2015/08/12

Perth Hills

shuni3krista5krista8shuni7bushkrista9krista7shuni1krista3krista2shuni4krista10krista6

Moikka ihanat! Mitäs sinne kuuluu? Mulle ainakin kuuluu rankkaa paluuta arkeen :-D Aikaeron ja Perthin kylmyyden johdosta oon onnistunu tartuttamaan itteeni jonkun flunssan, mutta silti oon tehny töitä ja hoitanu asioita ihan hullun lailla. Tänään sain vihdoin vahvistettua koulusuunnitelmat, joten huomenna pääsen laittamaan paperit sisään mun viisumista..tälleen sopivasti "ajoissa", kun nykyinen viisumi vanhentuu ensi viikon alussa..hups. Kämppiäkin on tullut kateltua ja ensi viikolla parikin näyttöä rustattu kalenteriin..tänään sitten autokaupoille! Toivottavasti tehdään hyvä diili. Itehän en ymmärrä autoista hölkäsen pöläystä - jos mun pitäis ite valita minkä ostan nii ottaisin vaan sen hienoimman näkösen haha. Onneks nää miespuoliset ystävät tietää jotain moottoreista sun muista tärkeistä..

Duunit on taas lähteny hyvin käyntiin ja koko viikonloppu meneekin sitten sorvin ääressä. Tänään oon tehnyt puolestaan vähän erilaisia hommia, sillä mut buukattiin taas tekemään katalogikuvausta yhdelle vaatefirmalle, mikä on aina tosi kivaa! Valitettavasti en niitä kuvia voi täällä oikein jakaa, sillä se mallisto ei oo vielä julkaistu :-( Tässä kuitenkin jotain kuvia mitä eilen näpsittiin Shannaen kanssa, kun tehtiin pieni päiväretki Perth Hillsseille. En ollutkaan aikasemmin tuolla käynyt, joten oli ihan kiva mennä vähän pällistelemään maisemia.

No mutta. Nyt sitä autoa ostamaan, moro!

8 comments:

 1. Ei luoja mä vaan rakastan näitä sun kuvia! Pakko kysyä, että muokkaatko sää näistä tällaisia vähän rakeisia ja "räsyjä" jotenki? :D Just siitä tykkään kun sun kuvat on aina persoonallisia ja erilaisia ja sulla on selkeä oma tyyli kuvissa. Mietin vaan, että "pakko" sun on kai tarkoituksella tehdä näistä tällaisia kun kuitenkin osaat kuvata ja on hyvät välineet yms, etten keksi mitään muuta syytä miksi nää ois muuten aina tällaisia valosta ja kaikesta riippumatta :D Jos ymmärrät mitä meinaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha hyvin huomioitu! :D joo mä oon suuri filmikuvien fani ja jotenki mulle on siitä tarttunu sellanen tyyli muokata kuvista vähän "vanhemman" näkösiä erilaisia kikkoja käyttäen photarissa :) kiitos<3

   Delete
  2. Hyvää työtä kyllä :) Ootko koskaan tehny ennen&jälkeen postausta? En tarkota, et pitäis kokonaan avata sitä mitä teet ja miten, mut ois mielenkintosta nähä ees alkuperäset kuvat :)

   Delete
  3. oo joskus joo! tasta on nyt kylla jo jokunen aika, vois teha uuden vastaavan tassa piakkoin! :)

   http://kristakuparinen.blogspot.com.au/2012/02/no-nyt-niita-muokkausjuttuja.html

   Delete
 2. Tosi kauniita kuvia, ootte molemmat nii kuvauksellisia! :-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous13/8/15 13:11

  Aivan upeita kuvia!!

  ReplyDelete
 4. Anonymous15/8/15 22:07

  Voii Krista mä rakastan sun blogia ! Kuvat, tekstit yms.... Vaikutat nii ihanalta ihmiseltä :)

  ReplyDelete
 5. Oon lukenu sun blogia farkkulegginseistä asti mutta arvaa oonko koskaan kommentoinu.. :D mutta nyt sen teen! Sun kuvat on ihan mielettömän upeitä, näistä välittyy sellanen tunnelma että harvoin näkee! Nää saa oikein kaipaamaan syksyä, villapaitoja ja ihanaa oranssinkeltaista maisemaa :) Sä osaat ottaa kaiken irti elämästäs eikä sitä voi kun ihailla! Nauti elämästäs siellä Australiassa, niinkuin blogis mukaan näytätkin tekevän :) Kaikkea hyvää sulle xx

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!