2013/07/24

at the moment


meikameriiroad4tärkeekuvakahvirantaa
Iltaa! Meikäläinen kirjottelee täällä kuulumisia teekuppi toisessa kourassa ja muffinssi toisessa. Aikamoista multitääskinkiä sanon minä! :-D Mun host äiti siis osti tänään ison paketillisen muffinsseja mun nimppareiden kunniaksi ja oon kohta syöny ne kaikki, muhahah..

Kello on täällä vasta kymmenen pintaan, mutta mua väsyttää ihan kauheesti. Huonompi homma tässä on vaan se, että en voi mennä mun omaan sänkyyn nukkumaan, sillä toi isompi poika meni sinne koisimaan. En haluis nukkua sen sängyssä, joten kai se on sohvalle mentävä :-D Tää päivä on kyllä ollu niin super stressaava, sillä noi lapset oli niin univelkaisia, että ne kiukutteli ja itki kokoajan..hermohan siinä meinas mennä kun ne ei millään meinannu rauhottua tai mennä nukkumaan. Oon kyllä niin ansainnu huomisen shoppailuhetken Tuulin kanssa kaupungissa, hahaha..(naisten logiikka - aina sitä keksii hyvän tekosyyn palkan tuhlaamiselle vaatteisiin)

Onnittelut muuten kaikille kaimoille tai muille tänään nimipäiviään viettäville tyypeille! :-)

7 comments:

 1. love your blog. Great photos, great posts!

  ReplyDelete
 2. Hahah, kattelin, että pitikö nyt oikeen kuva ottaa siitä, että juo siideriä ratissa, mut sit tajusin, että Ausseissa taitaa olla vasemmanpuoleinen liikenne. :D

  Nimpparionnea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo eikai sitä sentään ratissa juoda, heh :D Mun pitää täällä muutenki pitää nollatoleranssi ku ajan joten ei sitä sovi edes huikkaa ottaa! :)

   Delete
 3. postaukset täynnä upeita australia kuvia - mäkin haluan tuonne, niin upean näköstä! :)

  ReplyDelete
 4. Ei vitsit, en kestä näitä aussimaisemia, kun itellä on ihan hirvee hinku sinne (tai no, ollut varmaan viimeset 7 vuotta ainaskii...) Nyt oon kyllä vähän niinkun päättänyt, että ens vuonna lähen! Saa nähä onko se sitte opiskelu-, työharjottelu- vai rehellinen reissausreissu, mutta aivan sama :D

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!