2013/06/27

sekalaisia kuvia


mansikattoppiminamericlutchpolarantsucottonon

mun aamupala tänään
uus toppi aleista (n. 8e) Oon hirveesti nyt hommannu mukavia vaatteita kotona pidettäväks. Ei noiden lasten kaa jaksa riehua missään farkuissa! :-D
vanha kuva ! Haluisin taas ton väriset hiukset..
Käytiin Scarborough beachillä toissapäivänä!
kurkistusta mun tän päivän asuun
parit "polaroidit"
♥ lisää Scarborough Beachiä
lempparishoppailuja Cotton On nimisestä liikkeestä! Ihan parhaita kollareita ja alusvaatteita :-)

Terve! Mun piti päivitellä teille jo eilen vähän Ausseista poikkeavaa matskua, mutta olin niin väsyny ettei kirjottelusta tullu mitään! :-D Ajattelin ajastaa sen teille huomiseks..Huominen saattaa nimittäin olla niin täynnä ohjelmaa etten ehdi koneella paljon istumaan. Aamupäivästä, kun pääsen vapaalle, mennään mun uuden kamun kanssa kahville tohon lähistölle ja sitten suuntaan rannalle (jos säät sallii). Tutustuin tänään siis yhteen suomalaiseen aupairiin joka asuu tässä aika lähellä ja käytiin vähän lounastamassa. Ensin kyllä ajeltiin ihan umpimähkään ympäriinsä, mutta lopulta kysyttiin apua joltain ohikulkijalta :-D Täällä ihmiset on kyllä niin super ystävällisiä, että HUH HUH !!! Voisin kirjottaa tästä aiheesta ihan vaikka oman postauksensa, mutta en tiiä kiinnostaisko ketään, haha..

nyt lopetan tän höpöttelyn kun mun aussikamu tulee käymään, heippa! :-)

18 comments:

 1. Anonymous27/6/13 17:00

  aiettä rakastan näitä sun postauksia! itellä on vielä niin kauan ollu haaveena päästä ausseihin, että must ihana lukee kaikesta mitä oot päässy tekemään siellä:) ja sun kuvatki on niin ihania.. ahh sun blogi on vaan yksinkertasesti mun lemppari!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos paljon<3 nyt sitten vaan säästämään rahaa lentolippuihin nii säki voit tulla tänne!!! ;)

   Delete
 2. Replies
  1. hihi se on mulla nytki päällä! ihan super mukava!! :)

   Delete
 3. extra yummy salad <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. yummyyy<3 se oli !! vaikka ehkä hieman "kuivaa" :D

   Delete
 4. Anonymous27/6/13 19:58

  Kirjotakirjotakirjota pliiiiiiiissss siitä ystävällisyydestä!!! Ja voitko kertoo muutaki elämänmenosta Australiassa? Kulttuurieroja yms :) Jookojookojooko??? :) Rakastan sun blogia :)) <3<3<3<3<3<3<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha joo okei! :D kerron sit sellasessa isommassa postauksessa vähän kaikkee kunhan oon tutustunu tähän meininkiin vähän paremmin :) ja kiitos paljon<3

   Delete
 5. Anonymous27/6/13 20:06

  Miten ihmeessä sait noin nopeasti kamuja? ja kuinka paljon sulla on vapaa-aikaa viikossa, että miten paljon sulla on kotihommia joita sun täytyy tehdä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun päivärutiini on sellanen, että herään 6.40 tekemään lapsille aamupalaa, laitan ne valmiiksi kouluun ja autan aamujutuissa yms..:) sitten vähän siivoilen kotona ja kolmen aikaan tuun takas himaan esim. kaupungilta kun noi lapset tulee koulusta takas. Sit laitan niille välipalaa ja hengailen niitten kaa siihen asti kunnes ne menee seittemältä nukkumaan. Eli auttelen iltahommissa ja illallisen laitossa. Esim. eilen tein "kaiken ton" yksin, koska toi äiti oli kattomassa jotain musikaalia. Myös viikonloppusin hengaan niitten kanssa melkeen koko päivän aamusta iltaan :) joten siis aina päivisin on vapaa-aikaa ja nyt mulla on tää viikonloppu vapaa ku noi skidit on niitten iskällä! Mun pitää nyt vaan siivota koko talo, mut onhan täs monta päivää aikaa :) tuntuu että mul olis tosi vähän hommia ja kokoajan vapaa-aikaa..ahahha :D ja kamuja oon saanu "au pairs in perth" nimisen facebook ryhmän kautta ja sit siihen aussikamuun tutustuin ton host äidin kautta ku se on sen entinen naapuri :)

   Delete
 6. mä ainaki lukisin mielelläni iha oman postauksen "aussien luonteesta" eli just esim tosta ystävällisyydestä :-) uskon että moni muukin tykkäis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ok! :) voisin lisätä ton osaks sellasta isompaa kokonaisuutta missä kerron vähän enemmän ausseista muutenkin? mutta sen teen vähän myöhemmin, oon ollu täällä kuitenki vasta reilun viikon :)

   Delete
 7. komppaan ensimmäistä - näitä aussipostauksia (ja muitakin ofc) on ihana lukea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee kiva kuulla! :) tänään kuitenkin vähän aiheesta poikkeavaa postausta!

   Delete
 8. Moi! joo öö en oo ikinä viel kommentoinu tänne mut ihana blogi ja supercoolii toi sun australian reissu. Brisbanes asuu mun perhetuttavia että itsekin voisin joskus sinnepäin eksyä.. mutta asiaan!
  Joskus kai hhstylessä tai tässä blogissa puhuit ihanista pussilakanoista (muistaakseni pöllö-kuvioita?) johon laitoit linkin ja kaikkee ja haluisin niitä nyt ostaa mutta en jaksa alkaa etsimään niin ehkä tällee saisin nopeemmin selville? :D Jos vain siis muistat sen merkin ja sillee. Kiva jos vastaat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://www.quincy.fi/store/index.php/interior-decoration-1/bed-linens.html

   :--)

   Delete
 9. Anonymous28/6/13 11:25

  tuli mieleen että miten toi lentojen maksaminen? maksoitko ite vai perhe?
  t. haluun myös aupairiks austraaliaan

  ReplyDelete
 10. Anonymous28/6/13 17:22

  moi ! tämmöne vähä hassu kysymys, mut miten sulla suju toi maahantulemine australiaan, siis tullijutut tms? tai ku oon kuullut, että australian tulli on ihan äärettömän tarkka lääkkeistä tms, nii oon vähä huolissani et miten mulle käy viikon päästä kun matkustan australiaan, kun täytyy kuitenkin noita reseptilääkkeitä roudata.
  kiitos vastauksestas jo etukäteen:) !

  -maiju

  ps sulla on aivan ihana blogi, pidä superhauskaa siellä australiassa !!! oon ihan innoissani ku pääsen sinne ihan kohta iteki:)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!