2013/05/16

nam nam nam nam

PORKKANAKAKKUohje
Noni. Siinä on kuulkaas sitä kuuluisaa reseptiä! Ja tahdon ihan tähän alkuun jo korjata sellasen harhaluulon (jos jollekin sellainen tuli) että olisin hyvä leipomaan. Ei en ole tosiaankaan! :-D Kerran mm. leivoin pullia ja niille naurettiin mahat kippurassa..muutenkin oon vähän jauhopeukalo keskellä kämmentä vaikka ruokaa osaankin laittaa. Porkkanakakku on kuitenkin tehnyt poikkeuksen tässä mun leipomisen historiassa ja se onnistuu jokaikinen kerta (jee! aplodeja!). Suosittelen siis kokeilemaan tän leipomista ja jos tosta reseptistä tuli jotain kysyttävää niin kysykää ihmeessä.

ps. mulle saa vinkata jotain yksinkertaisia ja helppoja leipomisvinkkejä etten ihan tyystin jämähdä tekemään vaan tätä :-D

22 comments:

  1. nammm! tuota pitää kyllä kokeilla, itekin oon ihan tunari leipoja mut jos tuo kerta on aina onnistunut sulla... :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo toi onnistuu! I promise! kerro sitte ku oot kokeillu että oliko hyvää :)

      Delete
  2. Anonymous16/5/13 15:48

    jeejee vitsit oon oottanu tätä sinun taikareseptiäsi!! kiitos tästä!

    ainiin, ihan nyt kyllä tämmönen epämääräinen kysymys tähän väliin, mutta käytätkö meikkivoidetta? :-D kun katoin vaan että sulla on uskomattoman hyvä iho!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joskus käytän, mutta en aina :) mun cliniquen meikkivoide on nimitäin niin lopussa että yritän vähän säästellä sitä kun ei oo varaa sellasta nyt uutta ostaa :D kiitos!

      Delete
  3. en jee kestä kun toi näyttää niiin hyvält!

    ReplyDelete
  4. toi on nii hyvää kakkuu nam nam!!

    ReplyDelete
  5. täältä löytyy toinen tunari kun leipomiseen tullaan ja mun bravuuri on mutakakku vaniljavaahdolla ! ihan sairaan hyvää ja ohje niin helppo, että jopa mä osaan sen valmistaa (-: suosittelen siis!

    ReplyDelete
  6. http://www.kinuskikissa.fi/daim-suklaamuffinssit?hakusivu=1

    ton daim suklaan sijaan käytät pätkistä! Parempaa saa hakea ainainen suosikki oon tehny jo moneen kertaa ja kaverit tykkää tästä aina ja reseptiäkin pyydelty! Tuol sivustol on myös kaikkee muita hyvii ohjeita mut toi on ehdoton ykkönen ♥ Ooo nam rakastan porkkanakakkua! Pitää leipoo itekki täs joku pv!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jes, kokeilin tätä reseptiä! hyvä oli ja helppo tehä!! kiitos vinkistä :)

      Delete
  7. Anonymous16/5/13 20:53

    Nam, näyttää hyvältä :)
    Yksinkertaista ja helppoa: ne kaikissa blogeissakin pyörineet banaaniletut (1 kananmuna, 1 banaani).
    Ja tämä: http://www.valio.fi/reseptit/hyydytetty-valkosuklaa-limekakku/
    Ite muokkaan tota valion reseptiä niin, että 150g digestivejä & 75g voita TAI hedelmäsose (piltti, bona ym.) ei vaikuta makuun juuri yhtään:). 4 liivatetta, 2 dl kermaa, 1 maustettu valkosuklaa-limerahka, 1 maustamaton tuorejuusto, limetin mehua maun mukaan (noin 1/2 dl ehkä), 1/2 dl sokeria. Ne valion valkosuklaa-limerahkat on tosi makeita, sen takia jätin toisen pois ja tilalle limetin mehua, maustamatonta tuorejuustoa ja sokeria.
    Ja kiillettä en ole kokeillut tehdä :D koristelen yleensä limetin viipaleilla tai raasteella. Tää meni vähän epäselväksi, mutta toivottavasti saat selvää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä en kyllä varmaan uskalla noita banaanilettuja alkaa tekemään..musta tuntuu etten tykkäis niistä kuitenkaan XD ja toi toinen resepti - nam!! vaikuttaa tosi hyvältä, pitää testata tota ihan ehottomasti :)

      Delete
  8. This is such a cool picture and the cake looks really good!

    ReplyDelete
  9. Voi että tekis mieli maistaa tota sun porkkanakakkua! :-D ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sitte sun täytyy leipoa sitä ;) heh!

      Delete
  10. Tein ihan sun reseptin mukaa... ja hitsi että on hyvää!! ;)

    ReplyDelete
  11. Mitä öljyy käytät tossa? :) Ja nyt kyllä jäi vähän auki toi "voitele vuoka jauhojen kanssa", jos millään viittisit selventää? (:D heh) oisin kiinnostunu tekemään kyllä ehottomasti, kiitos siis reseptistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihan rypsiöljyä tai oliiviöljyä :) ja "voitele vuoka jauhojen kanssa" tarkoittaa sitä että ensin kakkuvuoka voidellaan sudin kanssa ja sitten ripsotellaan jaohoa niin, että jauho tarttuu voihin :) tämä tehdään ihan vaan sen takia, että kakku lähtee sitten helpommin irti vuuasta kun on valmis ! :)

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!