2015/06/02

kohta Suomeen!!

pieni9pieni7pieni6rannalpieni2pieni8pieni5rannal1rannal45rannalla44

Tervehdyyyys! Ihan ensiks kiitos kaikille kommentoineille edelliseen postaukseen, kiva tietää että siellä on vielä edes jokunen tyyppi lukemassa mun höpötyksiä ;-D No mutta. Asiaan. Tänään mulle on ollu todella touhukas aamu, heräsin viiden aikoihin ja aloin touhoottaa miljoonaa asiaa jotka oli jääneet rästiin kun olin kipeenä. Nyt alkaa hommat olemaan aika hyvin plakkarissa, vielä pitäis mun viikon Balin reissua silmälläpitäen varata jonkinlainen majotus, mutta sen ehtii myöhemminkin tänään. Sainpahan kaikki kurjat, "pakolliset" asiat hoidettua ensin alta pois niin voi keskittyä noihin kivoihin juttuihin. Jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy jotain Bali asiantuntijoita, niin vinkkejä saa heittää kehään! Oon siis kerran aikasemmin ollut siellä, mutta musta tuntuu, että paljon jäi näkemättä. Sanomattakin selvää, että oon aika innoissani tästä viikon lomamatkasta :-)

Alunperinhän mun piti tulla suoraan täältä Suomeen, mutta matkat tuli halvemmaksi lentää Balin kautta, joten päätin ettei viikon auringossa löhöily oo koskaan tehnyt kenellekkään vahinkoa..Sinne siis about kolmen viikon päästä lähtö ja Suomessa pitäis sitten olla ihan heinäkuun alussa! Jännää! Miten se vuosi taas vierähtikin niin nopeesti? Paljon on ehtinyt sattua ja tapahtua, blogi on jäänyt siinä tohinassa ihan vailla huomiota...Loppujenlopuksi otan sen vaan merkkinä siitä, että eletty elämä on ollut liian mielenkiintoista, että siitä olisi ehtinyt kokoajan raportoimaan internetin ihmeelliseen maailmaan.

Viimeiset viikot ennen Suomen visiittiä aijon keskittää työnteolle, kavereiden näkemiselle ja uuden ihmissuhteen vaalimiselle. Kyllä! Aplodeja! Rumpujen pärinää! Raketteja ja konfettisadetta! Mulla on uus ihana mies kuvioissa! Oon siitä aika innoissani :-) Heippahei kaikki entiset urpot, tää uus oon keeper.

Noni tulihan taas jauhettua asiaa aasista kukkaruukkuun. Huomiselle ajastan teille yhen postauksen valmiiks kun oon nyt näin toimeliaana kahvipärinöissäni haha.. huomiseen siis tyypit xx

25 comments:

  1. Oot kyl iha hemmeti upee mimmi!

    ReplyDelete
  2. Heippa Krista! Kaipaat ilmeisesti vinkkejä Balille. Asuimme miekkoseni kanssa siellä viime syksyn ja kivoja paikkoja tuli nähtyä vaikka millä mitalla..Uluwatu hienoine rantoineen on ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Suosittelen etenkin Bingin beachia, jossa nautimme muutaman kerran erittäin maukkaan aamiaisen ihan rannan tuntumassa. En muista kahvila/ravintolan nimeä, mutta menulta löytyy mm.erilaisia smoothieita, täytettyjä leipiä sekä puuroja, kaikenlisäksi luomuna. Toinen ravintola, jota suosittelen on Kutalla sijaitseva Pronto Pizza. Ravintolaa pyörittää italialainen mies, joka todella osaa pitsan teon. Rankkasimme kavereidemme kanssa kyseiset pitsat helposti maukkaimmaksi pitsoiksi mitä olemme koskaan maistaneet. Rantsuista voisin suositella Finn's beach clubia Uluwatussa sekin. Kyseiselle klubille ostetaan liput, jotka olivat muistaakseni 10-15e sisältäen saldoa syömiseen, sekä aurinkotuolien vapaan käytön. Halutessaan voi myös lainata suppilautoja, kanootin tai snorklausvälineet (sisältyy nekin lipun hintaan). Siinä muutama vinkki.Ihanaa matkaa sinulle! Bali on kyllä aivan upea saari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hei kiitos tosi paljon Anna kun viittit jakaa nää vinkit! :) ehottomasti laitan etenkin ton Finn's beachin ylös, suppailu nimittäin on mun to do listalla!! kiitos vielä!! xx

      Delete
  3. Anonymous2/6/15 13:27

    jeee uus poitsu! millo saat tietää siitä opiskelupaikasta? meetkö millo takas ausseihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. toivottavasti ihan näillä näppäimillä!! kuumeisesti kattelen mun sähköpostia jokapäivä että millon sieltä olis tullu päätöstä!! paluulippu mulla on elokuun alulle :)

      Delete
  4. Meiän pitää puhelinpalaverata vielä kun voidaan!! Jippii Lähetän sulle joka viikko vegemite suklaata suomeen ahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. just täs aattelin kuunnella ne sun ääniviestit..hehe :D

      Delete
  5. Anonymous2/6/15 15:16

    Heei ootko tekemässä sitä ''linkkaa blogisi'' -postausta vai oliko ne tavallaan vaan sellaisia lukuvinkkejä sulle ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo oon tekemässä! :D mulla on niiden blogien läpikäynti nyt puolessavälissä ja oon kirjotellu muutamia lemppareita ylös! sitä siis tulossa toivottavasti vielä tän kuun aikana mutta en nyt lähe lupailemaan mitään hehe..

      Delete
  6. Anonymous2/6/15 21:42

    Toi sun teksti on jotenki aivan ihanaa luettavaa :D Ja kuvat tietty upeita! Onnea uudesta miehekkeestä!

    ReplyDelete
  7. Anonymous3/6/15 09:32

    Äkkiä kuvia tästä miehekkeestä! ;DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo toivottavasti saadaan tänne blogin puolellekkin pian! muuten voit käydä jo instagramista kurkkimassa! :D

      Delete
  8. Sun kuvat on kyllä aivan uskomattomia! Toivottavasti blogin pito jatkuu Suomenkin puolella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo tottakai jatkuu :) kiitos!

      Delete
  9. hei mä sä ja kata = kahville?

    ReplyDelete
  10. äh, miten musta tuntuu että suomessa ei vaan sais tällasia kuvia vaikka kuinka yrittäis, siellä ausseissa kun näyttää olevan vaan AINA niin täydellinen sää! no okei, ehkä kesällä suomikin näyttää ihan kivalta, mutta nojoo, on noi maisemat siltikin erilaiset :--D ja oon kyllä niiin kade balista, koska oon vähän mietiskelly että se vois olla mun seuraava kohde. oon niin kyllästyny eurooppaan!

    ja muuten ite huomasin saman, että blogia ei vaan tullu kirjotettua vaihossa koska ei vaan ollu _aikaa_ kun oli niin paljon muuta tekemistä/elämää, vaikka sillon just ois ollu kuvia mitä jakaa ja juttuja mitä kirjotella. nykyään taas tuntuu että on liikaa aikaa kun vois kirjotella vaikka mitä, mut sit ei oo mitään mistä kirjottaa....

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!