2014/06/04

sateen ropinaa


tuomio7 tuomio5tuomio3 tuomiotuomio4
uudet tennarit Zara muu asu second hand
Tervee! Pitkästä aikaa vähän erilaisissa maisemissa otettuja asukuvia..nää on nimittäin Helsingissä otettu! Eli kyllä, meikäläinen palasi tossa viikko sitten takas tänne kylmään kotiSuomeen :-) Vähän olin järkyttyny kun katoin koneen ikkunasta ulos laskeuduttaessa kun siellä oli ihan kylmää ja sumuista - mä olin nimittäin kuullu villiä huhua että edellisenä viikonloppuna oli ollu +30 astetta !? No ehkä se tästä haha..

Ausseihin pitäis varmaa tässä kesän lopulla sitten lähteä takasin, lentoja alan kattelemaan sitten kun saan viisumista varmistuksen (tai kai se pitäis ensin tilatakin mutta kaikki aikanaan hehe). Ensin tietysti nautitaan juhannuksesta, kesän festareista, kavereista jota on ollu ihan kauhea ikävä, pitkistä ja valoisista päivistä yms yms..

Nyt tuolla näyttää aika valosalta nii voisin hilpasta salilla käymään että olis sitten tullu tehtyä ainakin jotian järkevää tänään..muutenhan tää mun kesäkuu menee aikalailla vaan lomaillessa. Aattelin lukea kirjoja, postailla taas niin paljon että saatte yliannostuksen musta, pyöriä mun siskon nurkissa Helsingissä ja sitten mökkeilemässä..Heinäkuussa sitten taas jotain duunikeikkaa festareitten ja tapahtumien muodossa.

Ainiin ja otin tossa eilen uuden tatskan! Laitan siitä jotain parempaa kuvaa sitten kun se on vähän paremmin parantunu, mutta pientä esimakua voi kurkkia blogin facebook sivulta täältä.

ENG: Hi! I´m now back in Finland for a few months until I fly back to Australia! I´m planning to enjoy the finnish summer with all the barbecues, long and bright days, best friends, festivals etc etc. Going to be a great summer altho the start has been a bit too rainy...to be honest it doesn´t really surprise me haha :-D Oh and btw, I took a new tattoo yesterday! I will post a good pic of it when it´s healed but you can check a sneek peak photo here if you like! Take care xx

23 comments:

  1. Ihana kuulla susta, sun teksti sai mut jotenkin tosi pirteeks ja haha ite kans lähössä salille kohtapuoliin:-D Kivoja kuvia myös, tykkään kauheesti sun tyylistä& ootan postauksii jo kovastiiiii! Mikä ylistyskommentti...:-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi mäkään en malta oottaa et pääsee taas postailun makuun! uus kone pitäis tulla täs ihan pian nii sit pääsee kunnolla tykittämään hehe :D nyt lainaan mun siskon konetta nii pääsee vähän alkuun!

      Delete
  2. Mitkä oli fiilikset ku palasit Suomee? :-) Ihana toi tatuointi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aika epätodelliset fiilikset oli! :D en jotenkaa tajunnu et vuos meni niin nopeesti! oli tosi kiva nähä heti kaikkia kavereita yms mut kyl mä sinne ausseihin kaipaan kuitenki..:)

      Delete
  3. Suomen kesä voi olla aika järkytys Aussien jälkeen, koita kestää... ;) Kiva blogi, selasinkin postauksia läpi ja pitää palata paremmalla ajalla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee tervetuloa takasin sitte vaan! ;) ja on tää kesä ainaki tähän mennessä ollu ihan ok..hehe! :D

      Delete
  4. Anonymous4/6/14 15:18

    oiii postaus! ja ihania kuvia JA TOI TATSKA!!!! oon itekki kelannu et reides tatska olis iha sikajeeeeeees

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi itekki oon kyl aika fiilareissa siitä ^___^

      Delete
  5. Anonymous4/6/14 20:14

    Ihania kuvia, ihmettelinkin ensin että eipä näytä yhtään Australialta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe onnistuin siis yllättämään! ;D

      Delete
  6. just tänään mietin pienessä mielessäni, että voi vitsi miksei susta kuuluu mitään mut jesjes täällähän sä! :-) ja hei haluisin kysyy pari jutskaa ku oon kans ite miettiny Ausseihin lähtöö (lähinnä siis töihin johonki ja muuten vain elämään), että ooksä tällä hetkellä minkää järjestön kautta siel, tai siis olitko? ku sähän olit eka aupairina mut en aatellu aupairin hommia, vaan ihan perus mitä siel nyt voi tehä, jotain helppoa, mut sais edes vähän rahaa elämiseen! ja jos et ollu järjestön kautta nii miten hommasit asuinpaikan noin kauaksi aikaa ja hankiksä töitä vaan kysymällä eri paikoista? :-D anteeks nää monet kysymykset, mut tiiän että sä osaat vastata näihin ees jotenki ku oot kumminki ite just ollu siel! :-) ja hyvää kesää sinne päin Suomee, toivotaan et säki saat nauttia viel niistä aiemmistä helteistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. en ollu minkään järjestön kautta! :) etin sen aupair duunin aupairwolrd sivuston kautta, aiheesta kirjottelinki enemmän tässä postauksessa (vaikka et nyt aupairiks haluukaa nii kyl tosta postauksesta varmaa jotain vinkkejä saa irti ihan ylipäätänsä hehe :D) :

      http://kristakuparinen.blogspot.fi/2013/10/elamaa-aupairina-toivepostaus.html

      ja töitä sain ihan vaa kyselemällä ja olemalla sinnikäs :) ausseissa pitää olla aika "innokas" niin sanotusti jos haluu töitä, ei niitä kiinnosta jos vaa lähetät hakemuksen vaa pitää olla aktiivisesti yhteydessä ja kysellä miten hakuprosessit yms. etenee. Munki työpaikka olis menny ihan ohi multa jos en olis käyny siellä paikan päällä näyttäytymässä kerran jos toisenki..kai ne aatteli et ei tästä tyypistä pääse eroon joten pakko kai se on palkata hahah :D

      Delete
  7. Anonymous6/6/14 14:19

    Miten rahoitat sun aussireissut, esim. lennot ja elämisen? Töitähän sä siellä taidatkin tehdä, mutta kun tuntuu että pelkkä viisumi, lennot ym. tollanen maksaa jo älyttömästi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihan töissä käymällä ja säästämällä :) esim. aussien lentolippuihin, viisumiin yms. olin säästänyt pikkuhiljaa vuoden ajan. Nyt ausseissa ollessa tein sit aina 3 työtä samaan aikaan joten siinäkin sitten ehti säästää sitä massia :)

      Delete
  8. Anonymous8/6/14 01:31

    voitko suositella pääkaupunkiseudult hyvii kirppareita yms mistä ostat käytetyt vaattees:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tykkään käydä kirppistapahtumissa - niistä löytää mun mielestä parhaat! nyt ens sunnuntaina on esim. kallionpuistokirppis taas, sen tapahtuman löydät tästä linkistä jos kiinnostaa:

      https://www.facebook.com/events/274330609416133/?fref=ts

      + valtterin kirppis oli hyvä sillon ku se vielä oli, kattilahallin kirpparilla oon kans käyny ja sit tietty perus uffit yms kannattaa välillä kierrellä, just mm. löysin ihan uudenveroset dr.denim farkut 9eurolla uffista..:) Mut tän asun vaatteet on kyl aussien kirppareilta löydetty pääosin!

      Delete
  9. Anonymous8/6/14 22:57

    https://www.youtube.com/watch?v=VJ6ofd0pB_c

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee hyvä biisi!! kiitti vinkistä :)

      Delete
  10. thanks sweetie! xx

    ReplyDelete
  11. You're so beautiful xx

    ReplyDelete
  12. Anonymous10/6/14 22:25

    sulta kysytään tätä varmaa kokoaja (sori), mutta millä oot tehny ton bannerin :33

    ReplyDelete
  13. Such a comfy look! This scarf looks so lovely and soft :)

    www.dodolce.com

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!