2016/05/20

on the beach in winter

kimono1blogitb2kimono2

Moikkelis koikkelis! Meikäläiselle on taas niin paljon sattunut ja tapahtunut viime aikoina, että aattelin tulla tännekin pitkästä aikaa päivittelemään. Ehkä suurin syy miksi vihdoin ja viimein avasin tän bloggerin kirjoituskentän oli se, että mun englannin kirjottaminen ei nyt luonnistu sitten yhtään ja istun luokkahuoneessa vaan tuijottamassa mun kursoria haha. Koulu on siis edelleen turhauttavaa, mutta lasken päiviä loman alkuun. Lomalla onkin kaikenmoista jännittävää suunnitelmissa mm. Japanin reissu parasta ystävää moikkaamaan! 'Innoissaan' ei riitä kuvailemaan mun tunnetilaa tällä hetkellä!! Toivotaavn vielä, että siellä olis auringonpaistetta silloin, mutta jos ei niin ei se mitään. Kyllä täällä Australiassakin vielä pärjää vaikka rusketus onkin edellisen kesän haave vain. Nää kuvat on otettu reilu viikko sitten ja valheellisesti näyttää, että jotain brunaa olis mutta eiiii se on vaan se auringonlaskun punotus ilmassa.

Täällä siis valitellaan kylmää päivät pitkät ja samaan aikaan nään snapchattejä suomesta kun porukka fiilistelee samoja lämpömittarin lukemia ihan fiiliksissä..noh kaikkeen tottuu :-D Mutta kai sitä muustakin vois puhua kuin säästä! Parit tyypit on kyselle josko multa on uutta kalenteria tulossa ja vastaus on valitettava ei. Mun kalenterin tuottaja Ajasto ei halunnut enää jatkaa sopimusta tällä lukuvuodelle, joten uutta kalenteria ei ole tulossa..tää on just tätä Suomalaista kulttuuria, että jos on jotain vähänkin erilaista niin sanotaan että se on liian suuri riski sun muuta liibalaabaa. Joten ei muuta kun Etsystä tai jostain ettimään, jos haluutte jotain perus almanakasta poikkeavaa :-) Ja kertokaa mulle jos löydätte mitään siistiä, sillä itekin tarvisin uuden kalenterin.

Viisumi asioiden holleilta hyviä uutisia - meikäläisen työpaikka vakiintui ja saan siitä nyt kokopäiväisen työn kunhan koulusta valmistun tossa loppuvuodesta. Tän työpaikan kautta saan myös pysyvän oleskeluluvan mikä on ihan huippua (ja huippukallista yhyy). Suomeen visiittiä en oo vielä suunnitellut, käydään nyt ensin Japanissa ja sitten ens vuoden puolella Suomessa. Toivottavasti kaikki viisumiprosessit menee putkeen eikä vastausta tarvitse turhan kauaa odotella, jotta pääsen sitä ruisleipää sitten maistelemaan..maasta kun ei oikeen viitsi poistua kesken prosessin.

No olipas nyt taas kälätystä kerrakseen. Meikäläinen on tässä kirjottelun lomassa ehtinyt jo töihin ja sieltä kotiin ja nyt näyttää kello wine o'clock. Ei muuta ku vinkkulasi käteen ja uusin Geordie Shore jaksa pyörimään (kyllä, tää on edelleen mun salainen pahe haha!!) Moikkelis xx

14 comments:

 1. Plöööö tyhmää ettet saa tehtyä uutta kalenterii :( Olin jo venaillu sitä niin ku varmasti moni muukin.

  ReplyDelete
 2. Ompas ihania kuvia! Ja kiva lueskella vähän sunkin kuulumisia taas :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi jee kiva et siellä vielä seuraillaan! :)

   Delete
 3. Anonymous1/6/16 23:55

  Just tässä mulla eessä sun tän vuoden kalenteri samalla kun postausta luen, ihan paras tää ja harmi ettei tuu uutta!

  ReplyDelete
 4. Voi hittolainen ton kalenterin kanssa, odottelin sitä jo innolla :(

  ReplyDelete
 5. Heeei, mulla menny tää ihan ohi :D Kripatin <3 <3

  ReplyDelete
 6. Eikää! Kurja juttu ton kalenterin kanssa! Mäkin odottelin jo uutta kalenteria innoissani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. monet on mulle aiheesta meiliäki laittanu :( tosi harmi kyllä!

   Delete
 7. Siis en kestä ku oon tavallaan niin kateellinen sun elämästä. Tällä suomessa mä koitan saada vaan alle unelmien uraa, mutta kouluun pääseminen tuntuu mahottomalta. Tuntuu et vaan lykkään mun elämän elämistä :-D no tietenki nautin käyden ulkona jatkuvasti, mutta ulkomaat vetää puoleensa eikä aika ja raha vaa riitä.

  maijaviola.blogspot.fi

  ReplyDelete
 8. Mielettömän ihana blogi, todella upeita kuvia. Toivottavasti postailet taas pian, sait musta nimittäin uuden lukijan :)

  https://jepesdf.blogspot.fi

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!