksyn piristys, kiitos siitä! :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. totta puhut! toi huhtikuu ei ollu omakaan suosikki :/ kiitos kommentista<3

      Delete
  14. Mulla on toi jeeee! Halusin ostaa jo viime vuonna, mutta en päässyt kouluun niin en ostanut. Nytpä pääsin ja kävin heti ostamassa. Niiiin kiva! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi jee! onnee kouluun pääsystä! :)

      Delete
  15. Kalenterin ostin jo silloin ku näin ekaakertaa kaupoissa <3 ihan mahtava!

    ReplyDelete
  16. Jeee kävin eilen ostamassa! :-)

    ReplyDelete
  17. jee nyt on viisumi ausseihin hankittu!! sitte vaa lentoja kattelemaa ps voinko tulla moikkaa sua

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha senkus! :D onnee Aussimatkaan!

      Delete
  18. Kalenteri on ja oon tykännyt siitä tosi paljon! On niin kaunis ja helppokäyttöinen, paras ostos pitkään aikaan :)

    Mulla olis vielä sellanen kysymys, kun yritin tässä etsiä sun vanhoja postauksia niiltä ajoilta, kun olit lähdössä au pairiksi tai muuten sellaisia, missä kerroit kaikkea hyödyllistä prosessista. Ongelmana on, etten millään enää niitä löydä :D Voisitko sä millään linkata jonkun mulle, au paireilu Australiassa kiinnostaa kovasti? :3 Kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://kristakuparinen.blogspot.com.au/2013/10/elamaa-aupairina-toivepostaus.html

      tossa toi postaux mistä varmaan puhuit! :)

      Delete
  19. Anonymous9/8/15 16:57

    Mä oisin niiiin halunnu ostaa sen, mutta niissä päivissä on niin vähän tilaa kirjoittaa, että ei sovi mun tarpeille ollenkaan : ((( Voisitko kirjottaa Brisbanesta kaiken mitä oot kokenut tai mitä suosittelisit siellä? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no höh! hmmm..brisbanessa oon käyny vaan tosi pikaisesti kun olin siellä kuukauden töissä..ehdin siellä pari päivää viettää vapaata joten hirveesti ei oo vinkkejä jakaa :D omat must see jutut oli ainakin se south bank mikä on se "ranta" keskustassa + vergegirl vaatekauppa :--D siellä west endissä on myös kivoja kahviloita ja kirppareita/vintage kauppoja..muuten kannattaa suunnata mun mielestä byron baylle jos siellä suunnilla oot, ite ainakin tykkäsin ihan hulluna! tuolta byron bay tägin alta löytyy sen aiheiset postaukset!

      Delete
  20. Anonymous11/8/15 00:09

    Moikka! Tääysin tähän postaukseen liittymätön kommentti, mutta ajattelin että huomaisit sen tästä paremmin kuin pari vuotta vanhasta postauksesta. Oon lähdössä näillä näkymin au pairiksi Australiaan, juurinkin Perthiin ja mielessä olisi muutama käytännön kysymys, mihin en löytänyt vaustauksia sun aikasemmista postauksista. Elikkäs: Oliko sulla suomalaisen ajokortin lisäksi kansainvälinen ajokortti, englannin kielinen käännös, molemmat vai ei kumpiakaan? Avasitko australialaiseen pankkiin tilin vai pärjääkö pelkällä Visa Electronilla? Maksoiko host perhe rahat tilille vai miten? Ja niistä ei varmaankaan makseta veroa? Ja vielä yksi: millainen puhelinliittymä siellä ollessa on järkevintä hankkia? Kiitos paljon, jos jaksat vastata tähän kysymyspommitukseen:) Terveisin, Arna

    ReplyDelete
    Replies
    1. mul on vaan suomiajokortti, sillä saa vissiin pari vuotta ajella ilman mitään..ne on vähän epäselviä ton asian suhteen, mutta ite oon nyt ainakin hommaamassa paikallista korttia. se ei maksa paljoa nii miksipä ei :) ei ollu mitää käännöstä ja koskaan ei oo ollu mitää ongelmaa vaikka joskus sitä ajokorttia on poliisit random puhallutuksissa tsekkaillu!

      Ja ausseissa kannattaa avata paikallinen tili - ei maksa mitään ja vältyt maksamasta niitä ulkomaan kuluja mitä sun suomalainen pankki velottaa :) mutta ainaki alkuun voit tottakai maksaa visa electronilla. Muista aina kantaa myös käteistä mukana, sillä esim. monissa kahviloissa on 10$ miniraja korttimaksulle ja muutenkin kaikissa paikoissa ei välttis toimi kortti :)

      aupair hommat maksetaan 99% pimeenä (heitin hatusta ton prosentin mut vastaa varmaa aiku hyvin todellisuutta haha) elikkä käteisenä. Ja siis verottomana tietty jos käteisenä.

      puhelinliittymiä on erilaisia, mutta alkuun pääset hyvin alkuun ihan vaan prepaidilla. niitä saa kaikista puhelinliittymä liikkeistä (niitä on kaikissa ostoskeskuksissa). Mulla oli esim. vodafonen prepaid koko ensimmäisen vuoden, sittemmin siirryin Amaysimin (vähän niiku paikallinen saunalahti) piiriin ja se veloitetaan joka kuukausi mun tililtä. Molemmat ihan käteviä, ite vaan olin aika laiska aina latailemaan sitä credittiä niin toi oli mulle sopivampi vaihtoehto! Toivottavasti tästä oli jotain jeesiä :)

      Delete
    2. Anonymous17/8/15 23:29

      Ihanaa kiitos vastauksesta! Lähtö noin kolmen viikon päästä sinne päin maailmaa ja tuntuu, että päässä joku miljoona asiaa. Lueskelin tossa noita vinkki postauksia Perthiin liittyen ja olis kiva lukea postausta sellasista ns. vaikeemmin löydettävistä paikoista, mistä mainitsit. Pikkuliikkeistä, kirppareista sun muista. :) -Arna

      Delete
  21. Ompas magee kalenteri! Mul tarttui just mukaan sellanen pöytäkalenteri, mutta toi näyttää kivalle ja tommonen "perus"kalenteri multa vielä puuttuukin. Mielenkiintoinen blogi ! :)

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!