2015/08/27

Lancelin sand dunes

blogilancelin1lanelin2lancelin3

Hellurei ja hellät tunteet! Terveisiä "talvisesta" Perthistä..tänään oon mm. viettänyt aamupäivän aurinkoa ottaessa rannalla, asteiden hipoessa kahdenkymmenen parempaa puolta. Ei valittamista. Muutenkin nyt rullailee oikein nasevasti, kämppä (tarkemmin sanottuna huone) on saatu hommattua ja muuttolaatikoita saakin jo tänä sunnuntaina alkaa roudailemaan. Löysin tän aivan ihanan paikan Flatmates sivustolta (note niille jotka on ikinä Ausseissa ettimässä vuokrakämppää/huonetta) ja mulla tulee olemaan kämppiksinä kaksi reilu parikymppistä muijaa jotka vaikuttaa ihan huipuilta! Tosi kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin :-) Huone itsessään ei oo mikään megaiso, mutta mulla nyt ei hirveesti omaisuutta olekaan. Talo on tosi tilava muuten, isolla etu-ja takapihalla varustettuna. En malta oottaa, että pääsen tekemään talopostausta!

Mitäs sinnepäin kuuluu?

7 comments:

 1. Anonymous27/8/15 11:49

  Voitko tehä kattavan postauksen Balista (ja jos oot käyny lähisaarilla siellä)? esimerkiks missä suosittelet käymään, mitkä on näkemisen arvosia, suositteluja yleisesti ja kaikenmaailman vinkkejä!!

  ReplyDelete
 2. Ei hitto mitkä näkymät!!!

  ReplyDelete
 3. Gorgeous photos and amazing location! :)

  www.dodolce.com

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia! Varsinki toi keskimmäinen, oot jotenki vähän semmosen kohtalokkaan näköinen :) Tosi makee.

  ReplyDelete
 5. Anonymous27/8/15 17:57

  AAAH mitä kuvia taas kerran!! Ihanaa ku vaikutat nii onnelliselta siellä:) Ite oon syksyllä lähös ausseihi wh viisumilla, tulee varmaa olee siistiä!!

  ReplyDelete
 6. oh my, mitä kuvia! UPEITA!

  ReplyDelete
 7. Upeita kuvia!!! Mistä otettu?

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!