2013/06/21

nudistiranta ja muita koottuja seikkailuja


au1au4au2meititau6au5au3
1. mun kotikatu 2. meikit mitä mulla on tällä hetkellä käytössä 3. lisää kotihoodeja 4. joku vanha kuva meitsistä (ettette unohda miltä mä näytän, haha :-D) 5. mun perus aamupala: teetä ja toastia 6. kuva täältä kodista (tää on tosi kivasti sisustettu!) 7. Kukkia, kukkia, kukkia..kaikkien pihoilla on ihan sikana ruusuja yms kasvamassa!

Terveee! Meikäläisellä oli tänään taas vapaa päivä ja vahdin lapsia vaan illan :-) Päätin sitten lähteä käppäilemään "läheiselle" rannalle, missä mun piti nähdä Tuulia, mutta joka osoittautuikin olemaan ihan törkeän kaukana ja päädyin harhailemaan tunniksi yrittäen päästä määränpäähän :-D Noh löysin viimein reitin johonkin rannalle.. jossa ei ollut ristin sielua.. when all of a sudden... joku mallipoitsun näkönen mies käppäilee mun ohi ALASTI...olin ihan että mitäs hittoa :-D Siinä vaiheessa tajusin vähän katella ympärilleni ja tajusin olevani nudistirannalla..voi pyhä sylvi!! Noh lähdin siitä sitten pällistelemästä ja kävin vetämässä läheisessä rantakahvilassa mansikka smoothien ja soitin mun uudelle ystävälle Oliverille, että tulee hakemaan mut (mulla ei edelleenkään ollut mitään hajua missä mä olin..)

Illalla sitten vahdin lapsia ja otin pitkään vaahtokylvyn, nice nice! Huomenna mulla on taas päivällä vapaata aikaa ja me ajateltiin suunnata Tuulin kanssa vähän keskustaan shoppailemaan ja syömään :-) Eli huomenna ehkä saan lisättyä jotain asukuvaakin tänne pitkästä aikaa. Hauskaa jussia muuten kaikille sinne, täällähän sitä ei pahemmin juhlita :-D

13 comments:

 1. Ihania kuvia! Siellä näyttää tosi kivalta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep ! ihanaa kun saa ihastella näitä maisemia nyt vähän pidempään! :)

   Delete
 2. eikä miten ihanalta kaikki näyttää ja vaikuttaa! oon niin kateellinen sulle, ota kaikki ilo irti! :-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous22/6/13 01:35

  oi siellä on niin täydellisen näköstä!! iski hirvee matkakuume nyt :-DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe tänne vaan kaikki! mä voin pitää teille kaupunkikierroksen! :D

   Delete
 4. Anonymous22/6/13 15:16

  Voisitko ottaa lisää kuvia sieltä talosta? Olis kiva nähdä enemmänkin sen talon sisustusta!:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voisin joku kerta ottaa jos se on ok tolle host äitille :)

   Delete
 5. Pakko kysyä,että miten uskalsit tehdä ton päätöksen lähtee? Koska oon itsekin miettinyt,että olisi kiva muuttaa esim vaikka vain muutamaksi kuukaudeksi Jenkkeihin,mutta en oikein tiedä miten sen aloittaisi tai tekisi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no oon aina ollu vähän semmonen ihminen jota ei pelota tehä jotain joten ei toi tuntunu kauheen isolta päätökseltä! :D välillä vähän jännitti kun oli ihan pari päivää enää lähtöön, mutta sitten mietin että pääseehän sieltä aina takas jos ei viihdy :) kannattaa vaikka alottaa googlailemalla kaikki käytännön asioita! Ite ainakin googlailin kaikkea "vuosi Australiassa" "Mitä muistaa kun muuttaa Australiaan" yms. sitten tein vähän listaa mitä asioita pitää hoitaa ja pistin vaan toimeks :)

   Delete
 6. That looks like an amazing place! How long will you be staying in Australia? :)

  xx,
  eleonora

  ♥ My Blog ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. a year I think! I only got the plane ticket here so it's just up to me when do I want to come back :)

   Delete
 7. Ääää kuulostaa aivan ihanalta ja upeita kuvia! :-) <3 Tai no haha, toi nudistiranta sai mut ihan nauramaan :-D Kirjoitat niin kivasti!

  Hyvää juhannusta sullekin näin jälkikäteen!

  kisstherain-p.blogspot.com

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!