2013/09/30

kukkapaita..?

uuspaitauuspaita2uuspaita3
paita Chicnova, click! (saatu blogin kautta) / shortsit second hand

Tervehdyys! Meikäläinen tuli eilen takasin Rottnestilta ja pienistä sadekuuroista huolimatta oli kyllä hyvä reissu :-) Lauantaina lähettiin jo aikasin aamulla sinne semmosella lautalla ja mä sain tietysti ihan jäätävän matkapahoinnoinvoinnin siinä menomatkalla...noh onneks ruuat sentään pysy mahassa ja olokin helpotti kun päästiin takasin kuivalle maalle. Eilisellä paluumatkalla sitten nukahin jo ennenkuin päästiin ees liikkeelle, haha..

Noh mutta säästetään reissukuulumiset sitten kerrottavaksi itse matkakuvien kanssa (joita on aika paljon!!). Oon tänään yrittäny selviytyä pienestä flunssasta jonka ilmeisesti nappasin tuliaisena mukaan sieltä saarelta...miten se taas onkin niin, että mä sairastan kun ulkona paistaa aurinko?? :-D Noh noh asiaan tulee muutos sillä mä lähen nyt ihmisten ilmoille panadolin voimin sillä en jaksa nyhvätä sisällä enää yhtään kauempaa. Kiitos ja kumarrus, palataan huomenna niitten reissukuvien kera!

ps. mä niin luulin tilanneeni pirtsakan kukkapaidan kesäks, mutta tarkemmin katottuna noi taitaa olla jotai ihan muita kukkasia?? hups :---D

19 comments:

 1. Anonymous30/9/13 12:55

  dänselipaita

  ReplyDelete
 2. Anonymous30/9/13 12:57

  hamppupaita :-D mut kiva se on silti! ihanat värit

  ReplyDelete
 3. Ihana toi paita vaikka pikku kämmi käynykki sen kanssa, haha :-D

  ReplyDelete
 4. kukka kun kukka, kähee paita enivei :-D

  ReplyDelete
 5. Vau mitä kuvia ja kaunis kukka(:-D)paita!!

  ReplyDelete
 6. Voi hitsiläinen, kun en ole ehtinyt yhtään kommentoimaan sun postauksiin! :-( Luin tänään kaaaikki lukematta jääneet ja voi että olisin halunnut kommentoida jokaikiseen :-) Oot kyllä niin taitava kuvaaja ja sun höpinöitä on ihana lueskella! ♥ Keep going!!

  + Hahahaa toi paita! :-D Upea olet!
  + + Ihan mielettömän ihana tää sun uus ulkoasu! ♥ Voikun ittellänikin riittäis aikaa omani muokkaamiseen... :s Nooh, ehkä sitten syyslomalla!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. hahaha hyviä kukkasia on XDD!

  ReplyDelete
 8. Anonymous30/9/13 16:04

  heh, näyttäs tosiaan olevan vähän muuta kuviota mitä aluksi kuvittelit, mutta kovin persoonallinen ja mystinen paita, tykkään :)

  ReplyDelete
 9. :--D hahah, kukkapaita

  ReplyDelete
 10. Anonymous30/9/13 18:17

  ah ooot nii tollane oijjoi

  haluisin lähtee lukion jälkee (oon nyt abi) ulkomaille opiskelee, ni onks sul mitää vinkkei tai saaks sielt kavereit sit ku mua pelottaa et eristäydyn siel iha eikä kukaa puhu mulle :D ja paljo sä pakkasit tavaraa mukaa ku sä lähit tonne austraaliaa? :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous30/9/13 18:46

  Muokkaatko sun kuvia? Jos muokkaat niin millä ohjelmalla?

  ReplyDelete
 12. aaaaaaaa nauroin tolle viimeselle lauseelle!! :DDd joo ei taida olla ihan niitä pirtsakoita kukkasia tossa paidassa mut ei kai toi nyt kauheen kaukanakaa oo! :----D

  ReplyDelete
 13. Yep, ei oo ihan pelkkiä kesän kukkasia... :)

  ReplyDelete
 14. Anonymous30/9/13 21:04

  oot niin kaunis :) ja on kiva lukea sun ulkomaan kokemuksista kun on helppo samaistua niihin; itsekin muutin juuri ulkomaille, tosin opiskelemaan yliopistoon (ja vähän lähemmäksi ja viisaana ihmisenä kielellä, jota en kyllä ehkä ihan niin hyvin osaa kuin pitäisi... :D).

  pari asiaa mitkä mua itseäni kiinnostaisi tällaisena ihme lifestyle-intoilijana olisi seuraavat: ihonhoito, dieetti ja meikkaus. Voisitko mitenkään kertoa näistä aiheista omalla kohdallasi? :) ja entä tuo ammatti, aiotko lähteä vielä opiskelemaan vai haluatko jäädä(/siirtyä myöhemmin) kuva-artesaanin hommiin? jos haluaisit opiskella, hakisitko opiskelemaan jotain nykyiseen koulutukseesi liittyvää esim. graafista suunnittelua vai vaihtaisitko kokonaan alaa? mikä on "unelma-ammattisi" (jos sellaista on) ja mistä muutenkin unelmoit elämässä?

  anteeksi, olen hyvin kiinnostuvainen ihminen ja sä vaikutat mielenkiintoselta kyselykohteelta :D

  ReplyDelete
 15. I love your pictures, so inspiring!

  ReplyDelete
 16. ''tarkemmin katottuna noi taitaa olla jotai ihan muita kukkasia?'' hahah oot ihana XDD

  ReplyDelete
 17. Anonymous4/10/13 19:38

  Miksi et vastaa näihin kommentteihin mutta uudempien postausten vastaaviin kyllä? :--(

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!