2016/07/25

all that glitters isn't gold


blogiasunen
laskuidglittergoldglittergold3glittergold1
Hellooo! Mä ihan innostuin teijän kommenteista ja päätin näinkin pian tulla taas postailemaan. Kävin läpi jotain vanhoja iPhonen kuvia ja löysin nää kuvat mitä otin mun viimeisimmästä kirpparilöydöstä! Toi on oikeesti bolero tai joku pikkutakki, mutta käänsin sen väärinpäin ja aattelin että meneehän se paidastakin haha.

Oon muuten ihan rakastunu mun leveisiin vintage housuihin ja tälläkin hetkellä mulla on vastaavanlaiset mustat jalassa! Nyt vaan puuttuu jotkut teemapirskeet mihin voin mennä ne päällä eikä kukaan kyseenalaista mun asuvalintaa :-D Ah, miksen voinut syntyä joskus vuosikymmeniä sitten ja elää mun nuoruutta kultaisella kuuskyt/seitkytluvulla ?? Näen jo itteni heilumassa Woodstockissa..

7 comments:

 1. Hahahh olin just tulossa sanomaan että niin makee paita XD Toi selkämys on niiiiin hotttt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe ihan tarkotuksella avonainen selkä XD

   Delete
 2. vitsi noi housut näyttää hyvältä sulla! Pitäis varmaa itekki uskaltaa kokeilla jotai muuta ku kapeia housuja, tuntuu vaa et 160-senttisille kaikki on liian pitkiä :DD ja kiva lukee taas sun postauksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo sama! oon ite kans 160cm mut onneks noi vintagepökät tuntuu olevan vähän järkevämpää mitoitusta..

   Delete
 3. sulla on niin kiva tyyli, diggaan!!!

  ReplyDelete
 4. Kiva vaan että innostuit laittamaan uutta postausta nopeammin, oli kiva huomata! :) Oon aina ihaillut sun kuvia ja niiden ja koko blogin tyyliä ja koko aussiajan inspiroitunut sun postauksista sieltä ja hei, nyt on muuten sellanen aika et itsekin lähden sinne puolelle maapalloa toteuttamaan unelmia, loppuvuodesta lähtö ja au pair hommilla alotellaan, sit katon fiiliksen mukaan miten kauan viivytään ja mitä teen. En malta odottaa elämää siellä ja miten itsekin pääsen vihdoin sinne valokuvaamaan, enkä kai vielä meinaa uskoa että tä on tottakaan :D

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!