2012/11/20

päivä kristan kanssa

Hellurei! Päätin toteuttaa tämmösen postauksen, mitä multa on joskus aaaaikoja sitten pyydetty ohimennen :-)
päivä3

Herätys soi meillä joka aamu 06.45 mutta aina torkutetaan tasaan asti..heh. Mun aamurutiineihin kuuluu ihan perus naaman pesu, meikkaus ja aamupalan syönti. Yleensä aamupalaks syön leipää ja mysliä jogurtilla, mutta tänään vaihdoin myslit puuroon :-)
päivä2

Töissä (eli työharjoittelussa) meni sitten suurin osa päivästä eli kello kahdeksasta neljään. Tänään suunnittelin nettisivuja ja joulukortteja sekä otin valokuvia. Hoidan siellä myös kaikenlaisia muita pieniä tehtäviä. En oikeen osannut kuvata mun työpäivää muuten, kuin mun työpistettä..tosi luovaa :-D Töissä söin kanaa ja riisiä, mutta unohdin ottaa siitä kuvan (tosin oli aika karun näkönen annos joten varmaan parempi näin, haha)
päivö1
Töiden jälkeen poljin kotiin ja tein pikasiivouksen, sillä mun sisko oli tulossa käymään. Se näki vasta tänään ekaa kertaa tän meijän asunnon, joten halusin että se näyttää kivalta! Siskon kanssa sitten vaiheltiin kuulumisia ja sitten tehtiin mulle koemeikkiä..oon siis taas menossa malliksi mun siskolle sen kouluhommiin, niin tehtiin nyt vähän alustavaa suunnitelmaa siitä mun lookista!
päivä6

Kello näytti puoli seiskaa kun me oltiin valmiita ja otettiin meikistä parit kuvat. Mieheke oli karannut jonnekin, joten ei saatu ton ihmeellisempää kuvaa, mutta koska toi oli vasta harjoitus versio niin saatte sitten parempia kuvia myöhemmin. Mun sisko kerto tässä samalla "ohimennen" että mun pitää sitten kävellä jossain catwalkin tyyppisellä lavalla 400 ihmisen edessä toi meikki ja asu päällä...kääks!! Ramppikuume!!!!
päivä7

Kasin aikaan lähettiin kaupoille etsimään niittejä, mutta huonolla menestyksellä..tietäisikö kukaan missä myytyisiin semmosia vaatteisiin kiinnitettäviä niittejä?? Kommenttiboksiin voi vinkkailla jos tietää! :-) Käytiin kaikilla vaatekaupoilla ja mulle tuli ihan tällänen olo..hahaha :-D Kotiin pääty mun kanssa sitten ainostaan toi pieni kermakko! Ihana!! Oon miettiny ton ostamista jo ihan ihan liian kauan, kun ottaa huomioon sen hinnan: 2e. Anyways se on söpö ja se on nyt meillä, jee! Toinen kiva juttu oli noi kuivatut mansikka "lastut" mitkä ostin Punnitse&Säästä kaupasta. Ne oli tosi hyviä kun laitoin vähän vaniljakastiketta niiden päälle :-)
päivä5
Kotona olin siis joskus kaheksan jälkeen ja kateltiin poikaystävän kanssa vähän tän (ja ehkä vähän huomisenkin..:D) päivän salkkareita, oltiin vaan kotosalla rennosti, kävin suihkussa ja söin mysliä iltapalaksi. Nyt kello näyttää yhtätoista ja mä kirjottelen tätä postausta sängyssä..aika mennä nukkumaan, öitä!

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja hei, niitä toiveita saa esittää ihan vapaasti jos tulee joku hyvä postausidea mieleen! Toteuttelen niistä sitten semmosia mitkä tuntuu itelle sopivimmilta (eli mitään treenipostausta ei kannata pyytää, hahahah..) :-) Ja ainiin, toteutin teijän toiveen myös ton Naked Truth tempauksen tiimoilta, meikittömän ja photoshoppaamattoman kuvan musta voitte bongata tuolta mun facebook sivulta She moves in her own way. Oon jotenkin hirveen huono kirjottelemaan, enkä oikeen saanu ton aiheen tiimoilta sanottua mitään uutta mitä muut bloggaajat eivät olisi jo maininneet, joten tämän takia laitoin kuvan vaan tonne facesivulle enkä tehny siitä erillistä postausta. Anyhow tosi hyvä idea mun mielestä! :-)

44 comments:

  1. niitit.fi sivulta voi tilailla irtoniittejä :)

    ReplyDelete
  2. näin h&m yks päivä niittejä pikku pussissa! kolmion ja neliön mallisia sekasin

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainakaan lahessa ei enää ollu :/

      Delete
  3. meikkaus postaus ois jotain ylimahtavaa jos sulla ois vaa aikaa tehä semmonen!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. voin tehä sit ku tolla poikkiksella on aikaa kuvata :)

      Delete
  4. Hei jos on aikaa niin kannattaa tilata niittejä etsy.com nimisestä paikasta! Löytyy jokaista mahdollista mallia ja väriä ja hinta on halpa ku mikä! Ite tilasin 250 niittiä ja maksoin postikuluineen n. 5€.. Toimitus oli noin kaks viikkoa kun ne tuli hong kongista :)
    Jos ei oo aikaa oottaa nii sitte on tietenki niitit.fi jossa hinta on mun mielestä aika kova

    ReplyDelete
  5. niittejä myydään esim h&m nettikaupassa! en kyllä tiedä miten iso paketti

    ReplyDelete
    Replies
    1. siellä oli ne normit jo loppu :/

      Delete
  6. mun mielestä undergroundista eli siitä lävistyskaupasta, finkinoa vastapäätä saa niittejä (: sielä hyllyssä heti oven eessä, missä on myös shokkivärejä !

    ReplyDelete
    Replies
    1. okei! pitää vinkata siskolle!

      Delete
  7. Kannattaa tilata niitit ebaysta:) halvalla saaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeps, sieltä löytyy kaikki! jos vaan osaisi tilata sielt..:D

      Delete
  8. Käy kurkkaa tälläne osote --> http://www.niitit.fi/

    Löytyy paljon erilaisia niittejä. Sopii hyvin vaatteisiin laitettavaksi ja ihan mihin vain muuallekin! :)

    ReplyDelete
  9. hyvin kauniita kuvia päivästäsi! :--)

    http://siivujaonnesta.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. olipa kivan erilainen postaus! :-) lisää tämmösiä :)

    ReplyDelete
  11. KÄÄK toi kermakko on yli ihana! Katoin tommosta stokkalta ja löysin jostai nettikaupastaki ni makso ties kuinka paljon oohh
    t. JENNIFER

    ReplyDelete
  12. Hei tää oli tosi ihana postaus! :)

    http://idiontit.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  13. Ebaystä 100kpl niittipussi 0,99e

    ReplyDelete
  14. punnitse&säästä = ♥ !!1

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep <3 se oli jotenkin rakkautta ensi silmäyksellä!

      Delete
  15. joku kuvan muokkaus yms postaus ois kiva ! tai sillee et joko jotai vähä erimoisempaa muokkausta tai sit joku ihan perus emt haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://kristakuparinen.blogspot.fi/2012/02/no-nyt-niita-muokkausjuttuja.html

      tommostako meinasit? :)

      Delete
  16. itse oon vähänaikaa sitten bongannut h&m nettisivuilta niittejä:)
    en tiedä myydäänkö näitä ihan liikkeissä, mutta netistä voi ainakin tilata helposti! nyt on kuitenkin enää jäljellä pääkallo-niittejä, mutta tässä tää linkki nyt kuitenki:
    http://www.hm.com/fi/product/06542?article=06542-D#article=06542-B

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos vinkistä! mä välitän ne eteenpäin mun siskolle :)

      Delete
  17. Lahdessa kun asut niin tossa vapaudenkadun alkupäässä sijaitsevasta Neppinapista tms , niin löytyy:)

    ReplyDelete
  18. kuvanmuokkauspostaus ois jees ja oi, joku meikkipostaus. ois kiva nähä miten laitat sun huulipunas haha xD sit kans joku videopostaus misä puhut ois kiva ja umm.. ei kai muuta. nii tai jotai sun suosikkiblogeist ja joku link your blog -postaus ois kans kiva! olet ihana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. videoposausta en kyllä lupaa tehdä, oon joskus yrittänyt ja siitä tuli niin SÖNKKÖ ettei mitään rotia :--D haha! mutta meikkipostausta voisinkin tehä! kuvanmuokkauspostauksen oon joskus toteuttanutkin ja se löytyy täältä:

      http://kristakuparinen.blogspot.fi/2012/02/no-nyt-niita-muokkausjuttuja.html

      ja facebooksivulta löytyy joka postaukseen before-after kuva (ja yleensä myös kerron miten se on muokattu yms. ja siellä on helppo kysyä jos haluu jotain lisävinkkejä!):

      http://www.facebook.com/kristakuparinenblogisivu?ref=hl

      Delete
  19. Ihan huippu tää postaus!!!:-) lisää näitä:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai ihan samanlaisiako? voinhan mä joskus tehäkin :)

      Delete
  20. waau, oon sanaton. sun blogi on jotenkin niin rento ja sillä tavalla ihanan erilainen. ei oo mikään pakkoollatäydellinenfashionistajaottaatylsiäilmeettömiäoutfitkuviajokapäiväjapukeutua100euronvaatteisiinetteivaankukaansaasamanlaista -blogi. tää on jotenkin omalaatunen ja sillä tavalla samastuttava. tekstitkään ei oo mitään tylsiä sepityksiä arjesta vaan jokanen teksti on erilainen eikä täydellinen. musalinkkejä on aina kiva kuunnella kun selailee blogia ja tulee aina sellanen kotonen ja mukava olo! ootan aina uutta postausta ja kaikkea muuta sun blogissa! kiitos, että jaksat postailla tänne ja tää blogi on tosiaan nimensä arvonen:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tää oli ehkä ihanin kommentti pitkään aikaan<3 kiitos! toivottavasti tykkäät lukea blogia jatkossakin! :)

      Delete
  21. Selasin sun postauksia ja törmäsin kuviin joissa olit mallina siskollesi meikkiportfoliota varten, vau mitä kuvia! (ne kuvat kun sulla on päässä ne lehdet ja kaikki) Sattuisitko tietämään sen huulipunan merkin ja sävyn mitä sulla on niissä kuvissa? olis hakusessa just sen värinen! ah täydellisyys (-: ja kiitos paljon jos vaivaudut kysymään ja vastaamaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ootan vastausta mun siskolta! kerron sitten kun tiiän :) kiitos!

      Delete
  22. Mistä tommosia kermakkoja saa? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiger nimisestä liikkeestä :)

      http://www.tiger-stores.fi/myymalat.html

      Delete
  23. en lukenu aikasempia kommentteja mutta ehkä oot saanu jo vastauksen mutta kerron varmuuden vuoksi: Hm:ssä näin viime viikonloppuna niittejä koruhyllyssä! Että sieltä kannattaa käydä kysymässä jossei muualta meinaa löytyä :))
    ps. En oo varmaan ennen kommentoinu, vaikka luin jo sitä aikasempaa blogia kauvan aikaa.. Mut tää on huippu!<3 sun postauksii on kiva lukee!

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!