2016/07/20

sekalaisia kuvia ja sekalaisia ajatuksia

kahvilasmall
hymyillenjakegrenblgibeachblogiblogibw
Hupsista hupsista. Postailu taas vähän jäänyt..Oon päättänyt, että en ota tästä mitään paineita vaan ihan omalla painollani teen..joku ihana oli kuitenkin käynyt toivomassa että postaisin pian uudestaan niin pakkohan se sitten oli! Niin vähän tulee kommentteja, että aattelin kaikkien kaikonneen johonkin naapuriin (koska ruohohan on aina vihreämpää..u know!) Nykyään blogit on niin ammattimaisia ja postaustahti ihan kreisi, että oon ihan täysin pudonnut kelkasta. Tykkään kuitenkin päivitellä silloin tällöin tänne kaikkea turhaa, sillä mikään ei ole kivempaa kuin lueskelle vuosien takaisia ajatuksia sitten joskus tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä oon jossain ihmeen kriisissä itteni kanssa, lieneekö syynä täysikuu vai tää ikuisuudelta tuntuva talvi Perthissä. Tahtoo kesän ja surffauksen takaisin!!! En kuitenkaan oo seonnut muun väestön tapaan Pokemonista, vaikka tosissani sen lataamista harkitsinkin haha. Aattelin, että se olis hyvä korvike mun shoppailu addiktioon, mutta päädyin säästämään jäljellä olevat aivosoluni johonkin järkevämpään käyttöön.

Tässä jotain ihan sekalaisia kuvia mihin törmäsin tietokoneen arkistoja siivotessa (pakko oli kun opettajakin alkoi kommentoimaan miten epäjärjestelmällinen mun työpöytä voinkaan olla..) ja aattelin iskeä ne tähän. Hirveesti olis myös mun Japanin reissulta postattavia kuvia ja juttuja, mutta niistä sitten lisää vaikka parin kuukauden päästä :-D Tää blogi on vähän niinkuin mun salijäsenyys - en haluu päästää siitä irti mutta johon panostan vaan kerran parissa kuukaudessa. Hups. Vois alkaa taas siellä salillakin käymään näin neljän kuukauden tauon jälkeen...Oon ollu niin keskittyny yoogaan ja viinin juomiseen että ihan unohtu koko homma!

No ei siinä. Ensi kertaan xx

16 comments:

 1. Anonymous20/7/16 10:58

  Joogaan ja viiniin keskittyminen kuulostaa just hyvältä ;D
  Mä tykkään sun blogista tosi paljon, kuvat on upeita ja kirjotatkin sujuvasti. Siks toki harmittaa vähän, ettet ehdi postailla tiheemmällä tahdilla. Toisaalta se on musta ihan hyväkin juttu tällasella somen ja blogien valtakaudella, kun kaikki täytyy jatkuvasti raportoida tutuille ja tuntemattomille, ettei kukaan vaan pääse luulemaan että oma elämä olis jotenkin tylsää.
  Musta tuntuu että tää juttu menee itseasiassa just päinvastoin: varmaan aika moni niistä, ketkä ei oo koko ajan raportoimassa näissä portaaleissa tekemisistään, elää yksinkertasesti niin tapahtumarikasta arkea, ettei niillä oo aikaa kuuluttaa siitä. Tai sitten ne vaan tahtoo käyttää aikaansa muutenkin kun vaan koneen ääressä ja luuri kädessä. Ja näähän on vaan positiivisia juttuja! Tee tätä hommaa vaan just niinkun susta hyvältä tuntuu :)

  Ois muuten kiva kuulla, millasia ajatuksia sulla on Suomeen paluun/Ausseihin jäämisen suhteen? Entä voisitko kuvitella asuvas pidemmän aikaa jossain ihan muussa maassa?

  ReplyDelete
 2. Täällä yksi, joka kaipaa sun postauksia!

  ReplyDelete
 3. Anonymous20/7/16 12:51

  Hyvä kripa xxx

  ReplyDelete
 4. Vaikka postailetkin harvoin ni tää on edelleen mun ehdoton lempiblogi!!

  ReplyDelete
 5. Kivan tunnelmallisia kuvia! Ite latasin Pokemonin luurilleni, mut fiksuna ihmisenä poistin ennen ku kerkesin kokeilla :D

  ReplyDelete
 6. Anonymous20/7/16 18:27

  Jes olipa kiva nähdä blogin päivittyneen! :) Ois tosi kiva kyllä, jos tämmösiä ihan perus höpöttelyjä ilmestyis useamminkin. Mutta silti, postaile just sen mukaan miltä tuntuu. Ihanan virkistävää, että tää blogi on pysynyt näin persoonallisena ja letkeenä, joten pidä vaan siitä kiinni :)

  ReplyDelete
 7. Sun blogissa on aina niiin ihania kuvia ettei ees haittaa kun postaat niin harvoin ku sit yleensä ku postaat ni laitat paljon kuvia! :Dd

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi

  ReplyDelete
 8. Anonymous20/7/16 21:39

  Ihana postaus! :D Odotan innolla Japaninreissujuttuja, mutta älä pidä kiirettä, hyvää kannattaa odottaa...

  ReplyDelete
 9. Anonymous20/7/16 23:08

  täällä ainakin yks joka tykkää sun blogista ihan superisti vaikka kommentoiminen onkin ollut hyyyvin laiskaa - sori! :( sulla on kivan rento kirjotustyyli ja nuo sun ottamat kuvat <3 no words

  ReplyDelete
 10. Anonymous21/7/16 16:04

  Itse olen taas kurkkuanimyöten täynnä nykypäivän blogeja, kun kaikki on niin (tai yrittää olla) ammattimaista. Rakastan lukea pienempiä blogeja missä on täysin omanlaisensa "tunnelma".
  Joten itse en ainakaan ole kaikonnut naapuriin ;)

  ReplyDelete
 11. Anonymous21/7/16 17:48

  Ei haittaa vaikka postailisit harvoin, kyllä meitä lukijoita yhä löytyy! :)

  ReplyDelete
 12. Oi olipa kiv nähä et sulta oli tullu postaus!!:)) sun kuvat on nii upeita ja sun tekstejäm kiva lukea! Mutta ihan tota turha sitä tästä ottaa paineita postaa silloin kunsiltä tuntuu!

  ReplyDelete
 13. Anonymous22/7/16 16:00

  Ihania kuvia ja kiva että postasit! Nauti elostas ja postaile aina kun kerkeet/jaksat, me kyllä jaksetaan odotella! :)

  ReplyDelete
 14. Anonymous24/7/16 15:13

  Minä tykkään siitä että blogisi on sellainen "maanläheinen", vai millä sitä nyt kutsuisi :D tarkoitan siis että luen paljon mieluummin blogeja joissa ammattimaisuus on unohdettu ja sisältö on hieman rosoista eikä sileäksi taputeltua. Rakastan sun blogia, ehdottomasti lemppari<3

  ReplyDelete
 15. Ite ainakin pidän sun blogin varmaan koko loppu elämäni kirjanmerkeissä uusien postauksien toivossa!! Harmittaa ku tän sun blogin tyyppiset blogit on ihan kuollu tai jossain maanpaossa, mielummin lueskelen tällästä chilliä elämäntäytteistä menoa ku jotenkin mun makuun liian ammattimaisia postauksia uusista meikkituotteista tms xd

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!