2015/06/05

viisumijuttuja ja muita kuulumisia

sesh1sesh7sesh2sesh3sesh14sesh13sesh12seshhsesh16sesh8sesh17sesh10sesh20sesh9

Huomenta! Meikäläinen täällä töissä päivittelee blogia (vuoden työntekijä joo-o.) kun on vähän hiljasempaa näin aamutuimaan. En voi uskoa, että mulla on enää vaan parisen viikkoa töitä jäljellä!! Sitten onkin mun synttärit ja siitä seuraavana päivänä lento Balille..ei siis mitään megabiletystä tiedossa, sillä darrassa lentäminen on kuulemma jotain aivan hirveetä..

En voi muuten uskoa, että oon ollut Australiassa kohta kaks vuotta. Tuntuu, että justhan mä vasta kirjotin tän postauksen jossa suunnittelin tulevaa muuttoa maapallon toiselle puolelle. Luin noita mun vanhempia postauksia tossa uudestaan yks päivä ja vähän pisti naurattamaan, kun suunnittelin "ehkä olevani alle vuoden" Ausseissa..Täällä täyttä häkää nykyään suunnittelemassa pysyvää oleskelulupaa haha :-D On se vaan niin, että mun elämä ei ikinä mee suunnitelmien mukaan.. Ainoat suunnitelmat mitä mulla tällä hetkellä on (ja minkä todella toivon toteutuvan) on se, että mä Suomen visiitin jälkeen palaan Ausseihin opiskeluviisumilla. Tällä hetkellä odottelen yliopistolta hyväksyntäkirjettä kylmä hiki otsalla..Sen pitäis tulla viimeistään ens viikolla! Fingers crossed!

Optimistina oon tietenkin ostanu jo lennot sun muut, pakkohan kaiken on järjestyä parhain päin. Paluu siis Ausseihin elokuun alussa, eli ehdin Suomessa pyörähtää vaan kuukauden verran. Aika täyteenbuukatulta mun kalenteri näyttää jo nyt, kun kaikkia kavereita ja sukulaisia pitäis ehtiä näkemään! Kalentereista puheenollen, ootteko jo spotanneet mun uuden kalenterin kaupoissa? Miltä se näyttää? En oo ite vielä edes nähnyt sitä livenä haha..Äiti on mulle yhen pistäny postissa pikana tulemaan, joten otan siitä sitten kuvia kun se saapuu :-) Suomalaisesta voi sitä ainakin tilata jo, tässä linkki, jos kiinnostelee.

Sellasta tänään! Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille xx

32 comments:

  1. Anonymous5/6/15 08:21

    Siis mikä sun kalenteri? =O

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä oon suunnitellu lukuvuosikalentereita jo pari vuotta putkeen :) uusin on nyt kaupoissa!

      Delete
  2. Eei vitsi, tuleeko sulta uus kalenteri? Mulla on ollu nyt se edellinen sun suunnittelema ja miettiin tässä just että millasenhan sitä ostais taas syksyllä ku koulut alkaa. Enää ei tarvi miettiä :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo se on jo kaupoissa :) hihi jee!

      Delete
  3. Kääk, kattelin just olisko näkyny kalentereit (olikohan viime viikolla), mut ei ainakaa viel myymälässä ollut sillon. Täytyy nyt käydä tiirailemassa :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyt ainakin näyttää että itäkeskuksessa, kampissa ja aleksi 23 pitäis olla! :)

      Delete
  4. Haha, täälläkään ei elämä koskaan mee suunnitelmien mukaan... Piti olla Uudessa-Seelannissa vaan puoli vuotta ja sitten mennä yliopistoon, ja oli vielä kaukosuhdekin aluksi, mutta no, mieli on vähän muuttunut haha. Saa nähdä minne päädyn (ja milloin)!

    Mutta enivei, ihanaa kun oot taas päivitelly :) kivoja kuvia ja toivottavasti posti tuo hyviä uutisia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. toi on just parasta kun ei tiiä että mihin päätyy ja milloin! se on sitä vapauden tunnetta parhaimmillaan :)

      Delete
  5. Löysin blogisi pari kuukautta sitten ja siitä lähtien olen aina tullut lukemaan uudet postauksesi :) Kuvasi ovat todella hienoja ja elämästä Australiassa on kiinnostavaa lukea, sillä haaveilen itsekin muuttavani sinne ainakin hetkeksi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tervetuloa lukemaan! :) yritän päivitellä taas vähän useammin hehe..

      Delete
  6. Anonymous5/6/15 14:16

    Bongasin sun kalenterin jo toukokuun lopulla Suomalaisesta. Oli pakko napata heti mukaan, kun edellinenkin kalenteri oli niin hyvä! Ja hyvältä tää uuskin näyttää. :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous5/6/15 15:19

    Oijoi uus kalenteri!!!! Pakko käydä noukkii

    ReplyDelete
  8. Anonymous5/6/15 15:56

    eiiii vitsinpimpulat mitä kuvia! pidä säki kiva vklp :-)

    ReplyDelete
  9. Voi että miten ihania kuvia taas kerran! Täältä Suomen "kesästä" käsin ei voi kuin kadehtia, miten paljon käyttöä siellä olis kaikille kevyille, valkosille kesämekoille ja lirteille. :D Pidän peukkuja, että pääset siellä yliopistoon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo täällä suomessa nyt ollaan ja ei voi muuta sanoa kun että "mikä kesä?" hahah...:D

      Delete
  10. Olinkin jo viime vuonna kattellut sitä sun kalenteria ja harmittelin sillon kun olin jo kerennyt yhden ostamaan. Päätinpä siis heti mennä hankkimaan itselleni nyt tän uuden, kun sain tietää että semmonen on. Ja hyvältähän tuo näyttää! :)

    ReplyDelete
  11. Anonymous5/6/15 23:29

    mun sanat ei riitä enää kuvaileman miten upeita kuvia sun blogissa on.. ihan uskomattoman kauniita! mistä oot ostanut tuon jättimäisen viltin? mina tahtoo kanssa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on mun kaverin, muistaakseni se sano että on ostanu sen jostain paikallisesta kaupasta joskus :)

      Delete
  12. Anonymous6/6/15 03:49

    Hei mikä pankkikortti sulla on siellä käytössä? Toimiiko visa electron? Ja mikä kännykkäliittymä sul on käytössä pitikö vaihtaa eri numeroon ku suomessa? Mulla on about tuhat kysymystä enkä saa unta

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulla on paikallinen pankkikortti sekä paikallinen puhelinliittymä :) mun suomikortti toimii myös ausseissa (eli visa electron) mutta tulee kalliiks käyttää sitä kun siitä menee aina vähän nostokuluja yms kun sitä käyttää. Eli jos oot tulossa vaan lyhyelle lomalle niin pärjäät ihan suomikortilla ja suomiliittymällä, kannattaa toki tarkistaa mitkä ulkomaansoittohinnat sun liittymässä on, saattaa tulla tosi kalliiks. Prepaid liittymiä saa täältä halvalla ilman mitään soppareita. Suosittelen siis sitä jos oot vaikka vaan muutamanki viikon :) Pankkikortteja taas saat kun marssit vaan johonkin pankkiin (itellä on esim Commonwealth) passin kanssa ja avaat tilin. Kortti tulee yleensä postissa viikon sisään.

      Delete
  13. Anonymous6/6/15 10:04

    mistä toi iiiihana kangas on? oon metsästäny tollasta seinäkangasta kissojen ja koirien kanssa jo monta kuukautta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kokeileppa vaikka ebayta! :) sieltä tuntuu löytävän aina kaikkee tommosta!

      Delete
  14. I wish you wrote in English as well :( But the pics look amazing, as always!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know I'm just so lazy!! haha..:D

      Delete
  15. Anonymous9/6/15 09:05

    Kuinka helposti siellä saa töitä ja millane cv täytyt olla??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannattaa googlata "Australia CV example" tms niin löydät eri aloille erilaisia esimerkkejä :) ja työtilanne on iha hyvä ausseissa, riippuu tietty tosi paljon mitä hommia etit! aika laaja kysymys!

      Delete
  16. Ihana lukea sun blogia. Mun haaveena on myös joskus päästä Ausseihin pyörimään joksikin aikaa. Millanen uusi kalenteri on tullut? Pöytäkalenteri ois kiva saada sillä toimistotyössä se on kovin kätevä. Ilman kalenteria en osaa enää elääkkään. Mukavaa kesää sulle ja nautihan nyt Suomen suvestakin sen minkä kerkeät turhia stressaamatta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.suomalainen.com/lukuvuosikalenterit/lukuvuosikalenterit/lukuvuosikalenteri-15-16-sku-p6438260007783

      tuolta voi kattoa saatavuuden tilannetta/tilata netin kautta :)

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!