2016/11/17

grainy days

post_9post_13post_3post_7post_8post_11post_12post_6post_1post_4post_5post_10

Grainy days..eli rakeisia kuvia! Voisin esittää, että tämä kyseinen rakeisuus olisi filmikameran tekosia mutta ihan vaan vanhan kunnon iPhone vitosen :-D Vähän sekalaisia kuvia sieltä sun täältä viimeisen parin kuukauden takaa. Näitä on jotain näkynyt instassakin (@kristakuparinen) mutta menköön.

Meikäläisellä pyyhkii tällä hetkellä oikein hyvin. Pienen virustaudin tossa onnistuin taas saamaan mutta nyt ollaan jo tokenemaan päin ja viikonloppua vimmatusti odottelen.. Kesä on tullut Perthiin vihdoin ja viimein, mikä tarkoittaa tuulettimen vinhaa tohinaa mun pään vieressä kun meen nukkumaan. Töissä en kuitenkaan pääse hyvistä ilmoista nauttimaan - meikäläinen nimittäin viettää 5 päivää viikossa kauppakeskuksen sisällä kahdeksan tuntia päivässä..#dream 

Viisumikuviot ja tulevaisuus näyttää hyvinkin valoisalta, parin viikon päästä lopullinen hakemus sisään ja sitten vaan sormet ristissä odotellaan tuloksia! Melkeinpä kaikki paperihommat oon jo hoitanu kuntoon, mitä nyt muutamia referenssejä puuttuu sun muuta. Mun tapaista on aina jättää jotain juttuja viimetinkaan ihan vaa että voi sitten paniikkissa juoksennella ympäriinsä kuin päätön kana ja hokea että mulla oli vuosi aikaa hoitaa tää!!

Haha no ehkä tästä selvitään. Olisko teillä muuten jotain postaustoiveita? Ei takeita että muistan toteuttaa mutta aina kannattaa yrittää ;-D

16 comments:

 1. Heii :)

  On ollu hauskaa seurata sun blogia varsinki siitä näkökulmasta, et vaikka oot jääny sinne Australiaan ni jaksat silti vielä kirjotella suomeks :)! Kiinnostaiskin kuulla, mitä kaikkee sä oot siellä keksiny tehdä? :) Ja et miks oot valinnu just jäädä Ausseihin, ja ootko suunnitellu asuvas siellä viel pitkäänkin :) Sun blogis on ihanii, piristävii kuvia, kiitos niistä!

  - Amanda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Amanda! Kiitos kivasta kommentista, sori tää vastailu on vähän jäänyt :-D Mun jokapäiväisiä/viikoittaisia kuulumisia voi seurata instassa @kristakuparinen (sieltä saa paremman kuvan siitä mitä kaikkea oon keksiny tehä!). Päätin ausseihin jäämisestä jo ekan vuoden jälkeen kun paikka alkoi tuntua niin kodilta, mutta vasta nyt oon saanu pysyvän viisumin tulille..nää on aika vaikeita täällä nää viisumiprosessti nimittäin. Pitääkin postailla taas pian uusia kuulumisia :)

   Delete
 2. Mitä viisumia sä nyt siis haetkaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 187 sponsored migration scheme eli pysyvää oleskelulupaa työpaikan sponssin kautta :)

   Delete
 3. Miten helppoa/vaikeaa Australiassa on työllistyä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. aika laaja kysymys! Riippuen alasta/sun koulutuksesta/kokemuksesta tietenkin mutta jos tarkoitat esim lukion jälkeen Working Holiday viisumilla tänne tuloa ja työllistymismahdollisuutta niin mun mielestä ihan ok :) Täältä saa aina jotain tarjoilijan/kahvila/ravintola töitä suht helposti ja tietysti jos oman alan koulustusta on ja englanninkielikin hallussa niin miksei ihan niitä omiakin hommia!

   Delete
 4. Aivan ihana toi sun vikan kuvan mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun töissä myydään noita tollasia..arvaa vaan kuinka paljon shoppailen siellä viikoittain haha :D

   Delete
 5. Yayyy postaus! Tulee nii ikävä ausseja ku kattelee sun blogia.. Ihanaa et viihdyt siellä vieläki nii hyvin:-) Muaki kiinnostais kuulla että mitä viisumii siis nyt haet ja mite koulu sujuu(ootko ees koulussa??) ja ootko viel sen pojun kaa ja ja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kohta tulossa päivitys postausta mun kuulumisista ;) stay tuned!

   Delete
 6. Moi moi!

  Bongasin sun blogin tänään, ja olin ihan pakko laittaa heti viestiä! Asuin itse Ausseissa pari vuotta, ja olin jo sinne hommaamassa työviisumia kunnes suunnitelmat muuttui. Vieläkin kuitenkin haaveissa sinne takaisinmuutto, todennäköisesti opiskelujen pariin. Noh, saa nähdä miten tää tästä etenee.

  Anyway, harmi etten löytäny sun blogia kun olin vielä Ausseissa! Ihana blogi, keep up the good work (:

  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 toivottavasti oot löytäny tiesi takaisin tänne!

   Delete
 7. Voi Krista, pakko ensimmäistä kertaa elämässäni kommentoida pienen paussisi aikana! :) Oon lukenut sun blogia jostain herran ajoista asti (varmaan 2009?) ja valehtelematta oot aina ollut se mun ultimate-suosikki koskaan ikinä missään. Sun taito kuvata on käsittämätön, ja tekstit aina miellyttävää lukea. Erotut yhä edelleen joukosta, joka on nykyään semmosta polished meininkiä, mallia "astun tässä kadun yli Tukholmassa kahvikuppi kätösessäni suu raollaan katse kaukaisuuteen", kun oot vaan pysyny kiinni omassa jutussasi.

  Halusin oikeestaan vain vihdoin sanoa tän mitä aina mietin sun blogissa vieraillessani ja kurkatessa sattuisko uutta postausta olla tullu. Sulla on varmasti kunnon hulabaloo siellä välillä eikä blogi oo ekana saati viidentenäkään mielessä, minkä tietty ymmärrän, kunhan enemmän tai vähemmän salaa toivon että vaikka puolen vuoden välein sais susta kuulla ja ihastella fotoja <3 Tässä on tullut selattua sun koko arkistoki läpi haha!

  Anyways, hyvät syksyt sinne Ausseihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah luin tän kommentin tänään! On tosiaan ollut aika pitkä tauko..jotenki unohdin miten Bloggeriin edes kirjaudutaan :--D Sun kommentti sai mut inspiroitumaan taas avamaan tekstikentän joten kiitos! Ehkä pian uutta postausta mun kuulumisista tulossa ;) kiitos ihanasta kommentista <3

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!