2013/05/02

me wants!!


kesäkrisucambridge
Huomenia! Mun oli tarkotus päivitellä jo eilen illalla tänne vähän vappukuvia, mutta päätinkin sitten lähteä lenkille mieluummin :-D Nyt oon töissä eikä mulla oo niitä kuvia tässä koneella, mutta teki silti mieli tulla hölpöttelemään tänne jotain..päätin sitten kertoa mun yhden valmistujaislahja toiveen, mikä mun täytyy varmaan loppujenlopuks ite ostaa, heh. Oon himoinnut tota Cambridge Satchel Companyn laukkua jo pitkään, mutta yli sadan euron hinta on tällä opiskelijabudjetilla vähän liian hintava..ja nyt vielä kun kaikki ylimääräinen raha menee säästöön sitä Australiaa silmälläpitäen niin ei viitsi senkään puolesta laittaa yli satasta johonkin laukkuun, nyyh :-( Aattelin tosta sitä kaikista pienimpää versiota, sillä se näyttää kaikista söpöimmältä mun mielestä. Lottovoitto tähän osoitteeseen kiitos?

Onko teillä jotain must have juttuja tällä hetkellä? Jaetaan kärsimyksemme! :-D

12 comments:

  1. Wow mikä Australia juttu? Menny nyt jotain multa ohi.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oon parissa edellisessä postauksessa jo puhunu tästä, oon siis muuttamassa sinne viettämään välivuotta :) tästä on tulossa ihan omaa postaustaan kunhan vaan jaksan tehä!

      Delete
  2. mä oon kattonu ihan samaista laukkua, samassa värissä jo monen monta kuukautta! pari kertaa asoksella ollut jo ostoskorissa, mut ei.. turhan hintava tosiaan :-( hankin sit lohdukkeeks neonkorallin samanmallisen laukun hennesiltä, haha :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä oon päättänny etten osta mitään kompromissilaukkua vaikka mieli on tehny! :D

      Delete
  3. Anonymous2/5/13 11:31

    iteki himoitsen jotai tuommosta kirkasta kiiltonahka laukkuu! mutta oon löytäny vastaavia esim newyorkerissa on tuon tapainen ja H&M:llä kiva pikkunen korallin värinen:)
    Pystyraita farkut on ollu yks must juttu, mutta ne varmaa jää ostamatta
    Kesäksi paljon braletteja!! Tiiätkö missä Suomessa ois kivoja?
    Ois muute siisti joku kesä vaate postaus että nettikaupoista esim vaatteitte kuvia tai jotai:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bikbokissa on ainaki ollu jotain paljettisia braletteja :) ite metsästän niitä netistä (esim. asoksella oli muistaakseni, topshopilla kans) :)

      ja joo, hyvä postaus idea! :)

      Delete
  4. Ihana laukku! :) ja voi kuules et oo yksin kärsimyksines... Mulla on moonta must havea, ihan ekana tietty Jeffrey Campbellin litat (mulla OLI ne jo mutta ne oli liian pienet!!!) Kärsitään yhdessä köyhyydestä :D

    ReplyDelete
  5. Mulla on 'kompromissilaukkuja' neljä kappaletta koska toi on liian hintava, oon kans himoinnut tota laukkua milloin missäkin värissä ainakin kolmen vuoden ajan :--D Ehkä vielä joskus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä en suostunu tällä kertaa kompromisseihini, koska siinä olis käyny just niin että niiden monien yhteenlaskettu hinta olis sitte ollu yhen tollasen verran! pitää vaan jaksaa säästää :P

      Delete
  6. Oi onpa suloinen, toi olis ihan superihana ruskettuneen ihon kaverina! :-D ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!