2013/09/07

todays

bwshortsiasulähikuvaasuuaa
Iltaa ihmiset! Meinasin jo jättää näiden kuvien päivittämisen huomiselle kun väsyttää niin pirusti mutta aattelin kuitenkin vielä hetken sinnitellä hereillä. On se kyllä jännä miten mulle on tullut sellanen vahva unirytmi täällä..joka päivä tasan yheltätoista oon ihan valmis kaatumaan sänkyyn, mutta heräänki sitten seittemältä joka päivä ilman herätyskelloakin! Tänäänkin heräilin jo siinä seittemän pintaan, mutta päätin nauttia mun vapaasta aamupäivästä ja loikoilin vielä tunnin tai pari sängyssä. Sitten söin rauhassa aamupalaa, kävin markkinoilla ostamassa tuoreita mansikoita avokadoja yms ja kävin kirjastossa pyörimässä. Kirjastossa hengailun jälkeen lounastettiin ja pidettiin puolen tunnin tehotreeni puistossa Riinan kanssa ennen mun töihin lähtöä. Oli muuten suht rankkaa taas pitkästä aikaa seistä 5 tuntia putkeen (tai pikemminkin juoksennella paikasta toiseen) ilman mitään taukoja, mutta semmosista työpäivistä mulle jääkin se parhain fiilis! Tuntuu että on tehnykki jotain :-D Oon siis nyt saanu vuoroja sieltä ravintolasta missä olin harjottelussa, joten voisin oikeestaan jo sanoa että ne on palkannu mut, jeee!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, öitä kaikille 

15 comments:

 1. rakastan tuota sun tapaa muokata kuvia ! & rakastan sun blogia. onnee työpaikasta ! (:

  ReplyDelete
 2. Sun blogia lukiessa oma Aussi-kuume senkun nousee! :D Onneks ei tarvitse enää kärvistellä kateudessa, kun tiiän että tammikuussa pääsen samoihin maisemiin :-) Oon tulossa sillon meinaan kans Perthiin au pairiksi, ääks!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikä vähä siistiä!!! laitappa viestiä sit ku oot täällä, vois vaikka treffata :)

   Delete
  2. Haha joo! Enkä aluks edes tienny että perhe asuu Perhissä, ja voit kuvitella miten riemuitsin kun sain tietää sen - sun blogista on meinaan saanu sen verran kivan vaikutelman kaupungista! Ja juu ois kivaa treffata, siinä tammikuun 10.päivän tienoilla oon sielläpäin jeeh!! :D

   Delete
 3. ihanan simppeli asu! :) ja onnittelut työpaikan johdosta :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/9/13 16:51

  ootko kuvannut nää kuvat ihan 50mm 1.4 objektiivil? :) Ja ihana asu as always! Sun asut antaa itelleni aina kivasti inspiraatioo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo on kuvattu sillä :) kiva kuulla!! xx

   Delete
 5. Anonymous8/9/13 18:06

  voisitko joskus tehdä postauksen jossa kertoisit tarkemmin millasta on olla aupairina? Mitä kaikkeen sun kuuluu tehdä päivisin, onko paljon vapaa-aikaa, hengailetko sen perheen kanssa muutenkin/millaset välit sulla on niihin host-vanhempiin ja lapsiin (perheelliset vai enemmän just että oot vaan töissä.), onko sulla jotain rajoituksia vai saatko mennä miten lystää, yms?:) ois kiva tietää, jos vaan haluat kertoa. Oon itse lähössä aupairiksi italiaan tuossa parin viikon päässä,ja eniten askarruttaa toi töiden jälkeinen vapaa-aika ja millaset suhteet siihen perheeseen pitäis luoda. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo semmonen on ollu mielessä!! aattelin että vois vaikka viikonloppuna tehä jos on aikaa :)

   Delete
 6. Hei osaisitko kertoo miten saat sun kaikki kuvat saman levyisiksi sun postauksisssa ? =) Tarkotan siis kun kaikki kuvat on samaa levyyttä vaikka ois pystysuunnassa ja vaakatasossa otettu kuva. Kiitos paljon jo etukäteen (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. määritän kuville koon jo muokatessa..eli photarissa kirjotan saman luvun (650pikseliä) jokaisen kuvan "Image size" kohtaan jotta saan ne samanlevyisiksi :) jos vaan lataa kuvat isoina jollekin kuvapalvelimelle, ne ei yleensä oo sen kokosia kun haluis/samanlevyisiä..joten kannattaa ennakkoon jo määrittää se koko :) toivottavasti tajusit!

   Delete
 7. Saatko sä safkaa perheen puolesta vai pitääkö sun ostaa aina omat? Ja eleletkö muutenkii kuin paljon omilla tai perheen rahoilla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan yleisestikin ottaen kaikki ruuat talossa tarjotaan aupairille, mutta tottakai maksan kaikista niistä ruuista ite mitä syön esim. kavereitten kanssa ulkona. Mutta tosiaan täällä kotona saan kyllä syödä kaapista mitä haluan :) Muuten en elele perheen rahoilla vaan ihan sillä palkalla mitä saan. En tältä perheeltä saa kovin paljoa palkkaa (100e/viikko) mutta mulla on sitten ekstaduuneja mitä teen (käyn yhessä ravintolassa tekemässä vuoroja sekä siivoon ihmisten taloja). Eli ainakaan meillä perhe ei maksa mulle mitään ekstrajuttuja mitä teen täällä..:)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!