2013/07/11

eilinen ikea-asu

maxi1maxi4maxi3maxi2
mekko SheInside, click! (saatu blogin kautta) / reppu Fjällräven / farkkuliivi Tuulin / kengät Converse
Helloo! Eilinen päivä meni mukavasti suomityttöjen kanssa ikeassa lihapullia mutustaen - tuntui niin kodikkaalta olla siellä!! :-D Välillä sitä tulee mietittyä, että onko sitä edes Australiassa kun hengaa paljon suomalaisten kanssa, syö lihapullia ja puhuu suomea..haha.. Eilen illalla kävin taas yhden uuden suomalaisen tytön kanssa tsekkaamassa keskiviikon iltaelämää ja tutustuttiin vähän toisiimme :-) Onneks mulla on myös näitä paikallisia kavereita niin ei mee tää reissu ihan suomeks puhumiseks, haha! Itseasiassa mun pitääkin tästä lähteä tohon tienvarteen venailemaan Shannaeta, sillä lähetään johonki vesiputouksille (?) seikkailemaan..palataan taas uusien kuulumisten kera SOON!

12 comments:

 1. Anonymous11/7/13 09:49

  ...haha!

  ReplyDelete
 2. mä oon miettiny, et uskaltaisinkohan ostaa jonku rennon maximekon jos käyttäisin sitä just vaik farkkuliivin tai farkkutakin kaa ku muuten ne on must ehkä vähän liian yksinkertasii enkä haluu näyttää kääpiöltä kaapu päällä :D sun päällä toi näyttää kyl niin kivalta, et pitää ehkä käydä vähän kiertelee :) ihana asu taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo toi oli ihan yllättävän kiva päällä! tommonen sopivan rento ja toi keskiosan rypytys edisti tota istuvuutta kans kivasti :) harmi että noi on nyt loppuunmyyty tuolta sheinsidelta..

   Delete
 3. Hahah samoja tuntemuksia kun oon hoitamas lapsia Floridassa suomalaises perheessä ja tääl on just syöty kaikkee jenkkipurkasta ruisleipään ja lihapulliin ja kokoajan puhuu suomea, ei tunnu tippaakaan et ois ulkomailla jollei mee ulos. :-D

  ReplyDelete
 4. Anonymous11/7/13 14:38

  Miten tutustuit noihin muihin suomalaisiin keiden kanssa vietät aikaa siellä? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. sellasen "au pairs in Perth" facebook ryhmän kautta :) porukka postaa sinne et "someone want to have dinner today?" tai jotain vastaavaa ja sit sovitaa treffit ! Ite oon nyt vaa bongaillu sielt suomalaisia koska on niin ihana puhua välillä suomeakin :D tänään oon esim. puhunu koko päivän enkkuu nii ihana mennä illal ulos suomalaisen tytön kanssa ku voi vaa pölötellä ilman tarvetta miettiä sitä kieltä :)

   Delete
 5. Anonymous11/7/13 16:52

  Onko siellä vaikeeta saada kavereita? Kun esim. vaihtarinahan tutustuu ihmisiin koulussa. Miten muuten oot löytäny uusia tuttavuuksia kuin ton facebookin kautta (etenkin miten oot tutustunut paikallisiin)? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no facen kautta ja sit mun host äiti tutustutti mut ton Oliverin kaa (se on sen vanha naapuri ja tuntee sitä kautta) ja sit Shannae on Oliverin paras kaveri ja tutustuin siihen sen kautta :)

   Delete
 6. upeita kuvia ja ihana asu, varsinkin tuo mekko on i-h-a-n-a! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih mäki tykkäilen siitä (ja tuuli yrittää pölliä sitä multa!!) :D

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!