2015/05/31

Adelaide Gilles Street Market

gilles1gilles9gilles2gilles10gilles7gilles6gilles3gilles5gilles8gilles4  

Gilles Street Market / Official Website

Menovinkkejä Australiaan part 4506! Naurattaa vähän, sillä en tosiaankan tiedä kuinkahan moni näistä loppujenlopuksi mitään hyötyy (ellette te kaikki nyt suuntaa samaan syssyyn tänne puolelle maapalloa) mutta kai näistä nyt jotain iloa kuitenkin on :-) Elikkäs elikkäs! Silloin Adelaiden huudeilla asuessa (reilu vuosi sitten) käytiin pariinkin otteeseen kaupungissa pyörähtämässä, ja siellä oli kyllä paljon kivaa tekemistä! Adelaide on taas yksi niitä kaupunkeja, missä täytyy tietää mihin menee ja missä on meininkiä, jotta siitä saisi parhaimman ilon irti. Paikalliset kamut mulle kerran vinkkas, että täällä järjestetään aina parin viikon välein tommonen Gilles Street Market, jossa nuoret suunnittelijat/pikkumerkit/vintage myyjät myyvät vaatteitaan, sekä se ns. 'tavallinen' kansa omia kirppisjuttujaan. Dj on myös paikalla soittamassa hyviä poppeja sekä useita herkullisia ruokakojuja näkyi ympäriämpäri. Taidettiin siellä jotkut smoothiet juoda jos en ihan väärin muista..Hinnat oli mun mielestä ihan kohtuulliset, ite maksoin mun ostoksista about 5-20€/kpl. Jotkut noista oli aika kalliita merkkejä, mistä oon ainakin ite valmis maksamaan vähän enemmän. Täältä siis järkevään hintaan vähän fiinimpiäkin juttuja!

Yleisesti ottaen täällä Ausseissa mulla on ollut jonkun verran ikävä sitä sellaista Suomalaista kirppiskulttuuria. Täältä kun ei löydy mitään itsepalvelukirppiksiä ja kirppistapahtumiakin on varsin vähän verrattuna asukasmäärään. Hyvä puoli taas näiden kirppiskulttuurissa on se, että tänne tullaan myymään vaan sellaista oikeasti myyntikelpoista ja siistiä tavaraa, eikä etenkään tälläisissä tapahtumissa tarvitse etsimällä etsiä mitään kivaa..päinvastoin meinasin raahata tuolta kaiken mukaan..haha..Hyvät ja huonot puolet siis molemmissa! Täällä Perthissä ollaan muuten kanssa käyty yhessä ulkoilmakirppis hommassa, Melville Markets tais olla sen nimi ja se järkätään joka sunnuntai, jos en ihan väärin muista..Siitä vaikka kuvia ja juttua joku toinen kerta.

Semmosta tänään! Huomiseksi oon ajastanut teille yhen throwback Margaret River postauksen :-)

6 comments:

 1. Vaikka itse en olekaan (valitettavasti) ihan lähitulevaisuudessa Ausseihin suuntaamassakaan, on näitä vinkkipostauksia silti kiva lukea! Kiinnostavampia kuin esimerkiksi menovinkit täällä Suomessa, sillä aussimeininki vaikuttaa niin raikkaalle ja rennolle ja noh, ihanan erilaiselle :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla että ei häiritse tämmöset "turhat" vinkkipostaukset :D hehe kiitos<3

   Delete
 2. Tosi kivan näköstä ja pirteitä kuvia:-) Aivan ihana tuo ananas croptop!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) harmi vaan, että oon tainnu antaa ton croptopin pois..hmm

   Delete
 3. Anonymous1/6/15 12:15

  oihhh mitä kuvia taas!! vitsi mä nii tuun sinne

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!