2016/01/17

white denim

farkkuidasu2
farkkumekkofarkkumekko3farkkumekko4
Ai että! Viikonloppu on hurahtanu ihan silmänräpäyksessä, vaikka mitään ihmeellistä en ookkaan tehny. Ilmat on ollu niin lämpimiä, että ollaan vaan hengailtu rannalla ja käyty drinkeilläauringonlaskun aikaan. Tänään tehtiin pieni piknik tyylinen illallinen ja mentiin yhelle kukkulalle siitä nauttimaan. Kun toista näkee vaan parin viikon välein, tuntuu jokainen päivä spesiaalilta..Tässä nyt nautin jalkahieronnasta samalla kun kirjottelen haha (ei kuulemma tykkää kun näpyttelen koneella samalla) :--D

Kuvituksena mun iltamyöhäiseen höpöttelyyn pari asukuvaa viikon takaa, kiitokset kuvista mun ystävälle Piipille (tuu takas jo!!) Toi valkonen farkkumekko on ollu mulla käytössä vaikka kuinka monena päivänä sen oston jälkeen, uus lemppari selkeesti..Buutsit Zarasta ja laukku mun työpaikalta napattu mukaan.

Nyt taidan laittaa koneen kiinni ja nauttia tästä luksuksesta ennenkuin toi yks lähtee taas huomenaamulla ja mun täytyy mennä takaisin opistolle. Tsau!

11 comments:

 1. pakko kysya etta mista toi mekko on? ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dotti nimisestä paikallisesta liikkeestä just ostin ku oli alessa :)

   Delete
 2. Anonymous17/1/16 17:05

  Moikka! Törmäsin just sattumoisin sun blogiin. Asun itsekin Perthissä (5kk takana) ja oon nyt päättänyt jäädä tänne. Pääsin itseasissa just UWA:han lukemaan lakia! :) oon kyllä tosi innoissani siitä! Jotenkin tää paikka tuntuu jo nyt niin kodilta ettei enää halua mennä takaisin Suomeen.

  ReplyDelete
 3. Anonymous17/1/16 23:24

  Hei olis hurjan kiva jos tekisit arkimeikki-postauksen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha siinä ei olis kyllä mitään nähtävää valitettavasti..hyvä ku laitan just ripsaria ja aurinkopuuteria, en osaa meikata yhtään :-D

   Delete
  2. Anonymous25/1/16 11:17

   Aijaa, vitsit! Mä oon aina jotenki kattonu että meikkaat aika vahvasti mut tosi kivan näkösesti :D Harkitse vielä jooooko, hehe! Sellaset tosi simppelit meikkipostaukset missä ei kikkailla kauheesti on aina parhaimpia:)

   Delete
 4. Kiva kun oot postaillut nyt enemmän :) Ja sulla on muuten tosi kiva tommonen boheemi tyyli, tykkään! Ja toi mekko on kyl makee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos! se on mun uus lemppari :-)

   Delete
 5. You look beautiful :)

  xx, Eleonora

  eleonorasblog.com

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!