2015/03/24

my room

huone13huone9huone18huone10huone12huone6huone8huone14huone2huone11huone7huoneehuone17huone16huone4huone5huone15

Siinäpä mun pala tästä kimppakämpästä! Tai ainakin nyt vielä tän viikon loppuun, sillä silloin meille muuttaa uusia kämppiksiä (tää huone tulee olemaan sun Jolante!) ja tehdään vähän muutoksia huonejakoihin. Muutos aina piristää ja ite ainakin tykkään organisoida ja sisustella asioita uusiksi :-)

Mutta joo tosiaan, meidän kolme muskettisoturia hajoaa nyt vähän eri suuntiin - Veera lähtee toisen vuoden viisumin perässä keräämään mansikoita tai banaaneita (tai ihan mitä nyt sattuukin keräilemään) ja Riina muuttaa poikaystävänsä kanssa asumaan. Tuntuu, että yksi aikakausi on taas ohi. Meillä on ollut ihan eeppistä tää meidän kämppiselämä enkä vaihtais siitä hetkeäkään pois. Välillä on ollut sellainenkin olo, että onkohan meillä vähän liiankin kivaa haha..outo käsite mutta hyvin osuu toteen meidän kohdalla :-D Nyt ollaan kaikki vähän rauhotuttu ja keskitytään kukin tahoillamme säästämään rahaa. Kyllä tää matkustelu tulee pirun kalliiksi, nimimerkillä just kattelin lentojen hintoja Suomeen..jaiks!!

Mitäs te tykkäätte huoneesta? Koko kämpästä laitan kuvia sitten jossain toisessa postauksessa kun nyt kuvaushetkellä siellä oli vähän turhan sotkuista..t.ikuinen siivousnatsi

36 comments:

  1. Näyttää kyllä ihan superkivalta! Varsinkin toi parveke, ihanan tommonen cozy!

    ReplyDelete
  2. Älyttömän kivalta näyttää toi! Oon miettiny Espanjaan muuttamista välivuoden ajaksi. Mitä mieltä oot kannattaako vuokrata kalustettu kämppä ( joka on vähän kalliimpi) vai sitten kalustamaton? Ootteko ite hankkinu kaikki kalusteet paikan päältä vai oliko asunto valmiiksi kalustettu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalustettu ehdottomasti! ei tarvi turhaan alkaa stressaamaan kaikista kalusteiden ostosta/niiden myymisestä sitten kun taas muuttaa :) ellet sitten ihan johonkin maailman pienimpään yksiön luukkuun muuta mihin ei tarvisi edes paljoa kalusteita ostaa..hmm..ite oon siis vuokrannu ton meijän kämpän kalustettuna ja sitten sisustellu sitä vähän kaikilla pikkujutuilla!

      Delete
  3. Mikä parveke! ihana :-)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kiitos paljon! se on kyllä saanu paljon kehuja kaikilta vierailta..:)

      Delete
  5. En.Kestä!!!! Ihan törkeen kotoisa, ihana, sun tyylinen, haluun hyppää tonne parvekkeelle än yy tee nyt!!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo loikkaa tänne ausseihin pliiiis?! <3

      Delete
  6. Ihaaaana toi "parveke" ja muutenki ihanan näkönen luukku sulla! Mahtavaa että eksyin taas piiiitkän ajan jjälkeen sun blogiis<3

    rolssi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tervetuloa vaan takaisin kurkkimaan mun juttuja :)

      Delete
  7. Onpa nätin näköistä! Superihania kuvia :)

    ReplyDelete
  8. kirkasin ääneen ku näin tuon parvekkeen!!! muutan australiaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe toi on niin hassua ku käy noin! mäki aina välillä kirjahtelen yksikseni jos nään jotain tosi huippua :D

      Delete
  9. haluutko kertoo että mitä siis teet ausseissa? :o ja kauanko aiot viipyä ja näin. multa menny täysin ohi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://kristakuparinen.blogspot.com.au/2015/03/onnellisuusasioita.html

      tässä postauksessa vähän selvensin tän hetken kuvioita :)

      Delete
  10. Näyttää kyllä tosi ihanalta! ihan sun näköistä :)

    Picture Me

    ReplyDelete
  11. Herranjestas miten suloinen sisustus! Etenkin silmää miellyttää noi sängynpäätyyn kiedotut pallovalot ja partsin(?) tunnelmallinen tyynyasetelma ja kasvikokoelma :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ne on munki lemppareita ^__^

      Delete
  12. Aivan järjettömän ihana sisustus! Sulla on kyllä niin silmää tollasille asioille. :3 käyn jatkuvasti ihastelemassa näitä kuvia ja koko sun blogia muutenki!

    ReplyDelete
  13. Anonymous25/3/15 14:16

    Ihana!:) törmäsin sun blogiin hiljattain ja huomasin et majailet samalla mantereella! Oot vissiinki tehny jo toisen vuoden farmit - olisko antaa mitään vinkkejä paikasta? Itellä olis edessäpäin pian heh. Missä päin asustelet nyt?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä olin Barossassa mun farmihommia hoitamassa (about tunnin ajomatka Adelaidesta) mutta en nyt erityisesti osais sitä suositella..ihan hirveesti ei siellä farmihommia tuntunu olevan! Kannattaa kurkata "Australian Suomalaiset" facebook ryhmästä ihmisten suositteluja, siellä on ollu paljon keskustelua aiheesta :) Ja asun nykyään Perthissä!

      Delete
  14. Siis toi on about mun unelmien huone! Oh my ihana <3

    ReplyDelete
  15. Vitsi ihana huone, ihana toi parveke ja kartta seinällä. :-)

    ReplyDelete
  16. Anonymous26/3/15 20:57

    Uijjui ihanan näköstä!!! Ei hitsi sun elämä kuulostaa iha överi siistiltä en kestä

    ReplyDelete
  17. Anonymous29/3/15 16:27

    kalenteri bongattu! mullaki se on kovassa käytössä:) ihanan näkönen huone ja niin kodikas! mistä oot ton karttajulisteutun hommannu? mistä muutenki oot hankkinu noi kaikki tavarat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalenterihan se siellä! :D Kartta on meiltä töistä hommattu, en tiiä saako noita mistään suomessa :/ Tyynyt on melkeinpä kaikki kirppareilta (mustavalkoset Ikeasta) ja pääkallopullo sekä antiloopin pää Typo nimisestä liikkeestä täältä Ausseista. Muuten kaikki taitaaki olla Ikeasta tai kirppareilta :-D

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!