2016/01/12

pari kivaa juttua

viikkokollaasi

Tänään oon viettänyt päivän koulussa ja taisin vähän töissäkin pyörähtää. Mun mielestä kertoo duunipaikasta aika paljon se, että mä meen sinne ihan vapaapäivänäkin ihan vapaaehtoisesti hoitelemaan pari asiaa alta pois (ja ei, en ole työnarkomaani haha). Eli parasta just nyt on mun duunipaikka, jossa pääsen toteuttamaan ja olemaan mukana isommissakin päätöksissä. Tästä vaikka lisää myöhemmin, jos jotain mun duunijutut kiinnostaa!

Toinen ihan paras juttu on kesä ja kauniit auringonlaskut. Näitä pinkkejä taivaita on nyt tullut useampaankin otteeseen ihasteltua, parasta vielä kun seurana on hyvät ystävät! Meressä uinti on myös lähellä mun sydäntä, mutta uima-allaskin menettelee (heh heh) jos ei rannalle asti jaksa raahautua. Ostin itelleni just sellasen delphiini uimalelun minkä päällä voi maata, sen nimi on Flipper (sitä en enää ota muualle kuin uima-altaalle, meinas perhana karata multa merellä..!!)

Rusketus. Ahhhhh miten paljon freesimpi olo on pienellä brunalla! Täällä Ausseissa vaan täytyy olla tosi tarkka sen aurinkorasvan kanssa ja mä oonkin just buukkaamassa mua ja Jakea ihon tsekkaukseen. Ihosyöpä on täällä ihan sairaan yleinen, joten ihmiset jotka matkustatte tänne niin oikeesti muistakaa se ainakin 30 suojakerroin!! t. äiti

Ruoka. Lomalla tuli ahmittua millon mitäkin, en osaa kieltää iteltäni mitään ja miksipä pitäiskään. Normaalisti arkena syön kuitenkin niin normaalisti, ettei muutaman viikon retostelu tunnu missään. Tänään ja eilen taas salilla, huomenna varmaan kakkubuffetissa..

Ei kai mulla muuta! En oo pitkään aikaan kirjotellu pahemmin suomeks, joten jos kuulostaa vähän oudolta niin kyllä se siitä varmaan taas alkaa pian notkistumaan (toivoa sopii) :-D

12 comments:

 1. Tuli mieleen, että voisitko joskus tehdä videopostauksen englanniksi? Haluaisin kuulla sun puhuvan englantia! Aiheena voi olla vaikka sun päivä tai ihan mitä vaan, vaikka puhuisit kenguruista :--D Niin ja onko sulle tarttunut aussiaksentti yhtään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon kauheen awkward videoilla, en tiiä miten semmonen onnistuis :D Koitetaan joku kerta! Mun aksentti on vähän semmonen sekotus kaikenlaisia erilaisia aksentteja ympäri maailmaa..joskus mua luullaan britiks, jenkiks, aussiks..mitä näitä nyt on!

   Delete
 2. Anonymous12/1/16 23:41

  Täällä ainakin kirjoitus duunijutuista kiinnostaa! Valokuvaus/graafinen suunnittelu kiinnostaa ja todennäköisesti alalle haenkin näin parin pohdiskeluvälivuoden jälkeen.. :D

  Eli ois kiva tietää miten ja mistä kaikki alkoi, kiinnostus alaan ja koulutukseen hakeutuminen? Ja miten päädyit kyseiseen työpaikkaan ja minkälaisia hommia teet?

  Kiva lukee taas pitkästä aikaa sun kirjotuksia! Omina lukioaikoina löysin sun blogin ja siitä asti oonkin seuraillut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jos aihe kiinnostaa niin voisinhan mä siitä jotain raapustella :) kiva että siellä ruudun toisella puolella on vielä porukkaa <3

   Delete
 3. Juu kirjoittele ihmeessä duunijuttuja, kiinnostaa kyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee okkei pitääpä kirjotella sitten!! :)

   Delete
 4. Anonymous13/1/16 10:23

  Töistä olis kiva kuulla lisää!! Ihan mitä vaa kirjotteletkaa ni niitä on aina kiva lukea:---)

  ReplyDelete
 5. Anonymous13/1/16 21:35

  Juuh mielellään luen työpaikkajuttuii!
  -R

  ReplyDelete
 6. Ai että sää oot ihana! Inspiroit kyllä tosi paljon ihmisiä sun blogilla. Vaikka jutut ois sellasia "tänään otin kuvan mun varpaista" -tyylisiä, niin kuvista ja teksteistä välttyy se kaikki ihana fiilis mikä sulla siellä selkeesti on.

  Ajattelin vielä vuosi sitten sun blogia seuranneena, että kuin kateellinen oon ja kuin haluaisin tollasen elämän ja näin päin pois, mutta tiesin että musta ei ois muuttamaan ulkomaille enkä ois valmis tekemään töitä semmosen unelman eteen.

  Onneksi tämä ajatustapa on muuttunut, ja nyt oon tosissaan aatellu ja suunnitellu muuttoa pois suomesta. Kiitos sulle ihanasta blogista ja siitä että annat jollakin tavalla toivoa ja rohkeutta tämmösille pelokkaille tallaajille! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana kommentti<3 hehe oot ihan oikeessa että mun jutut on just tommosia "otin kuvan mun varpaista" tasoa...jokanen tyylillään vai miten se meni :D

   kiva kuulla et oot saanu rohkeutta lähtee reissuun, mä aina asun epäröiville että ainahan sieltä maailmalta pääsee takas kotiin jos ei se ookkaan sun juttu! Sitten on ainakin kokeillu ja tietää millasta se oli :)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!